View Full Version : In legătura cu concursurile
olivia23
07 Mar 2014, 10:17
As dori sa știu cum ma pot duce sa vad filmele pe care le am câștigat,si in weekend sau doar in cursul săptămânii?
alex2yo
07 Apr 2014, 17:20
In cat timp sosesc obiectele promotionale ?
NU STIU DACA AM NIMERIT UNDE TREBUIE INSA AM SI EU O PROBLEMA,CARE APROPO ESTE MAI VECHE:( .NU INTELEG CUM ESTE POSIBIL SA CASTIGE ACEEASI PERSOANA INVITATII LA FILM LA AMBELE CONCURSURI ORGANIZATE PE ACEST SITE????:-? DE EXMPLU "neolithic24" A CASTIGAT ASTAZI DE 2 ORI,SI LA CONCURSUL CU INVITATII LA FILM LA "THE LIGHT CINEMA" SI LA "MOVIEPLEX"....DECI,ESTE NESIMTIRE,NEPASARE,SFIDARE SAU CE....:| ????? FACETI CEVA IN PRIVINTA ASTA PT CA ESTE URAT!!! SA NU MAI ZIC SI DE ALTE NEREGULI PE CARE LE AM TOT OBSERVAT PE AICI DE CAND AM CONT PE ACEST SITE...
As dori sa știu cum ma pot duce sa vad filmele pe care le am câștigat,si in weekend sau doar in cursul săptămânii?
Pentru a afla mai multe poti citi regulamentul concursurilor.Zi buna!
Vad ca unii si-au facut cont pe Cinemagia numai pentru a participa la concursuri, altfel sunt ei cinefili cum sunt eu luptatoare pentru pace.Nu cred ca se duc la filme, probabil comercializeaza invitatiile si obiectele promotionale.Unii si-au tras si doua conturi, exista userul ernastoian si stoianerna, sotul si-a facut si el un cont.Nu e ilegal , dar e imoral.Ma intreb ce fac cu invitatiile persoane care locuiesc in Giurgiu?
Particip si eu, am si castigat doua premii in doi ani, dar nu la toate concursurile, invitatiile sa le ia bucurestenii.
Lacomia unora la ultimul concurs , cel cu Gardienii galaxiei m-a last speechless , cum s-ar spune.....
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.