PDA

View Full Version : Cum se numeste acest film?


ask4MORE
17 May 2013, 00:47
Salutare, de cateva zile tot incerc sa dau de un film chinezesc/japonez si nu reusesc. La scenariu seamna putin cu "Leon". O fetia de 10-12 ani este martora la uciderea mamei sale de catre oamenii unui mare dealer de heroina si este rapita. La parterul blocului statea un tip cu plete (freza emo) care developa filme si care se intelegea bine cu pustoaica. Acesta se apuca sa o caute si incepe sa ii omoare pe toti care ii stau in cale. La un moment dat tipu cu freza emo se intalneste cu 2 oameni de-ai dealer-ului (unu era gras si celalalt era normal dar cu o atitudine de dur) care au fost trimisi sa omoare un martor (sau ceva de genul) si cand ala mai dur il omoara pe martor grasul se sperie din cauza impuscaturii pe cand actorul principal l-a privit in ochi, fara sa clipeasca, pe cel care a tras. Dupa ce si-au omorat tinta acestia pleaca iar durul ii spune grasului "ala nici nu a clipit cand am tras...." pe un ton putin speriat si totusi intrigat de lucrul asta si isi da seama ca pletosul cu freza emo are ceva de ascuns ca altfel s-ar fi speriat si el de impuscatura. De aici imi aduc aminte doar fragmente...fetita ajunge intr-o duba, unu trebuia sa ii scoata ochii si vine ala dur de mai sus si il omoara pe cel care trebuia sa ii scoata ochii fetitei, ii pune ochii intr-o sticla si se duce sa se intalneasca cu pletosul cu freza emo, ii arata ochii lasand-ul sa inteleaga ca sunt a-i fetitei si il provoaca la lupta. Dupa ce ii omoara pe toti la sfarsit il ia politia. Mai era o faza cand dealer-ul isi intreba contactele de prin politie cine e pletosul cu freza emo si nimeni nu stia, toti ziceau ca e ca o fantoma, nu au nicio inregistrare despre el etc..cand ma gandesc la numele filmului imi trec prin minte nume de genul: unknown, mr x, mr no one, mr nobody..

grotesQue
17 May 2013, 09:50
The Man from Nowhere (http://www.imdb.com/title/tt1527788/?ref_=sr_1)

ganyalesc0
17 May 2013, 12:21
salut,

caut si eu un film mai vechi...2003 cred...un tip se muta la un liceu nou...unde colegii lui fac petreceri multe si consuma droguri, obisnuiau sa drogheze fetele...e vorba de o fata care e interesanta pt tipul cel nou... ...la liceu faceau inot aproape toti baietii...participau la un concurs...pff ...cam atat imi aduc aminte

Puferiu
19 May 2013, 23:20
Let Me In (2010) (http://www.cinemagia.ro/filme/let-me-in-43255/) ?

ganyalesc0
20 May 2013, 10:01
nu e asta...multumesc mult...personajele sunt la liceu...si genul filmului e drama-romantic cred.. :)

cotzofica
20 May 2013, 10:03
E cu Mark Wahlberg?

ganyalesc0
22 May 2013, 15:30
E cu Mark Wahlberg?


nu e cu mark...nu stiu actorii

Kriss_Kringle
22 May 2013, 15:45
Cumva Swimfan (http://www.imdb.com/title/tt0283026/)?

ganyalesc0
25 May 2013, 08:37
Cumva Swimfan (http://www.imdb.com/title/tt0283026/)?

nu e asta... mi-am adus aminte ca unul dintre tipii aia ,care faceau inot, avea un tatuaj frumos cu niste stele pe spate... multumesc.. :)

Marlbor0
01 Jun 2013, 18:12
Caut si eu un film vechi! Este vorba in film de o nava extraterestra de marimea unei bile de demolare, care se prabuseste intr-o padure undeva in anii 30 si este descoperita de niste tineri care mergeau cu masina.
In momentul cand se apropie de nava ies un fel de sobolani si le intra pe gat acestora folosindu-i ca hosti dupa care nu mai imi aduc aminte dar se intampla ceva, o explozie sau ceva si sunt ingropati de vii (in anii 30) fiind descoperiti in zilele noastre ca sa zic asa de o echipa de muncitori care excavau acolo.
Astia ies de acolo vii si se imprastie prin lume hranindu-se cu energia sexuala a partenerilor acestia din urma luand foc pana la finalul actului.
Acesti extraterestrii aveau capacitatea de a se regenera, la finalul filmului unul dintre ei se regenereaza complet dintr-un deget ramas dupa o explozie.
Stie cineva cum se numeste acest film?