View Full Version : Cum se numeste filmul?
bogdan_scripcariu
20 Jan 2015, 22:48
Salut, am vazut acum 10 ani un film cu un pusti rebel care a vazut o crima si era urmarit de niste indivizi. La inceput de film pustiul fura niste tigari de la mama s-a si se duce sa le fumeze dupa un munte de pamant iar acolo descopera un barbat care s-a sinucis inhald gaz de la teava de esapament. Imi amintesc cum i s-a luat amprente pustiului de pe o doza de suc si a fost inchis pentru ceva timp. Filmul se termina la spital unde un individ cu parul cret (negru) il fugarea incercand sa-l omoare. Cam asta imi amintesc din film dupa 10 ani de cand l-am vazut, daca stie cineva cum se numeste va rog sa lasati un reply mai jos, multumesc din suflet!
margott
20 Jan 2015, 22:53
Salut, am vazut acum 10 ani un film cu un pusti rebel care a vazut o crima si era urmarit de niste indivizi. La inceput de film pustiul fura niste tigari de la mama s-a si se duce sa le fumeze dupa un munte de pamant iar acolo descopera un barbat care s-a sinucis inhald gaz de la teava de esapament. Imi amintesc cum i s-a luat amprente pustiului de pe o doza de suc si a fost inchis pentru ceva timp. Filmul se termina la spital unde un individ cu parul cret (negru) il fugarea incercand sa-l omoare. Cam asta imi amintesc din film dupa 10 ani de cand l-am vazut, daca stie cineva cum se numeste va rog sa lasati un reply mai jos, multumesc din suflet!
The Client (1994)
http://www.cinemagia.ro/filme/the-client-clientul-2302/
bogdan_scripcariu
20 Jan 2015, 23:01
Multumesc frumos, acesta este filmul pe care-l cautam!O seara buna!
buna! am vazut mai de mult un film in care un baiat e batut de 2 baieti si aruncat intr-un sant iar sufletul biatului pleaca sa caute pe cineva care sa il duca in locul unde era trupul sau deoarece el inca nu era mort !! :-/
margott
24 Jan 2015, 15:16
buna! am vazut mai de mult un film in care un baiat e batut de 2 baieti si aruncat intr-un sant iar sufletul biatului pleaca sa caute pe cineva care sa il duca in locul unde era trupul sau deoarece el inca nu era mort !! :-/
The Invisible (2007)
http://www.cinemagia.ro/filme/the-invisible-invizibil-17920/
cionica
24 Jun 2015, 20:28
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film de actiune din anii 1980-1988, in care niste persoane sunt prinse intr-un fel de oras cu persoane primitive ( faceau impresia ca sunt nebuni) care nu respectau nici o lege. Pentru a scapa , sunt nevoiti sa paricipe la o cursa a mortii cu fel de fel de capcane mortale, lupte, decapitari..........Tin minte ca nu erau curse de masini! Va multumesc anticipat.
P.S. Daca nu stiti exact, va rog sa-mi spuneti niste titluri de filme cu actiuni de acest fel. Cand am vizionat filmul, era in perioada Ceausista si l-am vazut la video. O persoana mi-a spus ca filmul se numeste "Orasul nebunilor" dar nu am gasit nici un film cu un astfel de titlu.
cionica
13 Jul 2015, 21:48
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film cu urmatoarea actiune: un tip este casatorit cu fata unui bogatas. In viata lor intra fiul negru al tipului, facut cu o negresa in studentie.Socrul accepta cu greu acest lucru, dar tipul nu se supune cerintelor socrului, Este lasat fara bani si cu cardurile taiate, fiind nevoit sa faca munci de zilier (a ranit de gunoi niste grajuri,,,). Se muta cu fiul intr-un cartier rau famat si dupa multe aventuri, afla ca fiul lui este in realitate o persoana culta si student la medicina. In final, nu accepta ofertele socrului si pleaca cu fiul lui.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.