PDA

View Full Version : Utilizatori care discrediteaza site-ul

bitter_moon
06 Jun 2013, 08:51
Sunt anumiti utilizatori care se afla pe site doar ca sa il discrediteze. Ar trebui luate masuri impotriva lor, deoarece prin activitatea desfasurata influenteaza notele si perturba activitatea utilizatorilor de buna-credinta.
Acest profil, de exemplu, este creat pentru a sfida:

http://www.cinemagia.ro/club/profil/AliceDragutzyk4/

MikkaelWolfganger
06 Jun 2013, 14:21
Stai linistita!Vrea doar atentie.Daca nu ii plesneste vreun moderator un ban, in 2-3 saptamani se plictiseste de sportul asta.

Nu cred ca se vor pedepsi niciodata cei care "discrediteaza" site-ul.Fiecare are dreptul la o parere, un cont si o nota.Tu ca utilzator de bunacredinta poti cel mult sa ii ignori.Stiu ca e enervant si frustrant sa vezi atatea pareri "inteligente" ,dar na....e politica firmei si am mari indoieli ca se va schimba ceva in sensul asta.

marillion
06 Jun 2013, 16:38
Nu cred ca se vor pedepsi niciodata cei care "discrediteaza" site-ul.Fiecare are dreptul la o parere, un cont si o nota.

"AliceDragutzyk4 Ieri, 17:20
FAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH FILMUI O CAPOPERA EXPERIEMTATSAAAAA MARJJJJ FAHHHHHHHH DAICEA K HABARNAI DSP KE VBBBBBBBBBBBBBBBBBB BAHHHHH FAHHHHHHH MAHHHHHH FAHHHHHHHHHHHH KRETINOOOO HABARNAI ANALFABET-OOOOOOOOOOOOOOO"

Ţi se pare asta o opinie?

bitter_moon
06 Jun 2013, 21:31
Ar trebui totusi luate niste masuri impotriva lor. Altfel, vor ramane doar acestia, utilizatorii de buna-credinta migrand catre alte site-uri.

iiii
07 Jun 2013, 09:52
Nu cred ca se vor pedepsi niciodata cei care "discrediteaza" site-ul.Fiecare are dreptul la o parere, un cont si o nota.

"AliceDragutzyk4 Ieri, 17:20
FAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH FILMUI O CAPOPERA EXPERIEMTATSAAAAA MARJJJJ FAHHHHHHHH DAICEA K HABARNAI DSP KE VBBBBBBBBBBBBBBBBBB BAHHHHH FAHHHHHHH MAHHHHHH FAHHHHHHHHHHHH KRETINOOOO HABARNAI ANALFABET-OOOOOOOOOOOOOOO"

Ţi se pare asta o opinie?
si un macac poate lasa o opinie mai inteligenta :)

marillion
07 Jun 2013, 16:18
Ar trebui totusi luate niste masuri impotriva lor. Altfel, vor ramane doar acestia, utilizatorii de buna-credinta migrand catre alte site-uri.

Chiar ai impresia că stafful acestui site este interesat de calitatea utilizatorilor? cu cât sunt mai mulţi şi mai proşti, dar aducători de trafic pentru atragerea publicităţii din ce în ce mai agresive, cu atât este mai bine şi pentru membrii lui şi pentru patron.

bitter_moon
07 Jun 2013, 17:27
Incerc sa nu imi formez impresii si sa ma limitez la a comunica doar cu utilizatori care corespund pretentiilor mele de cultura si educatie. Insa nu pot sa nu iau atitudine cand sunt martora la un asemenea comportament aberant.

cezarika21
08 Jun 2013, 17:03
Am scris la un moment dat un răspuns acid unui utilizator care m-a înjurat şi m-a jignit. Între timp, am discutat cu respectivul, acela a recunoscut că a greşit şi mi-am retras şi eu invectivele aruncate într-un moment de supărare. Nu asta e probleme. Am scris moderatorilor să-mi şteargă măcar mesajul meu de care acum mi se face ruşine că l-am scris. Iar domnii/doamnele moderatori/moderatoare nu au întreprins nimic şi au binevoit să-mi ignore mesajul. Se pare că înjurăturile atrag un rating mai mare decât comentariile inteligente.

bitter_moon
08 Jun 2013, 18:44
Iar domnii/doamnele moderatori/moderatoare nu au întreprins nimic şi au binevoit să-mi ignore mesajul. Se pare că înjurăturile atrag un rating mai mare decât comentariile inteligente.

Traim in tara in care rating fac Zavo, Bahmu si Prigoana. Insa nu ma asteptam sa gasesc manifestari specifice acestui tip de oameni pe un site dedicat filmului. Sper sa ii aduca profit pe masura tolerantei.
Noua nu ne ramane decat sa stam departe si sa fim foarte atenti pe unde ne lasam "amprentele".

Liviu-
09 Jun 2013, 07:55
Sunt multi useri "de buna credinta" care discrediteaza site-ul involuntar, pentru ca doar atat pot. Asta e cea mai mare parte din pacate. Din cauza acestei populatii majoritare, userilor care au o cultura cinematografica solida nu le ramane decat sa se orienteze spre forum, pentru ca-i ceva mai protejat. Asta daca nu-i sperie prea tare comentariile de la articole si paginile filmelor. Persoana in cauza nu face decat sa-i ia peste picior in mod intentionat pe acei useri "de buna credinta" care mai mult nu pot, dar, din pacate, tin neaparat sa aiba o parere. Sigur ca nu e ok ce face troll-ul, dar ii inteleg frustrarea. Problema e alta, anume ca troll-ul respectiv dispare, dar ceilalti raman. Si o sa fie in continuare o diversitate de pareri, unele fara punctuatie, altele cu prea multa, cratimi puse haotic, dar mai grav e continutul, fraze de gradinita sau cel mult primara, ignoranta cat cuprinde, in special fata de cinema. Si asta nu se poate opri pentru ca-ti dispare tot traficul si nu mai exista site nici pentru aia cu ghilimele, nici pentru cei fara.

MikkaelWolfganger
09 Jun 2013, 09:48
Persoana in cauza nu face decat sa-i ia peste picior in mod intentionat pe acei useri "de buna credinta" care mai mult nu pot, dar, din pacate, tin neaparat sa aiba o parere.

Sunt convins ca asta e intentia lui. :)).Dar tu ce crezi, ca daca nu ai un nivel de cultura ridicat si o IQ consistent, nu poti avea dreptul o parere pe cinemagia?Cam aroganta si elitista gandirea asta.Pana la urma nu toti am fost norocosi la nastere si nu toti am avut sansa sa fim dati pe la scoala.Daca omul a vazut un film si vrea sa impartaseasca din parerea lui(pozitiva sau negativa) mi se pare in regula sa dea un comentariu.2-3 greseli de exprimare sau gramaticale pot intelege.Ce nu pot intelege sunt insa injuriile si comentariile la filmele nevizionate inca.

Site-ul cinemagia nu cred ca a fost creat doar pentru critica de film sau doar pentru intelectualitate.Este pentru toata lumea,nu?Pentru ceea ce vrei tu, Liviu, exista site-uri specializate si, cum ai spus, forumul.

marillion
09 Jun 2013, 15:12
Dar tu ce crezi, ca daca nu ai un nivel de cultura ridicat si o IQ consistent, nu poti avea dreptul o parere pe cinemagia?Cam aroganta si elitista gandirea asta.Pana la urma nu toti am fost norocosi la nastere si nu toti am avut sansa sa fim dati pe la scoala.Daca omul a vazut un film si vrea sa impartaseasca din parerea lui(pozitiva sau negativa) mi se pare in regula sa dea un comentariu.2-3 greseli de exprimare sau gramaticale pot intelege.Ce nu pot intelege sunt insa injuriile si comentariile la filmele nevizionate inca.

Site-ul cinemagia nu cred ca a fost creat doar pentru critica de film sau doar pentru intelectualitate.Este pentru toata lumea,nu?Pentru ceea ce vrei tu, Liviu, exista site-uri specializate si, cum ai spus, forumul.

MikkaelWolfganger, eşti într-o gravă eroare.
Într-o societate modernă şi despre care se presupune că a atins un anumit nivel de dezvoltare, membrilor ei ar trebui să li se pretindă nişte minime condiţii: să fie educaţi (cei 7 ani de acasă), să ştie să citească şi să scrie corect. Nu te obligă nimeni să poţi face chirurgie pe creier sau să pilotezi aeronave, să-i fi citit pe Aristotel şi Derrida. Dacă nu poţi nici măcar să te exprimi corect româneşte şi să scrii corect, atunci nu eşti bun de nimic.
Nu sunt adeptul păstrării în această comunitate, Cinemagia, numai a userilor "elitişti", docţi, e loc într-adevăr pentru toţi. Problema apare însă când omul (pe care nimeni nu-l obligă să-i placă Rohmer, Rivette şi Godard) a văzut un film pentru mase; dacă te apuci să postezi un comentariu negativ la adresa acelui film, să spunem American Pie, respectivul îţi menţionează toate rudele pe care le ai (şi în viaţă şi defuncte).

Societatea românească este într-o continuă degradare. Cel mai bun exemplu e reacţia stupefiantă a spectatorilor proveniţi din diverse clase sociale, plătitori de bilet la un aşa zis show de stand up comedy prestat de un individ numit Bobonete, tânără speranţă a cinematografiei româneşti, iar şi mai tristă este bucuria nedisimulată şi josnică a femeilor din sală la pasajul: “Am nimerit lângă fosta gagică a lui Smiley, lângă Laura Cosoi, aici în cinema. Tot filmul m-am uitat la ea să îi dau de înţeles că ceva nu e în regulă. La final s-au aprins luminile şi mi-a zis: “Măi, înţeleg că m-ai recunoscut, dar te-ai uitat la mine aşa insistent şi m-ai deranjat!” Şi i-am zis: “Fă, m**ţii mă-tii, dar mi-ai băut tot sucul!” Deci mi-a băut un litru de Cola. Am vrut să îl sun pe Smiley să îi spun: “Mă, vrei s-o f**i în cur? Ia-i o Fanta la doi litri jumate, e disperată după gaz”.

http://www.youtube.com/watch?v=E_9woF0AGyM&feature=player_embedded#!

MikkaelWolfganger
09 Jun 2013, 16:02
Într-o societate modernă şi despre care se presupune că a atins un anumit nivel de dezvoltare, membrilor ei ar trebui să li se pretindă nişte minime condiţii: să fie educaţi (cei 7 ani de acasă), să ştie să citească şi să scrie corect.

Ca o societetate moderna si dezvoltata sa poata pretinde asa ceva de la membrii ei, trebuie in primul rand sa ofere conditii propice educarii, culturalizarii si inteleptirii indivizilor ce o alcatuiesc.Pana atunci, insa defilezi cu ce ai...

Dacă nu poţi nici măcar să te exprimi corect româneşte şi să scrii corect, atunci nu eşti bun de nimic.
X( X( X(

Ce fac eu cu intelectual care habar n-are sa schimbe un bec?Care are utilitatea mai mare Nea Ion faiantarul care nu stie ce e aia carte de romana, dar intr-o juma' de zi iti face baia boboc sau Nea Roberto intelectualul de pe cinemagia care stie doar sa puna cuvintele frumos in fraza?Bineinteles, exemplele de mai sus sunt improprii,, dar totusi este o abordare destul de taioasa si fara sens.Utilitatea unui om nu are nicio legatura cu limba romana.

Apropos de American Pie, e dreptul tau sa pui acolo o parere, la fel cum este si dreptul celorlalti sa nu fie de acord cu parerea ta.In caz cu lucrurile devin mai bataioase ,exista butonul de Raporteza Abuz.E un risc si tu decizi daca ti-l asumi sau nu.Poti oricand sa lasi doar nota :)

marillion
09 Jun 2013, 16:29
Tu interpretezi cum doreşti ceea ce am scris eu şi Liviu. Eu m-am referit strict la realitatea de pe acest site când aveam pretenţia ca cei ce doresc să se exprime în scris să o facă politicos, corect şi pertinent. Instalatorii şi faianţarii extrem de rar au astfel de preocupări cinefile.
Şi totuşi, având în vedere naţionalismul gen "ţărişoara mea" de 1 decembrie şi declaraţiile de iubire de neam şi ţară exprimate de mulţi români, e ruşinos să nu ştii să citeşti şi să scrii corect româneşte, dar să te fandoseşti cu tot felul de exprimări "cool" englezeşti c-aşa e trendy.

bitter_moon
09 Jun 2013, 16:57
Ce fac eu cu intelectual care habar n-are sa schimbe un bec?Care are utilitatea mai mare Nea Ion faiantarul care nu stie ce e aia carte de romana, dar intr-o juma' de zi iti face baia boboc sau Nea Roberto intelectualul de pe cinemagia care stie doar sa puna cuvintele frumos in fraza?

Nu vreau sa creez tensiuni sau sa jignesc pe cineva, dar parerea mea este ca progresul se datoreaza intelectualilor si viziunii lor avangardiste, nu lui nea Ion faiantarul. Daca omenirea s-ar fi limitat la a manui cu iscusinta obiectele, femeile, batranii si copiii ar fi stat in pesteri, asteptand sa le aduca hrana masculii priceputi la tras cu arcul. :(
Meritul lui nea Ion este acela ca pune in practica ideile celor ce indraznesc sa viseze, sa inoveze, sa inventeze. Iar in Romania dreptul la educatie este garantat si asigurat de stat, fara taxe sau alte costuri. Doar vointa si creier sa ai...

MikkaelWolfganger
09 Jun 2013, 17:18
Instalatorii şi faianţarii extrem de rar au astfel de preocupări cinefile.

Oho, dar ai fi surprins.Poate nu se duc ei neaparat la cinema, dar cu siguranta trag filmul de net, poate nu se uita la filme de arta ,dar cu siguranta dau o geana peste orice blockbuster hollywoodian.Pe la mine prin Costesti numai cu faiantari si zugravi de varsta mea am avut de-a face(20-25 ani) si cred ca peste 50% dintre filmele vazut de mine au fost la recomandarea lor.Si Costestiul nu e un oras mare.

Iar in Romania dreptul la educatie este garantat si asigurat de stat, fara taxe sau alte costuri.

Da? :-O.Poate teoretic, ca in practica...Nu exista invatamant gratuit in Romania, iti zic din proprie experienta.Termin anul 1 la buget si cred ca am bagat in facultatea asta cat as fi dat daca as fi fost la taxa.

Meritul lui nea Ion este acela ca pune in practica ideile celor ce indraznesc sa viseze, sa inoveze, sa inventeze.

Asta e fara indoiala adevarat.Eu ziceam doar ca este bine sa acordam o sansa tuturor...

sabinalin
05 Jul 2013, 11:45
Sunt anumiti utilizatori care sunt pe site doar ca sa il discrediteze. Ar trebui luate masuri impotriva lor, deoarece prin activitatea desfasurata influenteaza notele si perturba activitatea utilizatorilor de buna-credinta.
Acest profil, de exemplu, este creat pentru a sfida:

http://www.cinemagia.ro/club/profil/AliceDragutzyk4/

Eu am o solutie foarte buna pentru astfel de "profiluri": IGNORANTA.

bitter_moon
10 Jul 2013, 19:24

De regula ignor si eu ceea ce nu imi place, dar grobianism ca pe acel profil rar am intalnit. Am simtit nevoia sa iau atitudine, chiar daca stiam ca nu voi rezolva nimic. Chiar si asa, ma bucur ca au fost si alti utlizatori in asentimentul meu. Multumesc tuturor pentru sustinere ! :)

sabinalin
11 Jul 2013, 08:14

De regula ignor si eu ceea ce nu imi place, dar grobianism ca pe acel profil rar am intalnit. Am simtit nevoia sa iau atitudine, chiar daca stiam ca nu voi rezolva nimic. Chiar si asa, ma bucur ca au fost si alti utlizatori in asentimentul meu. Multumesc tuturor pentru sustinere ! :)

Si eu te sustin si suunt in asentiment, numai ca asa cum bine ai observat nu vei rezolva nimic, grobienii vor ramane tot grobieni pentru ca ei nu constientizeaza ca se poate si altfel si sunt foarte multumiti in pielea lor...

bitter_moon
11 Jul 2013, 10:19
[QUOTE]=Si eu te sustin si sunt in asentiment, numai ca asa cum bine ai observat nu vei rezolva nimic...

Multumesc pentru sustinere, Sabin ! :)
Chiar daca nu rezolvam nimic, cel putin demonstram ca exista si o alta categorie de populatie, ce prin tacerea ei permite mult prea usor sa fie eclipsata de manifestarile galagioase ale celor adusi in discutie.

Chelbos
15 Aug 2013, 20:48
persoana in cauza nu cred ca are mai mult de 10-12 ani, face parte din noua generatie care are acces la internet inca de la varste foarte fragede si inca nu stapanesc bine regulile unui dialog decent. dupa note se si vede 10 pentru selena gomez si miley cirus, 3 pentru gladiatorul si al pacino :))

eu am intalnit un caz mai ciudat: un utilizator acorda note de 10 tuturor actorilor romani (inculsiv cei care nu pot fi numiti actori) si note de 1 tuturor actorilor straini. cand l-am intrebat de ce face asta, a dat-o in patriotism si alte prostii :))

nu trebuie sa ne facem probleme, acestia vin si pleaca, noi cei cu adevarat pasionati de filme vom ramane

bitter_moon
26 Sep 2013, 22:05
@Chelbos: M-ai facut sa rad cu "patriotul" acela. =)) Pe el il iert, caci am si eu doza mea de patriotism. Asta nu inseamna ca dau note de 10 aiurea.
In privinta exemplului dat de mine, l-as fi incadrat mai degraba in sfera patologicului decat a infantilismului. Dar poate sunt prea aspra si nu inteleg ca exista si alte forme de manifestare a cinefiliei...:D

Tyson_Kyd
27 Sep 2013, 00:51
Adevarul este ca exista multi utilizatori ce discrediteaza site-ul, iar un exemplu bun ar fi acesta http://www.cinemagia.ro/club/profil/cosmin742000/ . Eu unu' nu-l inteleg pe acest om . Sunt de parere ca nu cei inculti discrediteaza atat de rau site-ul pe cat cei de genul lui cosmin742000 !

bitter_moon
27 Sep 2013, 09:14
Ah, il stiu si pe acesta. L-am avut in lista de prieteni un timp, dar stralucirea lui de utilizator de top ma eclipsa, impiedicandu-ma sa ma manifest din cauza complexelor de inferioritate pe care mi le crea. Asa ca am fost nevoita sa il sterg, chiar daca as fi putut invata foarte multe de la el despre film. =))
Dar marea mea slabiciune este un alt cosmin. Ma fascineaza prin comentariile pe care le face la filme, caci formularile lui dau cuvintelor noi si infinite sensuri. Foloseste expresii pe care ar trebui sa si le inregistreze ca proprietate intelectuala. Ar castiga multi bani din drepturile de autor... :))
Nu am mai rezistat intr-o zi si sub un comentariu facut de el la un film l-am intrebat de ce simte nevoia sa se afirme in acest fel riscant pentru imaginea lui. M-am adresat intr-o maniera eleganta, corecta, diplomata. Inca mai astept raspunsul...

MikkaelWolfganger
27 Sep 2013, 09:43
Trebuie sa recunoasteti ca fara Cosmini, site-ul nu ar avea farmec.Sunt o pata de culoare.Mie mi se par extrem de amuzanti si nu ezit sa ii zgandar din cand in cand.Nu va agitati ca nu are sens.Priviti, cititi,zambiti si ignorati.Nu se va intampla nimic.Doar nu credeti ca vor primi ban doar pentru ca si-au exprimat parerea, nu?

bitter_moon
27 Sep 2013, 10:10
Adevarul este ca atunci cand merg pe pagina unui film cautand informatii despre el, ii citesc pe baietii acestia asa cum citesc zilnic rubrica "Bancuri" pe site-ul de stiri preferat. :))

iiii
27 Sep 2013, 10:24
scuze daca ma bag si eu aiurea.. dar...

cu, cosmin am avut si eu niste divergente, dar am ajuns sa il inteleg. ce e drept are niste pareri putin mai diferite decat restul , dar sunt parerile lui. in alta ordine de idei, din ce commenturi lasa la filme , sincer imi dau seama ca omul a vazut toate filmele bifate de el etc.. nu precum e kediii ala care da like la tot si sincer imi lasa impresia ca strange puncte sa urce in clasamentul cinemagia.

dar ma mir cum nimeni nu zice ceva despre certurile de mahala dintre copilite de la paginilile de genu : selena gomez, justin bieber, miley cyrus etc... am citit acolo niste commenturi/certuri de toata pomina

bitter_moon
27 Sep 2013, 11:17
Nu trebuie sa te scuzi, suntem aici pentru a comunica.
Nu sunt o utilizatoare ferventa, activitatea mea pe Cinemagia limitandu-se la cautarea informatiilor despre filmele care ma intereseaza si la schimbul de impresii cu cativa utilizatori cu care am creat o anumita legatura pe acest site. Am propriile criterii de selectie, nu le voi enumera. Pe acesti cosmini i-am remarcat ca utilizatori de top, frapandu-ma prin cat sunt de prolifici. Insa nu imi este clar care este rasplata pentru pozitia cucerita cu asa considerabil efort, ca sa nu spun disperare. Primul situat in fruntea clasamentului este recunoscut cumva ca mascul alfa, ia fata acasa, primeste o rasplata in bani ? Intreb numai... :))
Pe fetele acelea vesele si galagioase nu le-am remarcat, din moment ce nu sunt pe primele locuri in clasamentul Cinemagia. Cand ma voi satura de dramele de Oscar care ma intereseaza si voi dori sa asist la un spectacol burlesc, voi sti unde sa il gasesc. Multumesc pentru informatie ! :)

iiii
27 Sep 2013, 12:18
utilizatori de top , hmmm... am dat in club mai devreme si am vazut cu kediii ala facea spoilare la filme! ala e ahtiat dupa medalii cat mai aurite si sa fie in top cat mai sus.
consider ca topul ala este cam irelevant.

cosmin742000
27 Sep 2013, 18:32
Adevarul este ca exista multi utilizatori ce discrediteaza site-ul, iar un exemplu bun ar fi acesta http://www.cinemagia.ro/club/profil/cosmin742000/ . Eu unu' nu-l inteleg pe acest om . Sunt de parere ca nu cei inculti discrediteaza atat de rau site-ul pe cat cei de genul lui cosmin742000 !

Daca ai ,si e clar ca ai o problema cu mine , zi asa , nu ma adauga pe mine la utilizattori care discrediteaza siteul, Ca nu ma poti intelege asta e evident , doar nu intelegi tu lucruri mult mai simple , cum ar fi ce e aia discreditare :)) Daca asta e SINGURUL motiv pentru care zici ca discreditez siteul ( si care evident nu are nicio legatura cu siteul , cu discreditarea lui , etc ) eu propun sa ramana pe site doar cei pe care ii intelege Tyson: :)) Poti foarte simplu sa faci cum (doar) zice MikkaelWolfganger ca face , ignore si gata .(tratamentul e aproape reciproc , in sensul ca eu il ignor pe el complet , el mai inceerca din cand in cand sa zgarie dar cred ca in sfarsit s-a prins ca nu ma iintereseaza deloc parerile luii despre mine si in ultima vreme a renuntat , ca vorba aia ce haz are sa dai in om , daca omu nu iti raspunde ) Mie imi vine foarte usor sa te ignor . Se pare insa ca tie iti e f greu .bitter_moon nu mai stiu cine cui i-a cerut prietenia intre noi inclin sa cred ca tu mie , pt ca eu am cerut-o la maxim 10 persoane si am 393 de " prieteni ", din care cu cel mult 20 am schimbat vreodata vreo vorba Nu stiu ce complexe de inferioritate ti-ai creat fata de persoana mea insa in mod cert ti le-ai creat tu singura , eu neavand nicio contributie .Nu mi-am propus niciodata sa invat pe nimeni nimic despre filme , fie si pt faptul ca daca nu invata singur e tot degeaba. =)).Oricum nu inteleg cum puteam sa te complez cand suntem compatibili 94%.Ma rog cine poate intelege unelef emei ? Poate Tyson =))

In final pentru descretirea fruntilor , un comment mirobolant la "filmul " Elysium :=))

"Există o opinie bine-cunoscuta, care atrage atenția societății la orice problemă socială mai ușor de ficțiune decât cu faptele reale, deoarece persoana e mult mai receptiva la ceva ireal, transferându-l in lumea în care trăiește, de ce , de exemplu, în presă. Creatorii de "Elysium" a apelat la acest principiu, astfel încât filmul lor - asta e ceea ce se întâmplă cu societatea modernă, dar cu decoratiuni modificate. În rest - totul rămâne neschimbat.
În opinia mea, filmul a fost mare, deși a fost foarte greu El este inteligent, are o poveste bună, destul de previzibila, o echipă bună. Există o unitate, există o atmosferă. În ceea ce privește actoria, eu sunt foarte bucuros că rolul principal ia fost dat lui Matt Damon,si nu alcuiva (fara suparare pentru fanii foștilor candidați pentru acest rol), pentru că este perfect in rolul său "

bitter_moon
27 Sep 2013, 19:56
Nu stiu ce complexe de inferioritate ti-ai creat fata de persoana mea insa in mod cert ti le-ai creat tu singura , eu neavand nicio contributie .Nu mi-am propus niciodata sa invat pe nimeni nimic despre filme , fie si pt faptul ca daca nu invata singur e tot degeaba. =)).Oricum nu inteleg cum puteam sa te complez cand suntem compatibili 94%.Ma rog cine poate intelege unelef emei ?

Tot ceea ce am spus mai sus legat de complexele mele de inferioritate era la modul sarcastic. Nu imi permit sa iti spun ca nu intelegi femeile, dar pe mine este clar ca nu m-ai inteles...
In privinta compatibilitatii cu anumiti utilizatori de top, prefer sa o ignor. Altfel, as lua-o ca pe o ofensa si as fi nevoita sa parasesc site-ul. Oricum, nu sunt aici pentru toti utilizatorii si nu imi aleg prietenii orientandu-ma dupa recomandarile facute de Cinemagia. Ca sa nu ramana o enigma modul in care ii selectez, voi preciza ca ma intereseaza inteligenta, educatia si sensibilitatea. Remarc aceste calitati citind comentarii, iar daca unul imi atrage atentia prin logica argumentarii si frumusetea formularii, indraznesc sa cer prietenia utilizatorului care l-a postat. Nu sunt o colectionara impatimita, acest lucru vazandu-se dupa numarul redus de "prieteni" din lista mea. Majoritatea mi-au adresat ei cererea si tin sa le multumesc daca au facut-o remarcandu-mi activitatea. Nu caut distinctii pe Cinemagia si nu imi umflu ego-ul adunand trofee virtuale. Popularitatea inseamna cu totul altceva, in opinia mea de utilizator aflat in coada clasamentului...

Tyson_Kyd
27 Sep 2013, 20:31

Daca ai ,si e clar ca ai o problema cu mine , zi asa , nu ma adauga pe mine la utilizattori care discrediteaza siteul, Ca nu ma poti intelege asta e evident , doar nu intelegi tu lucruri mult mai simple , cum ar fi ce e aia discreditare :)) Daca asta e SINGURUL motiv pentru care zici ca discreditez siteul ( si care evident nu are nicio legatura cu siteul , cu discreditarea lui , etc ) eu propun sa ramana pe site doar cei pe care ii intelege Tyson: :)) Poti foarte simplu sa faci cum (doar) zice MikkaelWolfganger ca face , ignore si gata .(tratamentul e aproape reciproc , in sensul ca eu il ignor pe el complet , el mai inceerca din cand in cand sa zgarie dar cred ca in sfarsit s-a prins ca nu ma iintereseaza deloc parerile luii despre mine si in ultima vreme a renuntat , ca vorba aia ce haz are sa dai in om , daca omu nu iti raspunde ) Mie imi vine foarte usor sa te ignor . Se pare insa ca tie iti e f greu .bitter_moon nu mai stiu cine cui i-a cerut prietenia intre noi inclin sa cred ca tu mie , pt ca eu am cerut-o la maxim 10 persoane si am 393 de " prieteni ", din care cu cel mult 20 am schimbat vreodata vreo vorba Nu stiu ce complexe de inferioritate ti-ai creat fata de persoana mea insa in mod cert ti le-ai creat tu singura , eu neavand nicio contributie .Nu mi-am propus niciodata sa invat pe nimeni nimic despre filme , fie si pt faptul ca daca nu invata singur e tot degeaba. =)).Oricum nu inteleg cum puteam sa te complez cand suntem compatibili 94%.Ma rog cine poate intelege unelef emei ? Poate Tyson =))

In final pentru descretirea fruntilor , un comment mirobolant la "filmul " Elysium :=))

"Există o opinie bine-cunoscuta, care atrage atenția societății la orice problemă socială mai ușor de ficțiune decât cu faptele reale, deoarece persoana e mult mai receptiva la ceva ireal, transferându-l in lumea în care trăiește, de ce , de exemplu, în presă. Creatorii de "Elysium" a apelat la acest principiu, astfel încât filmul lor - asta e ceea ce se întâmplă cu societatea modernă, dar cu decoratiuni modificate. În rest - totul rămâne neschimbat.
În opinia mea, filmul a fost mare, deși a fost foarte greu El este inteligent, are o poveste bună, destul de previzibila, o echipă bună. Există o unitate, există o atmosferă. În ceea ce privește actoria, eu sunt foarte bucuros că rolul principal ia fost dat lui Matt Damon,si nu alcuiva (fara suparare pentru fanii foștilor candidați pentru acest rol), pentru că este perfect in rolul său "
Nu cred ca am ce intelege la tine ! Nu esti o carte pe care ar trebuii s-o inteleg, esti decat un alt manglitor de pe site ce da numai note si comentarii tampite ca sa se afle in treaba ! Esti genul de filfizon care vrea sa para interesant ca el accepta doar ce este vechi . Eu te ignor pe cat de mult pot, iar aici doar mi-am spus opinia ! Din pacate discreditezi site-ul doar prin prezenta ta ! "Sa spunem ca apare un potential user ce vrea sa se uite de un film . Omul se uite la sinopsis si cand da la comentarii, vede un comentariu stupid si o nota irelevanta care este data de cosmin742000 . Cand vede acest lucru isi da seama ca toti de pe acest site sunt niste idioti si nici ca mai intra vreodata pe Cinemagia, iar toate astea din cauza unui asa zis user !"

Tyson_Kyd
27 Sep 2013, 20:45
Cred cu tarie c-ar trebui sa facem un top cu cei mai prosti useri de pe acest site :)) ! Noaptea trecuta am murit de ras cand am vazut comentariile fetitelor de 7-10 ani si comentarile celor de 20-30 de ani care se certau cu ele pe pagina lui Miley Cyrus =)))) . M-am mirat de faptul ca acele fetite de 7-10 ani sunt mai inculte de cat multi adolescenti din ziua de azi si vorbesc mai urat ca ei :| . Eu la 9-10 nu stiam ca exista cuvantul TARFA ! Ei bine ele il folosesc :-O si inca intr-un context gresit : TIRFA =))) . Nici cu multi utilizatori cu varste de 20-30 nu-mi este frica :-j !

wildinthecountry
27 Sep 2013, 21:06
propun un top cu cei mai sexy utilizatori
pe primul loc as fi eu...The King....B-)

bitter_moon
27 Sep 2013, 21:45
Eu propun un top al utilizatorilor cu cele mai alese gusturi.
Pe primul loc as fi eu: bitter ! :))

wildinthecountry
27 Sep 2013, 21:57
gustul amar e preferatul meu...

cosmin742000
28 Sep 2013, 03:09
[QUOTE=Tyson_Kyd]Adevarul este ca exista multi utilizatori ce discrediteaza site-ul, iar un exemplu bun ar fi acesta http://www.cinemagia.ro/club/profil/cosmin742000/ . Eu unu' nu-l inteleg pe acest om . Sunt de parere ca nu cei inculti discrediteaza atat de rau site-ul pe cat cei de genul lui cosmin742000 !

Nu cred ca am ce intelege la tine ! Nu esti o carte pe care ar trebuii s-o inteleg, esti decat un alt manglitor de pe site ce da numai note si comentarii tampite ca sa se afle in treaba ! Esti genul de filfizon care vrea sa para interesant ca el accepta doar ce este vechi . Eu te ignor pe cat de mult pot, iar aici doar mi-am spus opinia ! Din pacate discreditezi site-ul doar prin prezenta ta ! "Sa spunem ca apare un potential user ce vrea sa se uite de un film . Omul se uite la sinopsis si cand da la comentarii, vede un comentariu stupid si o nota irelevanta care este data de cosmin742000 . Cand vede acest lucru isi da seama ca toti de pe acest site sunt niste idioti si nici ca mai intra vreodata pe Cinemagia, iar toate astea din cauza unui asa zis user !"

Decat ca sunt un utilizator pe care tu ai zis decat ca nu il intelegi.(la el =)) ) Cand zici de carte sper ca nu te referi decat la asul de trefla (o carte greu de inteles pentru unii:)) ).Cat despre exemplul tau cu discreditarea e perfect cretin sau noaptea mintii ( exemplul). Sa zicem ca eu nu am decat comentarii idioate. Decat ca orice user care se ia numai dupa comenturile unui singur om , " ca sa se uite de un film " nu e decat foarte foarte foarte prost . si isi merita soarta . Asta ca sa nu mai zic ca eu la nici un comment ( jur pe rosu) nu am scris ca recomand sau nu vreun film.Daca ai fi urmarit commenturile mele (slava domnului ca nu le-ai urmarit si nici nu o sa le urmaresti vreodata pt ca facem parte din specii diferite , si nu ne intersectam la ce vedem ) ai fi vazut ca filmele mele preferate , cele mai bune filme pe care le-am vazut eu , sunt decat dupa anul 2000. Dar e mai usor sa te iei dupa aparente si sa afirmi lucruri in totala necunostinta de cauza.E drept ca nu imi place comertul cu amanuntul practicat acum la Hollywood , ,dar asta e decat parerea mea . Am voie sa am o parere ? .Asa ca (fara virgula) cade si afirmatia ta ca sunt genul (poate ai vrut sa scrii geniul ) =)) "care vrea sa para interesant ca el accepta doar ce este vechi" (sper sa observi si greseala gramaticala )Despre filfizon ce sa mai zic , e clar ca nu stii ce inseamna , eu nu iti zic pentru ca e greu sa educi atata lume, si de ce as educa pe cineva care ma injura?Ma asteptam insa ca macar decat manglitor sa stii ce inseamna . Sfatul meu (neprietenesc , dar foarte bun ) pentru tine ,este sa te lasi de scris ( cel putin pana inveti sa scrii corect ) pentru ca te faci decat de ras. Commenturile mele" tampite" macar sunt scrise decat corect gramatical.:)).
Morala este ca pe tine te preocupa decat discreditarea mea , nu si a siteului

PS pentru cei care nu au inteles ( ca exista si din astia si paza buna trece primejdia rea) cuvantul decat a fost flosit excesiv in scopul de a evidentia folosirea lui abuziva in ( nu stiu cum sa ii zic , hai sa incerc ) scrierea ( nu ,nu , nu , nu are cum sa fie scriere) , nararea ( nu - nu nici atat) , elucubratia ( in sfarsit am gasit termenul corect) numitului ( nu renumitului) user Tyson_kid

cosmin742000
28 Sep 2013, 05:02
Tot ceea ce am spus mai sus legat de complexele mele de inferioritate era la modul sarcastic. Nu imi permit sa iti spun ca nu intelegi femeile, dar pe mine este clar ca nu m-ai inteles...
In privinta compatibilitatii cu anumiti utilizatori de top, prefer sa o ignor. Altfel, as lua-o ca pe o ofensa si as fi nevoita sa parasesc site-ul. Oricum, nu sunt aici pentru toti utilizatorii si nu imi aleg prietenii orientandu-ma dupa recomandarile facute de Cinemagia. Ca sa nu ramana o enigma modul in care ii selectez, voi preciza ca ma intereseaza inteligenta, educatia si sensibilitatea. Remarc aceste calitati citind comentarii, iar daca unul imi atrage atentia prin logica argumentarii si frumusetea formularii, indraznesc sa cer prietenia utilizatorului care l-a postat. Nu sunt o colectionara impatimita, acest lucru vazandu-se dupa numarul redus de "prieteni" din lista mea. Majoritatea mi-au adresat ei cererea si tin sa le multumesc daca au facut-o remarcandu-mi activitatea. Nu caut distinctii pe Cinemagia si nu imi umflu ego-ul adunand trofee virtuale. Popularitatea inseamna cu totul altceva, in opinia mea de utilizator aflat in coada clasamentului...

Vai dar ce te-ai ofensat , dupa dictonul ( stiu ca nu exista asa un dicton, dar nu e nicio problema il brevetez eu acum. ) eu pot sa fiu sarcastica cu altii , dar altii cu mine nu.M-am prins din prima ca esti sarcastica , numai ca deh ai dat peste cineva mai sarcastic ( cand e tratat cu sarcasm ).
E clar ca tu ai numai prieteni " deosebiti"
Numai prin deschiderea acestui topic nu ai facut altceva decat sa iti umflii egoul , asa ca decat sa te iei de altii (degeaba ) mai bine te-a\i uita si in curtea ta
Daca as fi curios te-as intreba , cum stabilesti tu in urma un commenturi ca autorul e inteligent , educat si sensibil. Corect ar fi sa te intreb si daca aplici criteriile astea la toti(si la cei care iti cer prietenia , si la cei la care le ceri tu prietenia, Numai ca de felul meu nu sunt deloc o persoana curioasa , asa ca nu intreb
Faci niste paralele lipsite de sens ( sau al caror sens e tocmai obtinerea popularitatii) intre popularitate si goana dupa trofee. Iti dau cel mai bun exemplu Kedii e cel mai ahtiat dupa puncte ( ce o face cu punctele astea ca nu ii tin de foame ? ,din 13223 de filme vazute are 12960 favorite , nu ca asta ar fi ceva rau .iar la contributile aduse siteului are doar 3 puncte) Ti se pare kedii un tip care cauta popularitatea ( nu ca ar fi ceva rau sa o caute , pt ca ghici ce , fiecare e liber sa faca ce vrea , fara sa ii poarte altii de grija , atat timp cat nu ataca pe nimeni. )? Eu pe de alta parte am " discreditat" cu 5181 de puncte din contributii aduse siteului si as fi "discreditat "probabil cu , in jur (nu injur -asta e treaba lui Tyson _kid) de 100000 , daca mi s-ar fi aprobat macar o zecime din pozele trimise , si ploturile ar fi fost punctate cu cat zice siteul ca se puncteaza un plot. Ca sa te linistesc , sa poti dormi noaptea nu am facut si nu o sa fac cerere pentru vreun DVD de la cinemagia( decat doar daca poate ar oferi pe DVD filmul Le dolce signore (excelenta gluma mea , puteti sa si radeti daca o intelegeti )) asa ca in cazul meu nu se verifica goana dupa trofee fie ele si virtuale. Cat despre popularitate nu ma plang , iar despre ego , am cu ce sa il umflu , numai ca pe cinemagia nu o (mai) fac pt ca am observat ca sunt mult prea multi ( si aici se aplica prosti dar multi vorba lui Negruzzi si nu dictonul popular daca iti zic 263,76786 ca esti beat te duci sa te culci,) cei care si asa zic ca sunt arogant , pentru ca imi plac doar filmele de arta , sau cele vechi ( din ce put al gandarii or fi scos treaba asta ? sau chiar asa fiind ce legatura ar fi intre filmele de arta/ sau vechi si aroganta eu unul nu stiu)
Nu m-am luat si nici nu o sa ma iau de nici un user., insa in masura in care voi fi atacat (degeaba si/sau josnic ) , voi raspunde . Mint m-am luat o singura data de un singur user., aveam dreptate , dar nu era treaba mea..Pt ca aveam dreptate nu mi-am cerut scuze , dar pt ca m-am luat de userul respectiv , fara sa fie treaba mea imi pare rau.
Ca sa fiu clar , in ciuda aparentelor nu sunt perfect , asa ca raspund bine la orice critica , constructiva , care chiar are un fond .Intrebati-i pe iiii ,sau pe Liviu daca pe mine nu ma credeti
:)

marillion
28 Sep 2013, 08:49
Faci niste paralele lipsite de sens ( sau al caror sens e tocmai obtinerea popularitatii) intre popularitate si goana dupa trofee. Iti dau cel mai bun exemplu Kedii e cel mai ahtiat dupa puncte ( ce o face cu punctele astea ca nu ii tin de foame ? ,din 13223 de filme vazute are 12960 favorite , nu ca asta ar fi ceva rau .iar la contributile aduse siteului are doar 3 puncte) Ti se pare kedii un tip care cauta popularitatea ( nu ca ar fi ceva rau sa o caute , pt ca ghici ce , fiecare e liber sa faca ce vrea , fara sa ii poarte altii de grija , atat timp cat nu ataca pe nimeni. )?

O fi luat kedii "dăcât" (aşa se scrie dacă vrei corectitudine ;) ) 3 puncte pentru informaţiile cu care a contribuit, ceea ce este irelevant, dar, dacă îl luăm la puricat, e în fruntea topului pentru că a obţinut 7860 pct. din Review-uri filme (aka acele fraze dadaiste, alcătuite din juxtapuneri aleatorii, ce se remarcă prin exprimări de clasa a doua: "el este un film mare, actorii au fost mari"), 2262 pct. din Prieteni club (practic este "prieten" cu aproape oricine respiră pe acest site, 12556 pct. datorită filmelor pe care le deţine (în format DVD) - mă îndoiesc de acest lucru, la fel de faptul că ar deţine filme, fie ele şi piratate, şi, mai presus de toate, că a văzut vreun film vreodată. Sunt sigur, însă, că ştie să înjure şi că este un adversar declarat al cratimei, am avut "privilegiul" să primesc un PM din partea lui, din care am reţinut că este necrofil.

În ceea ce te priveşte, cosmin742000, nu îţi contestă nimeni contribuţia la dezvoltarea informaţională a siteului. Problema apare când ataci alţi useri pe motiv că scriu "platitudini, clişee" când comentează filme, dar nu spui nimic despre acel celebru "filme de calitate, cu acţiune, ritm, suspans şi femei frumoase, cum se făceau altădată şi azi nu se mai fac", ce populează subsolurile a zeci, poate chiar sute de filme. :D De asemenea, în calitate de deţinător al adevărului absolut privind valoarea unui film, punctezi filme SF sau de acţiune recente cu note foarte mici, fără să le fi văzut, numai pentru că sunt noi. Şi dacă te-ai limita la asta, ar fi cum ar mai fi, dar intri şi în clinciuri verbale cu cei cărora le plac, ajungând să le evaluezi vârsta, IQ-ul, cultura etc. (scriu asta pentru că afirmi "Nu m-am luat si nici nu o sa ma iau de nici un user").

Temă pentru acasă: identifică greşelile din următoarea frază: "Corect ar fi sa te intreb si daca aplici criteriile astea la toti(si la cei care iti cer prietenia , si la cei la care le ceri tu prietenia"! :-?

Rasta_Man
28 Sep 2013, 10:52
[QUOTE=Tyson_Kyd]Adevarul este ca exista multi utilizatori ce discrediteaza site-ul, iar un exemplu bun ar fi acesta http://www.cinemagia.ro/club/profil/cosmin742000/ . Eu unu' nu-l inteleg pe acest om . Sunt de parere ca nu cei inculti discrediteaza atat de rau site-ul pe cat cei de genul lui cosmin742000 !

Decat ca sunt un utilizator pe care tu ai zis decat ca nu il intelegi.(la el =)) ) Cand zici de carte sper ca nu te referi decat la asul de trefla (o carte greu de inteles pentru unii:)) ).Cat despre exemplul tau cu discreditarea e perfect cretin sau noaptea mintii ( exemplul). Sa zicem ca eu nu am decat comentarii idioate. Decat ca orice user care se ia numai dupa comenturile unui singur om , " ca sa se uite de un film " nu e decat foarte foarte foarte prost . si isi merita soarta . Asta ca sa nu mai zic ca eu la nici un comment ( jur pe rosu) nu am scris ca recomand sau nu vreun film.Daca ai fi urmarit commenturile mele (slava domnului ca nu le-ai urmarit si nici nu o sa le urmaresti vreodata pt ca facem parte din specii diferite , si nu ne intersectam la ce vedem ) ai fi vazut ca filmele mele preferate , cele mai bune filme pe care le-am vazut eu , sunt decat dupa anul 2000. Dar e mai usor sa te iei dupa aparente si sa afirmi lucruri in totala necunostinta de cauza.E drept ca nu imi place comertul cu amanuntul practicat acum la Hollywood , ,dar asta e decat parerea mea . Am voie sa am o parere ? .Asa ca (fara virgula) cade si afirmatia ta ca sunt genul (poate ai vrut sa scrii geniul ) =)) "care vrea sa para interesant ca el accepta doar ce este vechi" (sper sa observi si greseala gramaticala )Despre filfizon ce sa mai zic , e clar ca nu stii ce inseamna , eu nu iti zic pentru ca e greu sa educi atata lume, si de ce as educa pe cineva care ma injura?Ma asteptam insa ca macar decat manglitor sa stii ce inseamna . Sfatul meu (neprietenesc , dar foarte bun ) pentru tine ,este sa te lasi de scris ( cel putin pana inveti sa scrii corect ) pentru ca te faci decat de ras. Commenturile mele" tampite" macar sunt scrise decat corect gramatical.:)).
Morala este ca pe tine te preocupa decat discreditarea mea , nu si a siteului

N-am nimic cu tine cosmin742000, dar esti debil ! Cred ca multi ti-am vazut "comentariile" nu comenturile, si toate sunt fara nicio noima . Nu afirm faptul ca n-ai dreptul la o parere sau opinie , dar tu nu folosesti acest drept in modul potrivit . Ti-as recomanda sa nu mai minti, minciuna are picioare scurte si nu cred ca vrei sa auda mami si tati despre asta ! Uiti cand jingeai mai multi utilizatori, uiti cand le criticai parerile si uiti cate greseli gramaticale ai in comentarii ! Ar fi bine sa nu mai juri... oricum injuri destul ! Pe mine nu ma intereseaza ca ai ajutat site-ul in vreun fel, oricum se vede ca l-ai ajutat doar pentru puncte, scotandu-i ochii acum unui opil de 16 ani pentru asa ceva . N-am de ce sa-l compar pe Tyson cu tine, credema ca este de 10000 de ori mai special decat tine . Tyson este mult mai simtit decat tine si are doar 16 ani ! Apropo... nu folosi decat in loc de "doar" ! Omule te discreditezi singur :))) !! Auzi la el, este discreditat de un copil de 16 ani =))))) ! Inseamna ca iti este frica de el :))... d'aia il ataci ! Daca nu ti-ar fi frica, nu l-ai ataca :-j . Pustiu' si-a spus strict parerea despre un anume utilizator . Apropo... sunt 100% sigur ca nu stii ce inseamna "a injura" si ce inseamna "a jignii" :| ! Nu cred ca ai cum sa inveti tu pe cineva, ceva . Tu ar mai trebuie inca sa inveti . In locul tau, as tacea si mi-as vedea frumusel de viata . Lasa-l pe Tyson, are destui oameni care pot sa-l invete ce trebuie . Sa stii ca se scrie "site-ului" nu siteului !

Tyson_Kyd
28 Sep 2013, 11:40
Pentru cosmin742000 care nu stie ce inseamna "filfizon" si "manglitor" :
-FILFIZÓN = Tânăr lipsit de seriozitate, având pretenții de eleganță.
-MANGLITÓR = cerșetor, hoț, milog, pungaș.

bitter_moon
28 Sep 2013, 22:50
Vai dar ce te-ai ofensat , dupa dictonul ( stiu ca nu exista asa un dicton, dar nu e nicio problema il brevetez eu acum. ) eu pot sa fiu sarcastica cu altii , dar altii cu mine nu.M-am prins din prima ca esti sarcastica , numai ca deh ai dat peste cineva mai sarcastic ( cand e tratat cu sarcasm ).
Numai prin deschiderea acestui topic nu ai facut altceva decat sa iti umflii egoul , asa ca decat sa te iei de altii (degeaba ) mai bine te-a\i uita si in curtea ta
Daca as fi curios te-as intreba , cum stabilesti tu in urma un commenturi ca autorul e inteligent , educat si sensibil. Corect ar fi sa te intreb si daca aplici criteriile astea la toti(si la cei care iti cer prietenia , si la cei la care le ceri tu prietenia, Numai ca de felul meu nu sunt deloc o persoana curioasa , asa ca nu intreb
Faci niste paralele lipsite de sens ( sau al caror sens e tocmai obtinerea popularitatii) intre popularitate si goana dupa trofee. ...
Ca sa fiu clar , in ciuda aparentelor nu sunt perfect , asa ca raspund bine la orice critica , constructiva...

Încă o dată spun că nu mă înţelegi. Dacă ai fi accesat link-ul pe care l-am pus în prima postare din topic, ai fi înţeles pentru ce l-am deschis. Întamplator am ajuns pe pagina unui utilizator care se comporta acolo fără nicio noimă. Am considerat că este de datoria mea să fac sesizarea, în ideea că moderatorii vor stopa asemenea fenomene pe viitor. Este ca atunci când întâlnesc pe stradă un nebun periculos şi sun la 112. Este spiritul civic, pe care îmi permit să mi-l manifest şi într-un spaţiu virtual.
Dacă m-ai fi întrebat cum îmi dau seama dintr-un comentariu că autorul lui este inteligent, cult şi sensibil, ţi-aş fi răspuns fără ezitare. Inteligenţa reiese din coerenţa şi logica formulării, educaţia se vede din cunoştinţele de gramatică pe care utilizatorul este obligat să le afişeze într-o exprimare scrisă şi sensibilitatea transpare din interpretarea pe care o dă întâmplărilor din film. Aceste criterii le-am aplicat în selectarea câtorva persoane, cele pe care le-am remarcat cu foarte mare uşurinţă. Nu îmi permit să răspund în numele celor care mi-au cerut prietenia, dar este evident că nu am o galerie impresionantă. Observ o goană după aurul din medaliile oferite de Cinemagia, inclusiv cea care te confirma drept “Clubber gold”. Mă hazardez să spun că o parte din cei care mi-au adresat cererea erau înscrişi în această cursă, eu ajutându-i să obţină distincţia râvnită. Cine sunt eu sa le stau în cale ? I-am acceptat, mai ales că în condiţiile în care am profilul public, oricine doreşte îmi poate urmări activitatea. Dar nu mi-ai pus aceste întrebări, aşa că nu îţi voi răspunde...
Nu voi sta să îţi analizez contribuţia la dezvoltarea site-ului, ştiu doar că nu sunt de acord cu acel clasament al utilizatorilor. Alta este în mintea mea imaginea utilizatorului de top. Nu trebuie să o iei la modul personal, căci este loc sub soarele Cinemagiei pentru toată lumea. Mai ales ca eu vreau să stau la umbră...
Nu trebuie să îţi faci griji pentru somnul meu, căci te asigur că nu s-a născut încă acel utilizator care să mă ţină noaptea în starea de veghe. Acum voi dormi şi mai bine, căci m-a obosit exprimarea ta alambicată, plină de paranteze inutile şi de greşeli gramaticale flagrante.
Sper să ai capacitatea de a primi cu indiferenţă lipsa mea de interes faţă de persoana ta. Eu am uitat deja că am avut acest schimb de replici...
Noapte bună !

cosmin742000
29 Sep 2013, 01:44
[
N-am nimic cu tine cosmin742000, dar esti debil ! Cred ca multi ti-am vazut "comentariile" nu comenturile, si toate sunt fara nicio noima . Nu afirm faptul ca n-ai dreptul la o parere sau opinie , dar tu nu folosesti acest drept in modul potrivit . Ti-as recomanda sa nu mai minti, minciuna are picioare scurte si nu cred ca vrei sa auda mami si tati despre asta ! Uiti cand jingeai mai multi utilizatori, uiti cand le criticai parerile si uiti cate greseli gramaticale ai in comentarii ! Ar fi bine sa nu mai juri... oricum injuri destul ! Pe mine nu ma intereseaza ca ai ajutat site-ul in vreun fel, oricum se vede ca l-ai ajutat doar pentru puncte, scotandui ochii acum unui opil de 16 ani pentru asa ceva . N-am de ce sa-l compar pe Tyson cu tine, credema ca este de 10000 de ori mai special decat tine . Tyson este mult mai simtit decat tine si are doar 16 ani ! Apropo... nu folosi decat in loc de "doar" ! Omule te discreditezi singur :))) !! Auzi la el, este discreditat de un copil de 16 ani =))))) ! Inseamna ca iti este frica de el :))... d'aia il ataci ! Daca nu ti-ar fi frica, nu l-ai ataca :-j . Pustiu' si-a spus strict parerea despre un anume utilizator . Apropo... sunt 100% sigur ca nu stii ce inseamna "a injura" si ce inseamna "a jignii" :| ! Nu cred ca ai cum sa inveti tu pe cineva, ceva . Tu ar mai trebuie inca sa inveti . In locul tau, as tacea si mi-as vedea frumusel de viata . Lasa-l pe Tyson, are destui oameni care pot sa-l invete ce trebuie . Sa stii ca se scrie "site-ului" nu siteului !

Ha ha ha ha buna asta cu nu am nimic cu tine dar esti debil.Nu am jignit niciodata un utilizator fiind primul ( ca sa inteleaga decat si formele de viata , am jignit doar daca am fost jignit degeaba ) Se vede ca trebuie sa repet iar din nou , inca o data (pleonasm intentionat) ca nu am cerut si nu o sa cer niciodata nimic acestui site , Oi fi avut si eu cateva greseli gramaticale , probabil de tastare , dar eu nu am scris niciodata " scotandui ochii" , dar deh e usor sa vezi paiul din ochiul unuia decat sa vezi taigaua ( asta e un fel de padure decat din Siberia ) din ochii tai Eu credeam ca Tyson_kid are doar vreo 12 ani , dupa felul cum se exprima si cum (nu) gandeste.Eu am explica\t sa inteleaga orice om , forma de viata sau euglena , de ce am folosit asa cuvantul decat ,, se pare ca decat degeaba . Eu imi vad foarte bine de treaba mea atat timp cat nu sunt provocat si provocat degeaba.Chiar nu stiu de ce nu ma ignorati. Chiar asa de important sa fiu incat sa nu pot fi ignorat ?Serios ?doar site-ului e corect , si siteului e gresit , zii ca juri pe rosu .Doar atat ai gasit ? Nici nu ma asteptam la mai mult.
De acum cu formele de viata lucrez doar cu dictionarul :
JIGNÍ vb. a insulta, a ofensa, a ultragia, (livr.) a injuria, a invectiva, a vexa, (pop.) a sudui, (fig.) a atinge, a răni, (livr. fig.) a leza
ÎNJURÁ, înjúr, vb. I. Tranz., intranz. și refl. recipr. A spune cuvinte injurioase sau de ocară la adresa cuiva; a (se) sudui
Observati diferenta dintre a injura si a jigni ?Decat. =))

cosmin742000
29 Sep 2013, 01:47
Pentru cosmin742000 care nu stie ce inseamna "filfizon" si "manglitor" :
-FILFIZÓN = Tânăr lipsit de seriozitate, având pretenții de eleganță.
-MANGLITÓR = cerșetor, hoț, milog, pungaș.

Faza e ca eu stiam ce inseamna , tu habar nu aveai sa le folosesti

cosmin742000
29 Sep 2013, 02:55
Faci niste paralele lipsite de sens ( sau al caror sens e tocmai obtinerea popularitatii) intre popularitate si goana dupa trofee. ...
Ca sa fiu clar , in ciuda aparentelor nu sunt perfect , asa ca raspund bine la orice critica , constructiva...

Încă o dată spun că nu mă înţelegi. Dacă ai fi accesat link-ul pe care l-am pus în prima postare din topic, ai fi înţeles pentru ce l-am deschis. Întamplator am ajuns pe pagina unui utilizator care se comporta acolo fără nicio noimă. Am considerat că este de datoria mea să fac sesizarea, în ideea că moderatorii vor stopa asemenea fenomene pe viitor. Este ca atunci când întâlnesc pe stradă un nebun periculos şi sun la 112. Este spiritul civic, pe care îmi permit să mi-l manifest şi într-un spaţiu virtual.
Dacă m-ai fi întrebat cum îmi dau seama dintr-un comentariu că autorul lui este inteligent, cult şi sensibil, ţi-aş fi răspuns fără ezitare. Inteligenţa reiese din coerenţa şi logica formulării, educaţia se vede din cunoştinţele de gramatică pe care utilizatorul este obligat să le afişeze într-o exprimare scrisă şi sensibilitatea transpare din interpretarea pe care o dă întâmplărilor din film. Aceste criterii le-am aplicat în selectarea câtorva persoane, cele pe care le-am remarcat cu foarte mare uşurinţă. Nu îmi permit să răspund în numele celor care mi-au cerut prietenia, dar este evident că nu am o galerie impresionantă. Observ o goană după aurul din medaliile oferite de Cinemagia, inclusiv cea care te confirma drept “Clubber gold”. Mă hazardez să spun că o parte din cei care mi-au adresat cererea erau înscrişi în această cursă, eu ajutându-i să obţină distincţia râvnită. Cine sunt eu sa le stau în cale ? I-am acceptat, mai ales că în condiţiile în care am profilul public, oricine doreşte îmi poate urmări activitatea. Dar nu mi-ai pus aceste întrebări, aşa că nu îţi voi răspunde...
Nu voi sta să îţi analizez contribuţia la dezvoltarea site-ului, ştiu doar că nu sunt de acord cu acel clasament al utilizatorilor. Alta este în mintea mea imaginea utilizatorului de top. Nu trebuie să o iei la modul personal, căci este loc sub soarele Cinemagiei pentru toată lumea. Mai ales ca eu vreau să stau la umbră...
Nu trebuie să îţi faci griji pentru somnul meu, căci te asigur că nu s-a născut încă acel utilizator care să mă ţină noaptea în starea de veghe. Acum voi dormi şi mai bine, căci m-a obosit exprimarea ta alambicată, plină de paranteze inutile şi de greşeli gramaticale flagrante.
Sper să ai capacitatea de a primi cu indiferenţă lipsa mea de interes faţă de persoana ta. Eu am uitat deja că am avut acest schimb de replici...
Noapte bună !

Avand in vedere ca zici ca nu iti trezesc niciun interes ( ce m-as bucura sa fie asa ). , na ca ti-am mai bagat o paranteza alabicata, de ce te-ai legat de mine ( in afara de faptul ca te-ai legat degeaba mai e si un alt motiv ? , oricum nu ma intereseaza)?
In textul meu nu e nicio greseala gramaticala nici flagtranta nici neflagranta care sa nu fie de tastare Eu am descoperit doar "cum stabilesti tu in urma un commenturi ", poate daca te uitai si la ora la care am scris commentul , dar nah e mai usor sa arunci cu pietre in cineva care nu te intereseaza =)Si eu care tocmai ma pregateam sa iti zic ca ma bucur ca te-a obosit( in indiferenta ta ) ce am scris eu , si cu ocazia asta o sa dormi si mai bine
. Daca m-ar intersa cat de cat persoana ta , in afara faptului ca te-ai legat degeaba de mine , ti-as spune ca , criteriile tale de descoperire a inteligentei , culturii , si sensibilitatii sunt in cel mai bun caz puerile . Dar cum nu ma interesezi din niciun alt punct de vedere nu iti spun.
Am citit tot topicul , pentru ca mie spre deosebire de altii , nu imi place sa vorbesc pe dealuri. Raman la parerea ca ai deschis acest topic doar pt satisfacerea egoului tau , pt ca utilizatori fara rost sunt pe siteul asta de cand lumea , si nimeni nu a luat vreodata vreo masura impotriva lor Profilul la care care ai dat link este inexistent de cand s-a vorbit despre mine in acest topic(adica asta ; http://www.cinemagia.ro/club/profil/AliceDragutzyk4/ ) Da-mi voie sa zic ca tocmai acest "spirit civic " iti alimenteaza egoul.Despre gluma ta cum ca de fiecare data cand vezi un nebun periculos pe strada suni la 112 nu are rost sa mai zic nimic.
Ti-am mai bagat niste paranteze alambicate si acum ,Vezi cum am eu grija de somnul tau ?:))

PS Ce , am avut vreun schimb de replici ?Nu ! doar ai aruncat cu vorbe in mine si eu m-am aparat . Ce asta e un schimb de replici ? =).

cosmin742000
29 Sep 2013, 02:59
Am terminat activitatea mea in cadrul acestui topic . Am zis ce am avut de zis. Cine mai vrea sa ma jigneasca poate sa o faca si in privat , acolo garantez ca nu raspund cu aceeasi moneda pt ca oricum nu citesc mesajele =), venite asa de la oricine .

Rasta_Man
29 Sep 2013, 19:58
[
N-am nimic cu tine cosmin742000, dar esti debil ! Cred ca multi ti-am vazut "comentariile" nu comenturile, si toate sunt fara nicio noima . Nu afirm faptul ca n-ai dreptul la o parere sau opinie , dar tu nu folosesti acest drept in modul potrivit . Ti-as recomanda sa nu mai minti, minciuna are picioare scurte si nu cred ca vrei sa auda mami si tati despre asta ! Uiti cand jingeai mai multi utilizatori, uiti cand le criticai parerile si uiti cate greseli gramaticale ai in comentarii ! Ar fi bine sa nu mai juri... oricum injuri destul ! Pe mine nu ma intereseaza ca ai ajutat site-ul in vreun fel, oricum se vede ca l-ai ajutat doar pentru puncte, scotandui ochii acum unui opil de 16 ani pentru asa ceva . N-am de ce sa-l compar pe Tyson cu tine, credema ca este de 10000 de ori mai special decat tine . Tyson este mult mai simtit decat tine si are doar 16 ani ! Apropo... nu folosi decat in loc de "doar" ! Omule te discreditezi singur :))) !! Auzi la el, este discreditat de un copil de 16 ani =))))) ! Inseamna ca iti este frica de el :))... d'aia il ataci ! Daca nu ti-ar fi frica, nu l-ai ataca :-j . Pustiu' si-a spus strict parerea despre un anume utilizator . Apropo... sunt 100% sigur ca nu stii ce inseamna "a injura" si ce inseamna "a jignii" :| ! Nu cred ca ai cum sa inveti tu pe cineva, ceva . Tu ar mai trebuie inca sa inveti . In locul tau, as tacea si mi-as vedea frumusel de viata . Lasa-l pe Tyson, are destui oameni care pot sa-l invete ce trebuie . Sa stii ca se scrie "site-ului" nu siteului !

Ha ha ha ha buna asta cu nu am nimic cu tine dar esti debil.Nu am jignit niciodata un utilizator fiind primul ( ca sa inteleaga decat si formele de viata , am jignit doar daca am fost jignit degeaba ) Se vede ca trebuie sa repet iar din nou , inca o data (pleonasm intentionat) ca nu am cerut si nu o sa cer niciodata nimic acestui site , Oi fi avut si eu cateva greseli gramaticale , probabil de tastare , dar eu nu am scris niciodata " scotandui ochii" , dar deh e usor sa vezi paiul din ochiul unuia decat sa vezi taigaua ( asta e un fel de padure decat din Siberia ) din ochii tai Eu credeam ca Tyson_kid are doar vreo 12 ani , dupa felul cum se exprima si cum (nu) gandeste.Eu am explica\t sa inteleaga orice om , forma de viata sau euglena , de ce am folosit asa cuvantul decat ,, se pare ca decat degeaba . Eu imi vad foarte bine de treaba mea atat timp cat nu sunt provocat si provocat degeaba.Chiar nu stiu de ce nu ma ignorati. Chiar asa de important sa fiu incat sa nu pot fi ignorat ?Serios ?doar site-ului e corect , si siteului e gresit , zii ca juri pe rosu .Doar atat ai gasit ? Nici nu ma asteptam la mai mult.
De acum cu formele de viata lucrez doar cu dictionarul :
JIGNÍ vb. a insulta, a ofensa, a ultragia, (livr.) a injuria, a invectiva, a vexa, (pop.) a sudui, (fig.) a atinge, a răni, (livr. fig.) a leza
ÎNJURÁ, înjúr, vb. I. Tranz., intranz. și refl. recipr. A spune cuvinte injurioase sau de ocară la adresa cuiva; a (se) sudui
Observati diferenta dintre a injura si a jigni ?Decat. =))

Mai vede cineva ca tipu-i orb (:| ? Cred ca am scris "scotandu-i ochii", nu scotandui ochii :)) ! Poate nu m-ai stiu ce am scris :)) . Se vede ca n-ai ce face acasa la 39 de ani . Mai bine incepi sa comentezi in fata unui copil de 16 ani :| ! Nu stiu care are probleme de exprimare, tu sau el :-? ! Fara suparare, tot nu am nimic cu tine, dar vad ca esti prea prost pentru secolul asta ! Observ ca tot nu stii care este diferenta dintre a jigni si a injura . Dupa cum ai scris : a jingi - a insulta sau a ofensa, a injura - a spune cuvinte injurioase sau de ocara la adresa cuiva . Cum ar fi sa te injur eu acum pe tine de morti, sau sa-ti spun ca esti prea prost pentru secolul asta !? Iti m-ai explic o data, din nou, iti repet, pentru ultima oara sper, ca Tyson si-a spus parerea, tu ai inceput sa-l ataci ca un mic las ce esti . Daca chiar esti asa de matur si complex pe cat te crezi, il intrebai : "De ce crezi ca sunt un utilizator ce discrediteaza site-ul ?", iar el iti exprima parerea sa . Tu insa nu stii sa discuti ca un om normal si preferi balacareala . Mai ai si tupeul sa comentezi in fata adevarului . In locul tau as tacea, oricum copilul ala nu te baga in seama . Tu ai nevoie sa te bage in seama din cate vad :-/ . Apropo... Tyson, spre deosebire de tine, stie definitiile cuvintelor filfizon si manglitor, altfel nu s-ar mai fi obosit sa ti le spuna ! Sper sa-ti vina mintea la cap, eu nu-mi m-ai bat capul cu tine daca n-ai cei 7 ani de acasa . N-ai cum la 39 de ani sa-i mai inveti :-j !

Rasta_Man
29 Sep 2013, 20:18
Ce ipocrizie pe capul acestui om :)) . Si acum imi vine sa rad cand ii citesc mesajele :)) . Sarmanul de el... se mai si intreaba ce are lumea cul el ! In primul rand nene, se vede ca nu stii sa te exprimi ! In al doilea, habar n-ai sa folosesti semnele de punctuatie . Vezi ca se scrie "flagrant", nu flagtranta . Iti m-ai spun o data, "comentarii", nu comenturi . Ma bucur totusi ca ai observat ca se scrie "comment" si nu coment :)) . Am observat propunerea ta, atat de amenintatoare :)) , cu privire la mesajele in privat :-? . Nu stiu ce sa zic, cred ca ti-ai dat si tu seama ca te-ai cam facut de ras si acum vrei sa-ti descarci frustrarea, provocata de propria-ti persoana . Iti propun sa te duci la un psihiatru sau un psiholog, ca sa-ti rezolvi problema cu propria-ti perosana !

