Ya shagayu po Moskve

(1964)

Ya shagayu po Moskve

Poster Ya shagayu po Moskve Postere Ya shagayu po Moskve

Sinopsis Ya shagayu po Moskve

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.8
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Mosfilm

Distribuitorul international

Cinemaster International

Țara

Rusia

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Iulidesprefilme pe 25 Iunie 2013 11:32
Titlul tradus la noi: Păşesc prin Moscova în care acţiunea se construieşte din neînţelegerile unor îndrăgostiţi, din imaginile vieţii marelui oraş...
0 0
Bibi_TM pe 05 Aprilie 2013 06:14
O draguta comedie lirica cu Volodya si Kolka in rolurile principale. Volodya aterizeaza de undeva din Siberia, dupa ce a scris un articol in revista ''Tineret''. Acest articol a starnit interesul unui scriitor din Moscova, Voronov . In metrou, Volodya se intalneste cu Kolka (Nikita Mikhalkov - uriasul artist si regizor, care iata, la numai 18 ani a obtinut primul rol principal). Cel din urma devine un fel de ghid si urmeaza un periplu prin frumoasa Moskova, un periplu presarat cu intalniri interesante si neprevazute, cu prezentarea unor monumente si biserici istorice dar si realizari post razboi.
0 0
lili22 pe 02 Februarie 2018 23:19
Foarte slab acest film dar departe de cliseele sovietice cu care li se spalau creierele bietilor rusi.A debutat Nikuta Mihalkov in acest film si filmul face parte din istoria cinematografiei sovietice.Vai de ei ca pe vremeà aceea abia aveau ce manca.
0 1
cosmin742000 pe 03 Septembrie 2017 09:05
O comedie romantica sovietica excelenta , cu un scenariu genial, fara clisee , imprevizibila.Este totodata primul contact al lui Nikita Mihalkhov cu lumea filmului , debutul intr-u rol principal la 18 ani
0 1
eduard_stratan pe 8 august 2021 16:08
Cosmine ce bine ca te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul înca vreo 2 ani pâna te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre Ya shagayu po Moskve

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Ya shagayu po Moskve
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells