PDA

View Full Version : Puncte cinemagia

TMariuss
30 Mar 2018, 16:18
Vreau sa stiu cat trebuie sa astept pana pot sa reiau activitatea pentru un nou DVD. Am primit primul DVD deja !

victor_homescu
03 Apr 2018, 13:14
Marius,in Regulament gasesti raspunsul.
Pe scurt,trebuie sa indeplinesti,in primul rand,conditia punctajului-si anume-2000,puncte,prin
- editare sinopsis,in cazul filmelor sau serialelor/wiki,care nu prezinta descriere in pagina.
- editare biografie,in cazul actorilor,regizorilor,producatorilor,persoanelor wiki.-in pagina deschisa de Cinemagia.care,fie nu o au editata,fie aceasta este incompleta.
- atasare fotografii/poze in galerie.
Toate activitatile se supun aprobarii echipei Cinemagia,in cazul aprobarii,esti instiintat,inclusiv cu privire la punctele acumulate in rubrica-puncte si medalii.In cazul respingerii,primesti instiintare in inbox.
Punctele acumulate,care conteaza in vederea obtinerii dvd-urilor de la Emag,trebuie obtinute prin activitati marcate conform regulamentului.
Regulamentul il regasesti in pagina proprie,stanga-mentiune-vezi regulament.

TMariuss
13 Apr 2018, 20:43
Am inteles asta si cunosc regulamentul de la bun inceput. Eu ma refeream ca deja am facut 2000 de puncte si am primit DVD-ul dar acum am pus iar poze si nu primesc puncte pe ele. De ce oare ?

carmen_angelus_romila
26 Oct 2018, 12:15
Observ, dupa regulament, ca nu sunt limite si iti poti continua activitatea pentru urmatoarele 2000 de puncte.