Way Out West

(1937)

Stan și Bran în Far-West

Poster Way Out West Postere Way Out West
 • Regia

  James W. Horne
 • Cu

  Stan Laurel, Oliver Hardy
 • Gen film

  4 voturi

 • Durata

  65 minute
 • Premiera internațională

  16.04.1937

Sinopsis Way Out West

„Filmul trebuie sa fie considerat ca cel mai bun Laurel si Hardy. Nu numai ca avem de-a face cu unul din cele mai pure filme ale cuplului, care nu se pierde in intrigi cu rezolvari romantice sau muzicale, dar si cu o satira de prima mana a genului western. Nici un moment nu se pierde in acest film unde, chiar daca trama nu este dintre cele mai sofisticate, gagurile se precipita cu mare vioiciune, in stilul cel mai caracteristic Laurel si Hardy”. – William K. Everson – 1967 (The Films of Laurel and Hardyora)
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6
O nominalizare Oscar
Vezi toate premiile
Stan Laurel Stan Laurel Stanley Oliver Hardy Oliver Hardy Ollie James Finlayson James Finlayson Mickey Finn
Chill Wills Chill Wills One of the Avalon Boys/Stan's bass singing Sharon Lynn Sharon Lynn Lola Marcel Eddie Borden Eddie Borden Audience at saloon
Sam Lufkin Sam Lufkin Stagecoach baggage handler Frank Mills Frank Mills Barman William H. O'Brien William H. O'Brien Saloon Waiter
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Fumed pe 01 Octombrie 2010 01:21
Laurel şi Hardy
Mai mult de o jumătate de secol de la ultima lor film, Stan Laurel şi Oliver Hardy sunt încă printre cele mai iubite râde-factorii de decizie din întreaga lume. Great as they are, their comedy is something of an acquired taste; you can't sit someone down who's never seen their movies and expect them to automatically recognize Sons of the Desert (1933) as the masterpiece it is. De mare ca acestea sunt, comedie lor este ceva de un gust dobândite; nu poţi sta jos pe cineva care nu a vazut filmele lor şi se aşteaptă ca acestea să recunoască în mod automat Sons of Desert (1933) ca este capodopera. The enjoyment of watching Laurel and Hardy struggle to get a piano up a long flight of steps, to clean a messy house or install a radio antenna depends greatly upon one's familiarity with the characters, rather than the quality of the sight gags or occasional verbal humor. Bucura de… citeşte
2 1
cetateanu pe 24 Septembrie 2010 16:58
Un film de comedie care ii are in prim plan pe actorii Stan Laurel si Oliver Hardy creatori personajelor celebre Stan si Bran.
2 1
rrs85 pe 04 Aprilie 2010 20:49
Stan Laurel si Oliver Hardy au format, indiscutabil, cel mai de succes si cunoscut tandem al comediei de la inceputurile cinematografiei si pana astazi!!! Si mai mult ca sigur indiferent de trecerea necontenita a timpului tot in varf vor ramane, nu exista om care sa nu fi auzit de cei doi. Doar la scurta rostire (Stan si Bran) ca un reflex neconditionat zambesti, "Stan si Bran" s-ar incadra perfect ca sinonim al bunei dispozitii, al zambetelor senine!
2 1
vatca vladimir pe 03 Februarie 2007 21:33
ar trebui sa scoateti in revista niste filme extraordinare cu laurel and hardy mai ales way out west un fil de nota 10 parerea mea e ca ar trebui sal scoateti in revista cat mai repede deoarece merita sunt sigur ca orcui iar mai placea sa-si aduca aminte de laurel and hardy sper sal scoateti curand!.
2 2
Iulidesprefilme pe 14 Iulie 2013 10:47
Cred că n-a mai apărut un cuplu aşa simpatic de la ei (Stan şi Bran) încoace...
1 0
deadlord pe 11 Noiembrie 2012 16:46
Un film superb si foarte amuzant................................
1 0
ciprian34 pe 08 Iunie 2012 17:52
Cei mai celebri actori de comedie din istoria cinematografiei
1 0
carmen_angelus_romila pe 03 Octombrie 2018 19:16
Iata ca antrenul creeat de ce doi eroi legendari ai comediei universale, Stan si Bran, ajunsi in vestul salbatic, face ca filmul de vreo ora si ceva, sa fie considerat unul dintre cele mai bune.
0 0
xerses pe 20 Ianuarie 2014 20:19
Un film care a primit si ceva aprecieri din partea criticilor.
0 1

Spune-ţi părerea despre Way Out West

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Way Out West
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells