PDA

View Full Version : cum se numeste filmul.....??


dimadino
10 Jul 2013, 20:49
Caut si eu un film de multa vreme dar nu reusesc nici cum sa dau de el
Incepea asa: Actorul principal lucra la o Companie mare de calculatoare (din cate imi aduc aminte)
Si a creat un fel de calculator (sau program ceva nu mai stiu sigur) pt armata sau politie in fine, si au votat sa ii dea update la acel program dar nu au fost toti de acord si calculatorul incearca sa isi dea singur update si ii trimite la actorul principal un telefon care nu era aparut pe piata inca si ii spune sa mearga in cazino sa se joace la masa cutare ca acolo castiga. Si incepe sa castige, dar paznici cazino-ului isi da seama ca ceva nu e in regula cu el si merg dupa el sa il bata sa nu se mai intoarca plm :D si la final isi da el seama ca este de fapt acel program si in final reuseste sa il opreasca. Cred ca am fost destul de explicit sper :))

Puferiu
11 Jul 2013, 23:48
Eagle Eye (2008) (http://www.imdb.com/title/tt1059786/?ref_=sr_1)

cocociuci
12 Jul 2013, 09:11
Am vazut filmul asta in urma cu multa vreme la TV e vb despre un film italian, actiunea se petrece in mare parte in acelasi loc, intr-un mic sat in care moare un barbat pe care toata lumea vroia sa se razbune si care toti credeau ca are bani , sotia sa (parca era muta) nu avea cu ce sa-l ingoape si cauta o cheie de la un seif unde credea ca sunt banii mortului, in cele din urma parca se indragosteste de fiul sau vitreg .... am tot cautat dar nu am gasit nimic , ma puteti ajuta ???

dimadino
22 Jul 2013, 23:33
Din pacate nu este nici unu :( si mi se pare ca e mai vechi decat ''Eagle Eye''.
Toata povestea se rezuma la programul acela care incerca sa se mute pe un nou server ca sa poate sa isi dea update singur, si ca sa reuseasca are nevoie de el.

Uraaaa lam gasit dupa atata amar de timp<:-P se numeste '' Echelon Conspiracy (http://www.cinemagia.ro/filme/echelon-conspiracy-34221/) ''