Welcome to Me

(2014)

Aceasta este lumea mea

Poster Welcome to Me Poster Welcome to Me

Sinopsis Welcome to Me

Welcome to Me

Alice Klieg (Kristen Wiig), o femeie cu tulburari de personalitate castiga la loterie premiul cel mare. Cand apare la stiri, discursul ii este intrerupt datorita cuvinteleor obscene pe care le foloseste. Atunci hotaraste sa renunte la medicamente, in ciuda sfaturilor primite de la terapeutul ei, si isi cumpara propria emisiune pe care o denumeste "Welcome to me", o emisiune in care discuta tot ce ii trece prin cap la momentul respectiv.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
James Marsden James Marsden Rich Ruskin Kristen Wiig Kristen Wiig Alice Klieg Tim Robbins Tim Robbins dr. Daryl Moffet
Jennifer Jason Leigh Jennifer Jason Leigh Deb Moseley Wes Bentley Wes Bentley Gabe Ruskin Linda Cardellini Linda Cardellini Gina Selway
Joan Cusack Joan Cusack Dawn Hurley Jeremy Piven Jeremy Piven Oprah Winfrey Oprah Winfrey ea insăși (arhivă)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Bron Studios

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 03 Octombrie 2016 20:43
Jenant scenariu de film. Nu stiu in ce tara normala o televiziune ar accepta finantare ca sa difuzeze o execrabila de emisiune a unei narcisiste (ah, asa-zisa tulburare de personalitate e doar de fatada, mie mi s-a parut doar o narcisista deprimata) care n-are nimic de spus, de transmis. Bine, nici Kardashiancele n-au nimic de transmis si au show la televiziunea americana, dar asta e alta poveste. Agreabila reintalnire cu Jennifer Jason Leigh si Tim Robbins a compensat oarecum sentimentul de timp pierdut cu vizionarea acestui film. Poate unii se vor bucura s-o vada pe Kristen Wiig intr-o anumita postura; desi justificata respectiva ipostaza, eu zic ca e o imagine penibila pentru actrita din care SNL a facut o adevarata vedeta de comedie in SUA. Pacat ca se limiteaza la un anumit tip de rol, si chiar nu-mi dau seama daca femeia asta mai mult de atat nu poate sau pur si simplu se complace… citeşte
2 2
andystarx pe 14 Octombrie 2015 19:59
Nota 6/10
Un film foarte intersant ca si scenariu si un rol bunicel facut de actrita Kristen,dar pentru unii poate fi plictisitor si greu de rezistat pana la final! UN 6 doar datorita la ceea ce am scris mai sus !
1 2
eduard_stratan pe 21 octombrie 2015 16:29
" ca si scenariu" nu te zgarie pe urechi? Se spune ca scenariu! ( pentru ca nu ai ce cacofonie sa eviti )
andystarx pe 23 decembrie 2015 13:28
tocilarule,vrei sa ne intalnim fmm ??? zi hai ?? ca vad ca o iei pe aratura ! Ca sa intelegi ca esti prost,trebuie totusi sa ti mearga mintea !
xerses pe 30 August 2015 19:41
Desi socant, un scenariu interesant despre ce poate face o persoana cu tulburari de personalitate dupa ce castiga la loterie.
1 2
pappilon pe 05 Octombrie 2019 17:49
Interesant!
Merita vazut!
Recomand cu placere, un film foare interesant!

0 0

Spune-ţi părerea despre Welcome to Me

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells