PDA

View Full Version : Va salut !


wizard60
03 May 2013, 16:50
Sunt "disperat" pentru ca nu gasesc un film vizionat prin anii '80 . Este un film politist -cred ca- american , dar care are ca actor intr-unul din rolurile principale un asiatic , specialist (evident) in arte martiale . Pana nu demult am crezut ca actorul este Toshiro Mifune , insa nu mai sunt sigur , pentru ca in filmografia acestuia nu am gasit filmul care -din cate stiu- se numeste "COBRA" . Repet , nu mai sunt sigur de aceste date , atat imi mai amintesc . Ma poate ajuta cineva , va rog ? Multumesc

florryinn
03 May 2013, 18:22
Nu cred ca sunt de mare ajutor, dar here it goes

Este un film "Cobra" din anii '80, care a fost difuzat si pe la noi de mai multe ori in trecut, in care joaca Sylvester Stallone - http://www.imdb.com/title/tt0090859/ , dar nu stiu daca este vreun actor asiatic intr-un rol important in el.

Ca sa imi incerc norocul... poate o fi asta: http://www.imdb.com/title/tt0102915/ , alt titlu, dar e un actor cu descendente asiatice cunoscut si stilul filmului se aseamana cat de cat cu al celui din 1986.

Daca nu este nici unul din cele doua incearca sa mai dai daca poti un indiciu, orice iti mai amintesti, cine stie, ar putea fi relevant.