View Full Version : Caut un film!
enache_alexandru13
06 Sep 2015, 20:02
As vrea sa aflu numele la un film pe care l-am vazut in urma cu ceva vreme.este vorba despre un tip care traieste prin anul 2100(viitor) sau mai mult poate, in care el se ascunde pentru a nu fi omorat si ajunge sa se bata intr-un ring cu mai multe persoane si castiga lupta finala in care se lupta cu fratele lui sau ceva de genul. Nu mai tin minte multe detalii din film.ma poate ajuta cineva?Filmul parca e si putin SF. Multumesc! ! !
CautFilmeVechi
15 Nov 2015, 21:39
As vrea sa aflu numele la un film pe care l-am vazut in urma cu ceva vreme.este vorba despre un tip care traieste prin anul 2100(viitor) sau mai mult poate, in care el se ascunde pentru a nu fi omorat si ajunge sa se bata intr-un ring cu mai multe persoane si castiga lupta finala in care se lupta cu fratele lui sau ceva de genul. Nu mai tin minte multe detalii din film.ma poate ajuta cineva?Filmul parca e si putin SF. Multumesc! ! !
Ar putea fi The One (2001)?
http://www.imdb.com/title/tt0267804
leonardo_berechea
31 Dec 2015, 17:49
Poate este vorba despre tron legacy:-O :-? :)) B-)
\
rares_stan
02 Jan 2016, 17:11
Cum se numea filmul acela care s-a difuzat la ProTV si era vorba despre niste viespi care erau inchise intr-un fel de acvariu...(Viespile erau aproape cat un om) si pe la sfarsit mai era un om cu o baba, un mos o femeie si un copilas care erau intr-o ceata si voiau sa se sinucida in loc sa moara intepati de viespile alea. Si respectivul avea doar 4 gloante (ei erau 5). Si nu mai stiu de aici :P
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.