MikkaelWolfganger
30 Sep 2013, 10:34

Ce crezi mah ca daca apari la costum alb, papion negru, in nuante noir, esti sexy?Ia vezi de lungul nasului ca acum il pun pe Mercury la avatar si iti gaseste el ac de cojoc :P

Puteam sa jur cu mana pe inima ca topicul se va transforma mai devreme sau mai tarziu intr-o discutie de tipul: cosmin raspunde contestatarilor.Macar e amuzant felul in care el o tine pe a lui, voi o tineti pe a voastra, iar wild ii da inainte cu regele lui :)).

bitter_moon
30 Sep 2013, 20:10

Ce crezi mah ca daca apari la costum alb, papion negru, in nuante noir, esti sexy?Ia vezi de lungul nasului ca acum il pun pe Mercury la avatar si iti gaseste el ac de cojoc :P

De fapt, costumul alb al idolului lui nu il avantajeaza. Cu adevarat sexy arata in halatul alb de medic pe care il poarta la clinica. Ma face sa regret ca sunt sanatoasa tun. :)))

marillion
30 Sep 2013, 21:23

Da, păcat că nu li s-au intersectat drumurile, iar Elvis a dispărut prematur, că Freddie nu l-ar fi iertat, aşa mătăhălos, cum ajunsese "Regele", exact pe gustul lui. ;;)

bitter_moon
30 Sep 2013, 21:34

Da, păcat că nu li s-au intersectat drumurile, iar Elvis a dispărut prematur, că Freddie nu l-ar fi iertat, aşa mătăhălos, cum ajunsese "Regele", exact pe gustul lui. ;;)

Baieti, ma faceti sa nu ii mai pot asculta pe doi dintre favoritii mei in materie de muzica. Scenele imaginate de voi ma vor bantui mult timp de acum incolo... :-&

bremen1980
30 Sep 2013, 22:47
Niste magari .Fara forumul cinemagiei cum s-ar fi putut intalni atatia oameni pusi pe barfa , paruiala , ranchiuna , laudarosenie , cotonogeala ? Nu vedeti cum ne apropiem tot mai mult ? >:) Comuniarea e cheia , dar tot bataia e rupta din rai .

bitter_moon
01 Oct 2013, 09:24
Niste magari .Fara forumul cinemagiei cum s-ar fi putut intalni atatia oameni pusi pe barfa , paruiala , ranchiuna , laudarosenie , cotonogeala ? Nu vedeti cum ne apropiem tot mai mult ? >:) Comuniarea e cheia , dar tot bataia e rupta din rai .

Reflectez adanc si, daca voi patrunde sensul exact a ceea ce incerci sa transmiti prin aceasta postare, poate ca voi gasi si o replica potrivita. :-?
Am nevoie de un indiciu: cine sunt magarii ? :-/

bremen1980
01 Oct 2013, 11:05

Reflectez adanc si, daca voi patrunde sensul exact a ceea ce incerci sa transmiti prin aceasta postare, poate ca voi gasi si o replica potrivita. :-?
Am nevoie de un indiciu: cine sunt magarii ? :-/

Aici e toata smecheria : magarii nu-si vor simti niciodata magaria .

MikkaelWolfganger
01 Oct 2013, 11:34
Mai ales cand ochii le sunt incetosati de magaria altora :P >:)

wildinthecountry
01 Oct 2013, 11:37
@bremen 1980
Urat din partea ta sa-i raspunzi asa unei femei...
Legat de partea cu lauradosenia cred ca pe mine m-ai vizat..doar ca eu am spus-o ca pe o gluma .Am vrut sa deviez discutia putin de pe forum

bremen1980
01 Oct 2013, 12:02
@bremen 1980
Urat din partea ta sa-i raspunzi asa unei femei...
Legat de partea cu lauradosenia cred ca pe mine m-ai vizat..doar ca eu am spus-o ca pe o gluma .Am vrut sa deviez discutia putin de pe forum
Stai cuminte ca nu la ea sau la tine m-am referit . As fi fost eu atunci magar :"> I-am luat la tinta pe toti magarii sau magarusii care de 8 ani de zile ( de cand ma plimb pe aici) au dat cu copitele si au facut magarii. N-o sa vezi vreodata vreun magar care sa-si puna intrebari despre propriului ADN .

Malombra
01 Oct 2013, 12:21
ăsta-i noul topic hot al forumului?
aici se strînge materialul uman pentru stîlpul infamiei?
continuaţi, poate între timp mă prind şi eu despre ce e vorba.

marillion
01 Oct 2013, 13:25

Pentru că ne permiţi, vom continua. Cu siguranţă vei exclama "evrika!" la un moment dat.

bitter_moon
01 Oct 2013, 13:29
ăsta-i noul topic hot al forumului?
aici se strînge materialul uman pentru stîlpul infamiei?

Dorinta mea a fost sa creez un spatiu cald, nu fierbinte. Unul in care sa se manifeste relaxat spiritul uman, fara nicio legatura cu materia. Mi-am dorit o dezbatere civilizata pe o anumita tema, nicidecum un loc in care sa ne varsam veninul in dozele de care dispunem fiecare.
Ca sa nu te framanti, iti voi spune eu ca acum se discuta despre...nimic ! Dar nimicul acesta are atatea taine, incat nu le vom patrunde niciodata, in ciuda tuturor parerilor ferme, pertinente si inteligente care se emit aici. Caut un cuvant potrivit pentru toate astea.....NONSENS....ba nu: HAOS !

iiii
02 Oct 2013, 11:59
si ca sa fie setul complet. cosmin kedii imi trimite cerere de friends pe cinemagia. baiatu asta nu are nici un dumnezeu sa mor de nu.
cand scrie ceva pe forum , scrie extrem de agramat dar la commenturile sale, mai mai ca iti lasa impresia ca e inteligent. dar eu sunt mai mult ca sigur ca acele commenturi sunt copiate din alte parti.

bitter_moon
02 Oct 2013, 16:30
la commenturile sale, mai mai ca iti lasa impresia ca e inteligent

Imi dau seama cat de putine comentarii citesc. Cele la care faci tu referire sigur nu mi-au ajuns in fata ochilor. :">

iiii
03 Oct 2013, 09:12
bitter, go in club... si dai acolo la toti userii apoi la despre filme si actori ( e undeva in stanga)
si clubul o sa iti afiseze commentariile cele mai recente de la diversi useri.
acolo o sa il gasesti pe kedii

MikkaelWolfganger
03 Oct 2013, 09:17
iiii...nu stiu cum vezi tu asta.Eu cand dau pe club imi arata doar ce canta prietenii mei :)...nu am vazut niciun khedii acolo.

iiii
03 Oct 2013, 09:27
mikkael, vezi ca ai favoritii mei si toti userii :D e fix deasupra logoului tau unde dai sa scrii ceva

MikkaelWolfganger
03 Oct 2013, 09:33
:-O ...tehnica frate...Iti dai seama ca de 1 an de cand frecventez cu regularitate site-ul, nu l-am vazut...Sunt socat :))

iiii
03 Oct 2013, 09:36
mda. si acolo vezi tot ce debiteaza baiatu asta.
in alta ordine de idei, ca doar a inceput faculta. ia zi gand iesi prin centru la o berica?

MikkaelWolfganger
03 Oct 2013, 09:38
Eu inca nu am venit in Bucuresti.Trebuie sa imi gasesc gazda intai si apoi vedem.Cred ca undeva spre luni...Habar n-am.Iti dau PM cand aterizez.

bitter_moon
03 Oct 2013, 09:50
Multumesc pentru informatii, baieti ! Deja studiez. Aflu despre majoritatea filmelor ca sunt bune, cu actori buni si actrite bune. Ca sa nu mai spun ce regie buna au... Aceste comentarii mi-au starnit asa o curiozitate, incat ard de nerabdare sa vizionez toate filmele despre care am citit. :))

iiii
03 Oct 2013, 09:57
sa vezi cand mai vine cate unu si lasa commenturi aiurea.. sau pune intrebare de genu : cum pot sa vizionez filmul.
cand apar copilite care incep sa se certe despre selena gomez & co.

mikkael. sa ma anunti cand apari si ne zarim prin centru etc. Nu mai stai la camin?

MikkaelWolfganger
03 Oct 2013, 10:15
Numai.Am sfeclit-o serios anu' trecut.Am cazut de sus :))....anul asta e scandal.Sunt inca in dubii daca mai fac facultatea :|...Dar oricum luni vin spre sigur.Asa ca te anunt, desigur.

bitter_moon
03 Oct 2013, 10:39
Sunt inca in dubii daca mai fac facultatea
Permite-mi sa te sfatuiesc sa iti continui studiile, Mikkael ! Acum nu poti constientiza consecintele renuntarii la ele. Sper sa nu te superi ca iti spun asta...

MikkaelWolfganger
03 Oct 2013, 11:11
Nu ma supar si constientizez pe deplin.E vorba nu de dorinta, ci de potenta financiara :).E cu schepsis si inca nu am luat o decizie coerenta.

bitter_moon
03 Oct 2013, 13:47
Take care...

iiii
04 Nov 2013, 14:33
ma tot uitam zilele trecute in club , la despre filme si actori si vad un personaj : ciprian34 care lasa niste commenturi total inutile!
+ ca face spam pe forum

bitter_moon
10 Nov 2013, 08:40
lasa niste commenturi total inutile!
Uneori citesc si eu comentarii care imi confirma ca prea multi utilizatori sunt lipsiti de simtul ridicolului. Fericiti trebuie sa fie in starea lor de automultumire...
Privind lucrurile din aceasta perspectiva, constientizez ca am dat un titlu gresit topic-ului. Trebuia sa il numesc "Utilizatori care se discrediteaza pe site". :)

Tyson_Kyd
10 Nov 2013, 18:55
Uneori citesc si eu comentarii care imi confirma ca prea multi utilizatori sunt lipsiti de simtul ridicolului. Fericiti trebuie sa fie in starea lor de automultumire...
Privind lucrurile din aceasta perspectiva, constientizez ca am dat un titlu gresit topic-ului. Trebuia sa il numesc "Utilizatori care se discrediteaza pe site". :)

Cam asa... da-ne un exemplu :-?? .

bitter_moon
11 Nov 2013, 11:41

Mai Tyson, tu ai chef de scandal ! >:) Abia s-au linistit spiritele dupa schimbul de replici pe care l-am avut cu utilizatorul de top in fata caruia a trebuit sa imi argumentez afirmatiile.
Vrei sa o luam de la inceput ?!
Ar trebui sa imi consum toata energia si sa irosesc mult timp de acum incolo, caci am o lista luuuunga de nume... :D

MikkaelWolfganger
11 Nov 2013, 12:02
Hai cu lista si scandalul!Nu ne lasa sa fierbem.:P Ma duc sa imi iau niste cipsuri >:)

Tyson_Kyd
11 Nov 2013, 20:50

Mai Tyson, tu ai chef de scandal ! >:) Abia s-au linistit spiritele dupa schimbul de replici pe care l-am avut cu utilizatorul de top in fata caruia a trebuit sa imi argumentez afirmatiile.
Vrei sa o luam de la inceput ?!
Ar trebui sa imi consum toata energia si sa irosesc mult timp de acum incolo, caci am o lista luuuunga de nume... :D

Nu sunt pus pe scandal, cred ca lumea ar trebuii sa mai accepte si adevarul :) . Trebuie sa ne maturizam... cand spun ca trebuie sa ne maturizam, ma refer la toti .

bitter_moon
11 Nov 2013, 21:48
Hai cu lista si scandalul!Nu ne lasa sa fierbem.:P Ma duc sa imi iau niste cipsuri >:)

Hei, suntem cinefili ! Pentru spectacolul la care iti doresti sa asisti iti recomand popcorn si cola in cantitati maxime ! :P

bitter_moon
11 Nov 2013, 22:06
Trebuie sa ne maturizam... cand spun ca trebuie sa ne maturizam, ma refer la toti .
Cand suntem foarte tineri, ne dorim sa ne maturizam. Cand suntem maturi, ne dorim sa mai copilarim. De la un punct unora chiar ne reuseste, dand in mintea copiilor. =))

MikkaelWolfganger
11 Nov 2013, 22:47
Hei, suntem cinefili ! Pentru spectacolul la care iti doresti sa asisti iti recomand popcorn si cola in cantitati maxime ! :P

Cola-check!
Popcorn-check!

Lista & scandal-still waiting.. :(

Tyson_Kyd
13 Nov 2013, 10:20
Trebuie sa ne maturizam... cand spun ca trebuie sa ne maturizam, ma refer la toti .
Cand suntem foarte tineri, ne dorim sa ne maturizam. Cand suntem maturi, ne dorim sa mai copilarim. De la un punct unora chiar ne reuseste, dand in mintea copiilor. =))

Asa se intampla :))) .

cezarika21
16 Nov 2013, 17:51
Un individ nou apărut pe nume Piscan.David a decis să folosească trollingul ca pe un mijloc de discreditare a sitului şi a răspuns la mesajele a zeci de useri cu propriile lor mesaje. Exemplu: Dacii, De-aş fi Harap Alb şi or mai fi şi altele. X( Moderatorii ar trebui să şteargă acele mesaje.

marillion
07 Dec 2013, 10:57
http://www.cinemagia.ro/club/profil/catty_19_87/

Ăsta nu e decât mizerabilul cosmin_kedii din Rupea.

bitter_moon
07 Dec 2013, 11:20

Da, cred ca a fost blocat si se razbuna in acest fel.
Poate ca ar trebui monitorizate conturile fara activitate, caci in mod clar nu sunt create din pasiune pentru film. Monitorizate si desfiintate, imediat ce se dovedeste intentia lor subversiva.

bitter_moon
07 Dec 2013, 11:37
Constat ca profilul reclamat figureaza deja ca inexistent.
Multumim moderatorilor pentru promptitudinea in raspuns !
Sa speram ca este desfiintat permanent, nu doar suspendat pentru o anumita perioada de timp. Existenta unui asemenea profil nu se justifica pe site.

wildinthecountry
07 Dec 2013, 11:44
Saracu..E bolnav mental.

marillion
07 Dec 2013, 11:51
Atunci locul său e altundeva, sau măcar monitorizat să-şi urmeze tratamentul.

iiii
07 Dec 2013, 11:54
totul e bine cand se termina cu bine! acest utilizator obsedat de puncte pe cinemagia s-a ales cu , contul dezactivat. si a inceput sa injure ca ultimul retard. am inteles ca are undeva la 34 ani dar nu se pare.
mai are rost sa va povestesc ce bombardament cu injuraturi am avut in inbox?

bitter_moon
07 Dec 2013, 11:57
Saracu..E bolnav mental.

