View Full Version : O noapte la McCool's
Yow-nuts!
17 Aug 2001, 19:28
eu am adormit la el. mi s-a parut mai mult decat prost. umorul... de proasta calitate :sad:
Ba mie mi-a placut .Mi-a placut cum ii invirtea Liv Tyler pe toti barbatii. Cum sa nu rizi cind ii vezi ce fraieri sint! Cred ca multe fete s-au recunoscut in Liv. Eu sigur am multe in comun cu ea.
io inca nu l-am vazut dar din sekventze mi se pare belea de altfel shi Liv e o aktritza super belea shi rolul e pe masura
PoliFanAthic
14 Mar 2004, 18:17
Ma gandesc ca acest subiect nu prea mai are ce cauta la "acum pe ecrane", dar in fine.
Vazusem de nspe mii de ori reclama la "You gotta have a DVD" si ma intrebam de unde este. Cred ca aceasta a fost cea mai mare satisfactie pe care mi-a oferit-o filmul. Asta, si superba Liv care imi aduce atat de mult aminte de amorurile mele ideale, dar neconcretizate. Cam nasol, dar in fine.
Glumele si actorii mi-au placut la film, in special Liv care era destinata rolului, alta nu putea sa joace in locul ei. Un film bunisor care merita vazut o data si eventual de 2 ori, dar aici sa te opresti.
Dan Gerose
17 Mar 2004, 12:55
Mie mi-a placut filmul, este amuzant, bine jucat, nu numai de Liv, care e minunata in rol. Daca vreti sa-l revedeti, fiti atenti la decoruri si costume, care sunt foarte misto !
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.