PDA

View Full Version : Caut 2 filme horror...

toyosupra36
28 Mar 2015, 21:24
Salut , acum cateva zile mi-am amintit de o scena horror dintr-un film pe care l-am vazut cand eram mic. Scena era in felul urmator : Era o casa , nu stiu daca era intr-o padure sau nu si un barbat a iesit din casa sa-i puna lapte pisicii sale parca si pisica s-a speriat si s-a dus langa un tufis si dupa camera video s-a axat pe tufisul ala in timp ce se apropia incet si dintr-o data din tufis s-a vazut un fel de monstru , ma rog dupa ce i-am vazut fata monstrului am tras o sperietura si m-am dus la culcare de frica :))

Si cel de-al doilea film din nou stiu doar scena , este vorba despre scena de inceput a filmului care era asa : camera se misca incet pe niste cripte dintr-un cimitir ( se vede mai departe o statuie cu un inger de piatra inclinat ) , pe jos se afla un fel de nisip portocaliu , dupa camera se indreapta spre o cripta si dupa (camera) intra in nisip si arata un mort in acea cripta iar apoi camera sta vreo 3 - 5 secunde focalizand-ul si dupa mortul isi deschide ochiul .

Am eu o vaga idee ca ambele scene sunt din acelasi film dar nu sunt sigur :(

Imi cer scuze pentru "longpost" si sper ca este cineva care a vazut scenele astea si stie despre ce filme este vorba, multumesc ! ^^

iiii
31 Mar 2015, 17:17
scriei lui : chuckyfan . el e expert in horror si poate te ajuta.

chuckyfan
08 Apr 2015, 18:45
nu-s din Tales from the crypt?