Iata ca avem si parerea medicului. :)
Recunosc ca un asemenea diagnostic ma induioseaza, dar perceptia utilizatorilor este aceeasi: se lovesc de trivialitati, comentarii fara logica, atacuri fara directie. Asadar, o activitate care nu onoreaza acest site.

wildinthecountry
07 Dec 2013, 11:59
il pun eu pe rivotril si haloperidol

bitter_moon
07 Dec 2013, 12:07
totul e bine cand se termina cu bine! acest utilizator obsedat de puncte pe cinemagia s-a ales cu , contul dezactivat. si a inceput sa injure ca ultimul retard. am inteles ca are undeva la 34 ani dar nu se pare.

Eu l-am intrebat la un moment dat despre activitatea lui febrila desfasurata pe acest site. Nu mi-a raspuns in niciun fel, chiar daca mi-a vizitat profilul de mai multe ori. Probabil ca are un dram de decenta si nu ataca femeile. Este adevarat ca si eu i-am scris la modul extrem de politicos, nu mi-ar fi putut vorbi altfel. Cred ca nu a gasit cuvintele potrivite.

iiii
07 Dec 2013, 12:26
esti prea buna... si e frumos asa. sa nu ai impresia ca eu l-am injurat vreodata pe aces kedii. dar cand intram in club si vroiam sa vad parerile utilizatorilor la diferite filme ori actori, numai el era... commenturi la minut si multe spoilere + link de torrent in unele cazuri. era deranjant.
si pana la urma a primit ce a meritat.

bitter_moon
07 Dec 2013, 13:29
si pana la urma a primit ce a meritat.

Sa nu crezi ca mie imi va lipsi. Nu sunt chiar atat de buna... :)

iiii
07 Dec 2013, 13:58
:) acum tot ce sper e sa nu mai revina cu alt cont si sa inceapa cu injuriile.

bitter_moon
07 Dec 2013, 14:33
:) acum tot ce sper e sa nu mai revina cu alt cont si sa inceapa cu injuriile.

Il rezolvam imediat si pe acela. Promptitudinea cu care ni s-a raspuns astazi imi creste consideratia fata de site. :)

mhcx
07 Dec 2013, 15:58
Eu sunt vinovatul principal pentru expulzarea lui kedii. Dar sincer nu mai suportam sa il vad cum debiteaza tampenii.

Ma-am ales eu cu warning dar a meritat.

No more kedii around.

Acum s-a mai potolit dar ieri mi-a umplut inboxul de injuraturi. Fierbea sangele in el de oftica.

Daca i-ar sterge si toate comentariile tampite de la filme am avea toti de castigat.

bitter_moon
07 Dec 2013, 19:43
Eu sunt vinovatul principal pentru expulzarea lui kedii.

Simt cum te macina sentimentul de culpabilitate. Tocmai de aceea ai si simtit nevoia acestei marturisiri. Hai sa te iertam, pentru ca suntem ingaduitori ! :D

MikkaelWolfganger
07 Dec 2013, 20:10
=)).Buna asta cu culpabilitatea si marturisirea.Sunt convins ca nu mai doarme noptea gandindu-se cat de rau l-a lucrat pe kedii(desi sunt convins, ca vocea lui a avut prea putina greutatea in banarea lui nea Caisa).

Apropos...Who's next?

bitter_moon
07 Dec 2013, 20:24
Apropos...Who's next?

MW, sa inteleg ca la spectacolul acesta nu ti-ai terminat floricelele si cola cu care te-ai aprovizionat acum catva timp ? :))

marillion
07 Dec 2013, 20:28
No more kedii around.

Acum pe bune, a cui clonă eşti? :D

bitter_moon
07 Dec 2013, 21:10
No more kedii around.

Acum pe bune, crezi ca vei primi raspuns ?:D

mhcx
08 Dec 2013, 01:02
No more kedii around.

da asta e raspunsul:

Nu sunt clona sunt razboiul clonelor. Cand kedii era pe aici toata lumea era contra lui dar nimeni nu avea curajul sa i spuna verde in fata ca e anafabet si retard. Acum cand eu am facut asta sunt luat la misto ca sunt clona si ca ma macina sentimentele de culpabilitate. Sa inteleg ca va e deja dor de kedii. Propun sa il aducem inapoi. El abia asteapta.

marillion
08 Dec 2013, 01:39
Ei, şezi blând, ştii la ce mă refer, ăsta e cont creat special pentru răfuială, oricine vede asta, măi Dirty Harry! ;)

Nu-l regretă nimeni pe tip, eu însumi am fost beneficiarul unor "drăgălăşenii" datorită cărora s-a bucurat de o zi de suspendare a contului. :))

bitter_moon
08 Dec 2013, 11:47
No more kedii around.

da asta e raspunsul:

Nu sunt clona sunt razboiul clonelor. Cand kedii era pe aici toata lumea era contra lui dar nimeni nu avea curajul sa i spuna verde in fata ca e anafabet si retard. Acum cand eu am facut asta sunt luat la misto ca sunt clona si ca ma macina sentimentele de culpabilitate. Sa inteleg ca va e deja dor de kedii. Propun sa il aducem inapoi. El abia asteapta.

Hei, nu te supara, glumeam si noi ! Poate ca avem un simt al umorului mai ciudat, dar cine ne cunoaste si s-a familiarizat cu el, ne adora. :">
Nu tinem sa aflam neaparat sub ce ID activezi pe site, mai ales ca ti-am creionat deja un profil. Te rog sa ma contrazici daca gresesc: barbat, maximum 25 de ani, activ pe forumuri si cinefil inveterat. Probabil destul de cunoscut printre ceilalti cinemagisti.
Nu esti singurul care a luat atitudine impotriva lui kedii, dar fiecare a facut-o in stil propriu. Nu cred ca s-ar fi ajuns la masurile acestea drastice daca era reclamat doar de o persoana. Iti ofer o mostra a efortului conjugat impotriva activitatii fostului (sper) cosmin_kedii:

"cosmin_kedii pe 13 Martie 2012 13:54
Totul vine împreună pentru a face acest film o capodoperă:un scenariu frumos, o realizare semnificativă, comici la partea de sus a artei lor: Jane Fonda și Vanessa Redgrave sunt superbi 0 2
marillion pe 4 august 2013 10:35
Băi analfabetule, lasă-te de comentarii agramate şi lipsite de sens, că ai făcut de râs siteul ăsta!
bitter_moon pe 4 august 2013 14:03
cosmin_kedii@ Fara nicio legatura cu ce spune marillion, te intreb si eu ceva: de ce faci asemenea comentarii ? Este firesc ca cinefilii care cauta informatii sa citeasca parerile celorlalti. Asa ajung si eu la ale tale, care ma frapeaza prin abundenta, ca sa nu mai spun de greselile gramaticale flagrante. Pasiunea ta pentru film te poate transforma in personaj burlesc pe acest site. Cu toata consideratia ti-o spun..."

Tyson_Kyd
09 Dec 2013, 21:14
Bai, sincer... nu stiu ce sa zic :| ! Eu nu-mi amintesc sa fi avut vreodata divergente cu "cosmin_kedii", niciodata nu m-au deranjat comentariile lui . Este adevarat ca erau multe si cam aiurite, dar n-ai ce sa-i faci . Asa suntem toti la inceput, si nu imi este rusine sa recunosc ca asa am fost si eu, ce ne defineste este evolutia prin care trecem . Am vorbit amu ceva timp cu Kedii si parea un tip de treaba, l-am intrebat daca este adevarat ce sustine in legatura cu filmele pe care le-a vazut . Omu' mi-a raspuns foarte lejer, cu un limbaj total diferit de cel folosit in comentarii . Mi-a spus ca urmareste pe banda rulanta de acum 10 ani cate 3 filme pe seara . Eu il cred, cat de greu este sa urmaresti cate 3 filme pe seara ?! Asa s-au strans filmele din lista sa . Cat despre comentarii, imi dau seama cat de greu este sa comentezi atatea filme, da' mite sa mai aduci si cate ceva nou in fiecare comentariu . Este greu si plictisitor . Stiu ca mie imi este greu de multe ori sa-mi gasesc cuvintele potrivite pentru comentarii . La randul meu, si eu m-as enerva daca as fi in locul sau, sa mi se stearga contul la care am muncit atat amar de vreme, ma gandesc la timpul irosit . Cred ca toata treaba a fost prost gandita ! Nu stiu de unde a inceput debandada, dar sunt de parere ca al nostru cosmin_kedii nu se apuca sa ia pe cineva la injuraturi daca nu era provocat si faptul ca i-a fost sters contul mi se pare prea drastica . Nu cred ca a creat prea multe probleme pana acum, din cate am vazut omu' statea in banca lui .

iiii
10 Dec 2013, 14:01
tyson...
kedii, atunci cand l-am intrebat frumos daca el a vazut toate acele filme a zis ca nu e treaba mea.
apoi, sa nu uitam ca a deranjat grav de tot si mai ales creea o imagina foarte proasta asupra site-ului cinemagia. cat despre vechimea lui, nu era chiar asa de nou sa lase comenturi imbecile. Consider ca nu e necesar sa comentezi toate filmele care le vezi.
sa nu mai zic ca, la anumiti actori copia cu,copy/paste acelasi comentariu si asta numai pentru a aduna puncte si de a urca in topul userilor cinemagia.
Si ce poti zice cand lasa un comment la un film si cu link de download? asta e reclama . pe forum la fel..cand posta la filme si actori care nu exista, punea filmul dupa IMDB + link de torrente.
Si sa nu mai zic de comenturile cu spoiler la filme... strica toata placerea omului de a descoperi acel film.
si cat de matur parea acest kediii, s-a demonstrat ca are o minte de kinder. ai vazut si tu cum injura cand acel cont i-a fost dezactivat,

bitter_moon
11 Dec 2013, 14:12
Bai, sincer... nu stiu ce sa zic :| ! Eu nu-mi amintesc sa fi avut vreodata divergente cu "cosmin_kedii..."
Tyson, iti spun eu sigur ca nu ai avut niciodata divergente cu cosmin_kedii ! Nu cred ca ai fi uitat episodul, asa cum nici eu nu pot sa uit raspunsul lui adresat in privat unui prieten al meu, care indraznise sa ia atitudine fata de ineptiile pe care le debita intr-un comentariu.
Decenta ma impiedica sa reproduc textul, dar pot spune ca il invita pe acesta la o practica sexuala contra naturii. :">
Hai sa il lasam pe kedii sa dispara si sa ne concentram asupra a ceea ce este bun si constructiv pe site ! Sunt o gramada de utilizatori educati, inteligenti, culti, care merita atentia noastra si de la care avem ce invata.

MikkaelWolfganger
11 Dec 2013, 14:22
Hai sa il lasam pe kedii sa dispara

Amin!Nu am inteles ce e cu avalansa asta de mesaje post-kedii.E chiar asa greu sa depasiti momentul?

cosmin_kedii
22 Jan 2014, 08:32
No more kedii around.

da asta e raspunsul:

si iata-ma am venit in forta

cosmin_kedii
22 Jan 2014, 08:34
Bai, sincer... nu stiu ce sa zic :| ! Eu nu-mi amintesc sa fi avut vreodata divergente cu "cosmin_kedii..."
Tyson, iti spun eu sigur ca nu ai avut niciodata divergente cu cosmin_kedii ! Nu cred ca ai fi uitat episodul, asa cum nici eu nu pot sa uit raspunsul lui adresat in privat unui prieten al meu, care indraznise sa ia atitudine fata de ineptiile pe care le debita intr-un comentariu.
Decenta ma impiedica sa reproduc textul, dar pot spune ca il invita pe acesta la o practica sexuala contra naturii. :">
Hai sa il lasam pe kedii sa dispara si sa ne concentram asupra a ceea ce este bun si constructiv pe site ! Sunt o gramada de utilizatori educati, inteligenti, culti, care merita atentia noastra si de la care avem ce invata.

n-am avut treaba cu nimeni ,doar cu cei care s-au luat de mine

cosmin_kedii
22 Jan 2014, 08:38
[QUOTE=iiii]tyson...
kedii, atunci cand l-am intrebat frumos daca el a vazut toate acele filme a zis ca nu e treaba mea.
apoi, sa nu uitam ca a deranjat grav de tot si mai ales creea o imagina foarte proasta asupra site-ului cinemagia. cat despre vechimea lui, nu era chiar asa de nou sa lase comenturi imbecile. Consider ca nu e necesar sa comentezi toate filmele care le vezi.
sa nu mai zic ca, la anumiti actori copia cu,copy/paste acelasi comentariu si asta numai pentru a aduna puncte si de a urca in topul userilor cinemagia.
Si ce poti zice cand lasa un comment la un film si cu link de download? asta e reclama . pe forum la fel..cand posta la filme si actori care nu exista, punea filmul dupa IMDB + link de torrente.
Si sa nu mai zic de comenturile cu spoiler la filme... strica toata placerea omului de a descoperi acel film.
si cat de matur parea acest kediii, s-a demonstrat ca are o minte de kinder. ai vazut si tu cum injura cand acel cont i-a fost dezactivat,[/QU

VAI VAI ,pana sa ajungem aici la rasp asta ,,atunci cand l-am intrebat frumos daca el a vazut toate acele filme , De fapt tu ai inceput cu mine eu nu am avut nici o treaba cu nimeni ,absolut cu nimeni

cosmin_kedii
22 Jan 2014, 08:42

ia uite si la asta ?????????? mizerabil ? daca erai din rupea sau de undeva de aproape o beleai cu mine rau de tot ,vedeai tu cat sunt eu de mizerabil

cosmin_kedii
22 Jan 2014, 08:44

voi ati incepu cu mine tu si cu celalalt

cosmin_kedii
22 Jan 2014, 08:48
[QUOTE=mhcx]Eu sunt vinovatul principal pentru expulzarea lui kedii. Dar sincer nu mai suportam sa il vad cum debiteaza tampenii.

Ma-am ales eu cu warning dar a meritat.

No more kedii around.

Acum s-a mai potolit dar ieri mi-a umplut inboxul de injuraturi. Fierbea sangele in el de oftica.

