Wire in the Blood

(2002) - Serial TV

Plumbul din sânge

Poster Wire in the Blood Poster Wire in the Blood

Sinopsis Wire in the Blood

Enigmaticul psiholog criminalist Tony Hill face echipa cu inspectorul detectiv Carol Jordan, o femeie pe cat de sensibila, pe atat de hotarata. Combinand stiinta cu obsesia lui pentru mintea criminala, Hill aproape ca reuseste sa prevada producerea unei crime, sa anticipeze miscarile criminalului, inainte ca acesta sa fie constient de ele
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.3
Doon Mackichan Doon Mackichan Amanda Vance (2 episodes, 2002) Rebecca R. Palmer Rebecca R. Palmer Jessica Piper (1 episode, 2006) Emma Handy Emma Handy DC Paula McIntyre
Jack O'Connell Jack O'Connell Jack Norton (1 episode, 2007) Kierston Wareing Kierston Wareing Tina Adams (1 episode, 2007) Chris Wilson Chris Wilson Police CO19 Officer (1 episode, 2008)
Togo Igawa Togo Igawa Raad Rawi Raad Rawi Gordon Ozick (1 episode, 2006) Lloyd Owen Lloyd Owen Spencer Watts (2 episodes, 2002)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ametist pe 11 Iunie 2011 11:17
foarte interesant!!!de vazut si de gandit!nu prea am acum cuvinte, dar e un serial bun
2 0
mladitza pe 23 Iulie 2023 11:28
Este un serial bun, cu multă psihologie, dar și cu multă violență. E pe-aproape (ca valore și cruzime) de Dexter, dar altfel. Am abandonat ambele seriale, deși sunt foarte bine regizate și jucate, dar sunt de o brutalitate pe care eu nu o pot suporta.
Îmi dau seama că voi părea de modă veche, dar eu prefer seriale polițiste mai umane și care să nu-mi descrie prea explicit crimele, ca Poirot, Miss Marple, iar dintre cele mai noi, Vera. Totuși, dintre cele noi și ciudate, True detective mi s-a părut senzațional, m-a prins, probabil din cauza simbolisticii, am ignorat acolo violența...

1 0
Gabbella pe 27 Noiembrie 2011 11:22
Exceptional
Este un serial incredibil, exceptional. M-a lasat masca. Te tine cu sufletul la gura, vrei sa vezi din ce in ce mai multe episoade. Este o realizare extraordinara, o capodopera. Recomand tuturor.
1 0
neludiu pe 18 Noiembrie 2023 20:15
Este un serial britanic bun. Nu cel mai bun, dar merita vazut. Si ca de-atatea ori, unul din personajele principale este inlocuit, fapt pentru care am renuntat din sezonul 4.
0 0

Spune-ţi părerea despre Wire in the Blood

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells