PDA

View Full Version : Cum se numeste acest film?

natalia_castego
06 May 2016, 01:34
Am vazut un film, dar nu stiu cum se numeste. Tot ce pot sa va explic despre el este ca: o inteligenta artificiala care se cheama Stacy sau Stacey ii inchide pe unu si pe una in ceva baza,inteligenta este ceva calculator ce vorbeste, in fine intr-un loc ii inchide. Intr-un moment femeia se baga pe locul de aerisire si Stacy o inchide acolo si incepe sa o incalzeasca, s-o fiarba. s-o coaca. Dar la un momendat ea iese din aerisire, aproape moarta , dar isi revine. Nu stiu sigur ,daca nu are si ceva furtuni pe afara, ceva asa, mai apocalyptic .Ea din cate imi amintesc este cam roscata la par, mai spre blond. Are parul lung, nu foarte. Ajutati-ma sa stiu cum numeste acest film. Va rog,.

natalia_castego
05 Jun 2016, 11:51
Trebuie sa astepti juma de an, pana sa il mai vezi intimplator la TV si nimeni pe forum, 300 de persoane ce au vazut postarea, nu numai a mea, ci o groaza ce intra zilnic, sa nu iti zica macar : ma fato, nu stiu. Din 300 ,una macar.
http://www.cinemagia.ro/filme/nuclear-hurricane-uragan-nuclear-31943/

margott
05 Jun 2016, 19:27
Vai, dar cat orgoliu. Pana la tine nu s-a mai suparat nimeni aici pe forum ca n-a primit mesaje cu "nu stiu". Bine ca ai gasit filmul, la ce te mai superi aiurea-n tramvai ?

natalia_castego
11 Jun 2016, 12:26
Imi pare rau daca am suparat pe cineva, dar cand m-am uitat la alte postari pe forum, care sunt postate de anii de zile, si abia luni dupa cineva le raspunde ceva concret, mam cam enervat. Sunt unii utilizatori care iau posesie pe o intrebare care o deschide cineva pe forum. Ala deschide topicu', interbarea, si vine altu si punee una in acelasi topic. Daca ma insel, scuze iarasi. Imi cer scuze de la margott.

alali
11 Jun 2016, 21:51
relax natalia. Nimeni nu se supara, ca ii taiem nasu:P . Intelegem si supararea lui margott care daca ar fi intuit filmul din descrierea ta, cu siguranta te-ar fi ajutat, ca multi de pe-aici, asa ca nu trebuia sa certi pe nimeni si intelegem si supararea ta. Dar poate ca nimeni chiar nu stia despre ce film e vorba sau la fel de bine, poate descrierea ta nu era destul de detaliata.

Bine macar ca ai aflat despre ce film e vorba, chiar si din intamplare... ;)

natalia_castego
12 Jun 2016, 11:20
mersi alali, ai dreptate, mersi.

margott
12 Jun 2016, 20:20
Eeee, nu se supara nimeni aici, ca n-avem nimic de impartit. Ziceam doar ca in locul tau, eu as fi fost prea bucuroasa ca am gasit filmul ca sa mai cert pe cineva. :)

alali
12 Jun 2016, 23:28
mersi alali, ai dreptate, mersi.

Nu face nimic, nici macar placere, ca sa citez un amic virtual :))

Sunt permanent aici ca sa aplanez orice intelegere intre forumisti, turnand si eu niste benzina peste foc >:)