Daca i-ar sterge si toate comentariile tampite de la filme am avea toti de castigat.[/QU

CE MARE TE DAII ,ASTA E,,

bitter_moon
22 Jan 2014, 18:04

n-am avut treaba cu nimeni ,doar cu cei care s-au luat de mine

cosmin_kedii, ma vad nevoita sa recunosc ca, desi ti-am dat motiv, nu nu ti-ai infipt coltii in mine, ceea ce denota ca dispui de suficienta decenta. Sper sa o folosesti si in relatia cu ceilalti utilizatori, abandonand limbajul vulgar.
Sper ca pauza aceasta ti-a permis sa reflectezi asupra scopului pentru care te afli pe site. Nu stiu cat de importante sunt acele puncte adunate cu nemiluita, comparativ cu informatiile pe care le primesti ca utilizator cu drepturi depline.

iiii
29 Jan 2014, 15:53
ma enerveaza : Tyybi1

a lasat commentul : " Un serial "LEGENDAR" ! " la 59 seriale. acelasi comment, numai sa faca medalia aia afurisita.

marillion
02 Feb 2014, 13:12
Ăsta tot scrie ceva, dar e unul Kuhaylan care în loc de comentariu pune zerouri la toate filmele pe care le vede.

http://www.cinemagia.ro/filme/kiss-kiss-bang-bang-13358/ Ăsta e un exemplu.

marillion
03 Feb 2014, 11:47
sfatu meu este pt tine sa te duci sa te cauti la cap prietene ceea ce faci tu arata ca esti un copil tare prost la cap , oare ma intreb pe dobitocul asta nu il vede nimeni

kedii, nu mai face valuri, că eşti penal. Îmi place tatuajul tău. B-)

bitter_moon
03 Feb 2014, 20:29
kedii, nu mai face valuri, că eşti penal. Îmi place tatuajul tău. B-)

Marillion, esti uracios ! Cautand informatii despre un film, am gasit un comentariu al lui cosmin apreciat cu 15 thumbs up. Imi pare rau ca nu am retinut titlul filmului, caci ti-as fi putut demonstra ca este un utilizator cu o multime de fani. :D

bitter_moon
21 Feb 2014, 16:10
Avem aici un utlizator cu un mare apetit sexual. Dorinta lui incontrolabila vizeaza intreaga rasa de "devoratori de filme". De ce ? Pentru ca asa a gandit cu sapca lui. Si pentru ca ii place un film cu Van Damme, prost notat in general.
Meritam sa fim injurati, nu-i asa ? :)

http://www.cinemagia.ro/club/profil/gheryss_gheryss/

MikkaelWolfganger
21 Feb 2014, 17:22
Well,exista buton de report daca te deranjeaza comentariul respectiv(e o patratica albastra).Daca as sta sa pun aici fiecare user si fiecare comentariu care este suspect de "discreditare a site-ului", as face din topicul asta rival de seama pentru "Asculta,Noteaza,Posteaza".:-S .Ca nenea asta mai sunt o gramada si stalpul infamiei, ce se vrea topicul asta, nu cred ca ajuta in nicio privinta, pe cand butonul ala de report pare destul de eficient.

Nimicdinceparafi
21 Feb 2014, 17:47
Well,exista buton de report daca te deranjeaza comentariul respectiv(e o patratica albastra).Daca as sta sa pun aici fiecare user si fiecare comentariu care este suspect de "discreditare a site-ului", as face din topicul asta rival de seama pentru "Asculta,Noteaza,Posteaza".:-S .Ca nenea asta mai sunt o gramada si stalpul infamiei, ce se vrea topicul asta, nu cred ca ajuta in nicio privinta, pe cand butonul ala de report pare destul de eficient.

Eficienta acelui buton a fost testata chiar de mine pe acest individ,vis-a-vis de comentariul lui .Au trecut aproape 3 saptamani si nu s-a intamplat nimic,comentariul lui la film -sau mai bine zis dejectia- e tot acolo bine-mersi,cat dureaza sa fie eficient?

MikkaelWolfganger
21 Feb 2014, 17:50
Inceara mai tare! :P Oricum ai multe sanse de reusita decat postand aici diferite nume si comentarii :D.

bitter_moon
21 Feb 2014, 17:56

MW, poate ca pe tine nu te deranjeza limbajul licentios, dar eu nu il accept. Este modul meu de a lua atitudine si nu cred ca este dreptul tau sa mi-l contesti.
In afara de asta, nu stiu de ce trebuie sa detina suprematie pe site topic-ul mentionat de tine, pentru ca eu il consider si mai inutil cinefililor decat cel initiat de mine. Daca notarea s-ar face in functie de calitatea muzicii, poate ca as avea consideratie fata de idee. Dar o privire aruncata acolo m-a convins ca notele se pun in functie de simpatia sau interesul fata de utilizatorul pe care trebuie sa il notezi, in fata acestor interese nici macar gustul personal nemaicontand . Este cel mai libidinos mod de notare pe care l-am intalnit in viata.
Mai ai ceva de adaugat ?

bitter_moon
21 Feb 2014, 18:13
Inceara mai tare! :P Oricum ai multe sanse de reusita decat postand aici diferite nume si comentarii :D.

MW, spune-mi ca esti un Dumnezeu al site-ului Cinemagia ! Pentru ca eu in acest moment te consider un tanar arogant. Unul pe care in viata reala l-as trimite in camera lui sa studieze pentru facultate, caci isi pierde timpul in probleme care nu il privesc.

MikkaelWolfganger
21 Feb 2014, 18:29
Neah...era doar un ex.(la indemana mie) poti sa schimbi "Asculta, Noteaza, Posteaza" cu "Cel mai recent vizionat film".Ideea ramane aceeasi, ca doar nu despre topicul respectiv e vorba aici :)).Cat despre topicul cu pricina.Ar trebui sa il tratezi exact ca ceea ce se vrea a fi: un joc nu tocmai serios si sa nu te superi ca unor nu le place Slash si le place nu stiu ce rapper underground.

Nu caut cearta&stuff, desi vad ca tu cauti.Ai impresia ca am ceva cu tine.Gresit!Nu am atata timp si energie de consumat rafuindu-ma aiurea, pentru te miri ce ,abureala, nota, comentariu etc..Ceea ce am scris mai sus era o parere si o recomandare.

PS:Mersi de sfat...O sa ma duc in camera mea si o sa invat pentru ca intotdeauna stiu ca este cineva care va avea grija de site in locul meu. Kappa!

iiii
10 Mar 2014, 15:19
Utilizatoril Rippa!!!
lasa commenturi aiurea, fara noima.

bitter_moon
21 Mar 2014, 12:30
Utilizatoril Rippa!!!
lasa commenturi aiurea, fara noima.

Din pacate, site-ul nu ii face individului o evaluare psihiatrica la momentul crearii profilului de utilizator. Nici dupa aceea. Valoarea utilizatorilor se masoara in puncte. Ne miram de rezultate ? :P

iiii
21 Mar 2014, 12:32
ai dreptate bitter... in puncte sau in medalii.

lili22
18 Aug 2014, 12:30
V-ati uitat la comentariile marii actrite Ioana Moldovan?Are mai multe ca Julianne Moore si toate seamana unele cu altele, are peste 300 voturi... de necrezut pentru o anonima.

bitter_moon
22 Sep 2014, 20:58
V-ati uitat la comentariile marii actrite Ioana Moldovan?Are mai multe ca Julianne Moore si toate seamana unele cu altele, are peste 300 voturi... de necrezut pentru o anonima.

Mda... Nu știu cum erau aliniate planetele la începutul anului 2006, dar o mulțime de utilizatori au simțit brusc nevoia să o elogieze pe excepționala actriță. Modul lor de a-și exprima admirația este atât de asemănător, încât sună a incantație. Nu m-ar mira să fie la mijloc o vrajă care a împărțit actrițele lumii în două mari categorii: Ioana Moldovan și restul ! :P

lili22
31 Oct 2014, 14:39
Dar in legatura cu cazul Mihnea Columbeanu?Omul e in atentia justitiei care isi va face treaba.Pe profilul sau au aparut cele mai oribile injuraturi, culmea, de la o femeie, care a inceput sa ii ameninte si pe cei care nu o aproba, zice ca sunt complici.Existentus parca este numele acestui user ,este pe site numai ca sa injure pe unul, pe altul....

bitter_moon
09 Nov 2014, 20:10
Atitudinea aceasta faţă de o persoană care a ȋncălcat legea reprezintă reminiscenţe ale Evului Mediu, când cetăţenilor li se dădea ocazia să ȋși exprime oprobriul faţă de cei expuși la stâlpul infamiei. Scopul nu era doar ca acuzatul să fie umilit, ci și ca membrilor comunităţii să li se recunoască importanţa, fiind implicaţi ȋn judecarea infractorilor.
Suntem deasupra celor care sunt prinși că au greșit, nu-i așa? Suntem mai buni, mai drepţi, suntem fără de păcat...
Pe de altă parte, am vaga banuială că reacţia negativă la adresa personajului adus ȋn discuţie are legătură cu aroganţa pe care nu de puţine ori am remarcat-o ȋn comentariile sale. Atitudinea ofensatoare la adresa utilizatorilor lipsiţi de o cultură solidă le-a dat acestora ocazia să ȋși plătească poliţele cu vârf și ȋndesat.
Am observat și eu că utilizatorul acela (mă tem că este femeie, deci cu atât mai grav) atacă la modul grosolan alţi membri ai acestui site, fără niciun motiv. Ȋncă o dată spun că nu ar trebui tolerat genul acesta de comportament. Nu cred ȋnsă că ne ascultă cineva.

marillion
14 Nov 2014, 18:39
Protestez prin aceasta împotriva tovarăşului twinsen, acest neruşinat propagandist băsist, căruia nimeni nu-i cenzurează publicitatea electorală moca şi care, cu rapiditatea unui ştergător de parbrize dintr-o intersecţie aglomerată, mi-a aplicat prompt politica pumnului în gură, ştergându-mi o postare civilizată, chiar dacă offtopic, din secţiunea Arta gătitului. Eşti jalnic, omule, cu apucăturile tale de moderator-dictator.

Twinsen
14 Nov 2014, 19:13
A fost stearsa o intreaga discutie care era in mod clar off-topic si in care tu aveai un singur mesaj. Tonul tau ma surpinde sincer, sper ca dupa ce iti trece supararea pe care pari sa o simti, o sa revii la un mod civilizat de discutie.

bitter_moon
14 Nov 2014, 19:28
...ştergându-mi o postare civilizată, chiar dacă offtopic, din secţiunea Arta gătitului.

Nu doresc să mă implic ȋntr-un scandal, dar am resimţit și eu efectele acestei cenzuri pe care o reproșezi moderatorilor.
Astăzi am văzut ȋn club că prietenii au postat de mai multe ori ȋn Arta gătitului. Nu am avut timp să intru imediat pe forum, dar când am făcut-o salivam deja cu gândul la delicatesele ce ȋmi vor fi servite acolo.
Din păcate, acestea au fost retrase cu o viteză demnă de un ospătar de primă clasă care constată că pe tortul clientului zace o muscă storcită, ȋn locul consacratei cireșe.
Poate mesajele au avut un conţinut cel puţin la fel de deranjant ca cel pe care ȋl găsesc adeseori pe paginile filmelor, rod al „eleganţei” utilizatorilor care m-au obligat să ȋmi restrâng drastic comunicarea pe acest site.

Twinsen
14 Nov 2014, 19:53
Bitter_moon te asigur ca nu ai pierdut niciun fel de delicatese. Foarte probabil nu le-as fi sters daca erau doar off-topic, dar pe deasupra reprezentau niste dispute personale frustrante inclusiv pentru participanti. De altfel chiar unul din cei care au postat in acea disputa si-a exprimat speranta ca mesajele vor fi sterse.

marillion
14 Nov 2014, 20:06
(...)in care tu aveai un singur mesaj

Corect, eu aveam un singur mesaj, însă ai uitat să precizezi pentru cititorii neavizaţi că mesajul meu dădea tonul, lui urmându-i toate celelalte.

Fix acum te-ai găsit să respecţi cu scrupulozitate regulile. Spune-mi cât de on topic e postarea asta a lui bremen1980 printre imaginile şi dialogurile despre murături şi compoturi de sezon:

http://oi57.tinypic.com/qwba.jpg
sau asta:

http://youtu.be/EqllMT7_aoo

Twinsen
14 Nov 2014, 20:14
Corect, eu aveam un singur mesaj, însă ai uitat să precizezi pentru cititorii neavizaţi că mesajul meu dădea tonul, lui urmându-i toate celelalte.
Sincer, nu mi se pare defel un motiv de mandrie.

Cat despre poza lui Bremen, e o gluma. :) Simtul umorului face bine, cu atat mai mult in momente frustrante.

alali
14 Nov 2014, 20:24
va rog sa nu va mai certati. In fond postarile mele erau cele mai numeroase si eu nu am cerut sa fie sterse...

Oricum, eu sunt de vina pentru ca am intrat in jocul lui cnm! Am trimis si un pm lui marillion pentru a incerca sa aplanez acest offtopic. Pacat ca nu a dorit sa raspunda. Era, consider eu, foarte civilizat.

Pacat ca s-a sters acea farfurie cu gladiole care imi placea mult... cel putin pentru colorit. Scuzele mele, ca nestapanirea mea a dus la asta, celui sau celei care le postase. Poate poate sa le repuna... i-as ramane recunoscator.

last update. Cand spun civilizat, ma refer la PM, ca sa nu fiu prost inteles si sa cadem din lac in put.

Twinsen
14 Nov 2014, 20:50
Din cate stiu eu, nicio farfurie cu gladiole nu a fost afectata. :)

bitter_moon
14 Nov 2014, 21:11
Eu inca mai astept tortul la gandul caruia am salivat mai devreme. :)