Village of the Damned

(1960)

Orașul celor blestemați

Poster Village of the Damned Postere Village of the Damned

Sinopsis Village of the Damned

În orășelul englez Midwich timpul ingheata pentru cateva ore , timp in care toata lumea isi pierde cunostinta. La scurt timp femeile tinere dau nastere prematur unor copii geniali, blonzi si cu puterea de a citi ganduri.

Lucrurile degenereaza, copiii vor sa conduca lumea si influenteaza doi sateni sa se sinucida. Profesorul lor, tata al unuia dintre ei trebuie sa rezolve lucrurile.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: reivan
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
George Sanders George Sanders Gordon Zellaby Peter Vaughan Peter Vaughan P.C. Gobby Barbara Shelley Barbara Shelley Anthea Zellaby
Laurence Naismith Laurence Naismith Doctor Willers Martin Stephens Martin Stephens David Zellaby John Stuart John Stuart Professor Smith
Michael Gwynn Michael Gwynn Alan Bernard Bernard Archard Bernard Archard Vicar Richard Vernon Richard Vernon Sir Edgar Hargraves
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
reivan pe 11 Septembrie 2012 21:06
Sinopsisul e scris de unu care nu a vazut filmul.
Rusine!
N-aveam asteptari de la el, dar m-a surprins in mod placut , un adevarat clasic , un deschizator de drumuri , mult peste remake-ul facut in `95.

2 2
cosmin742000 pe 25 Martie 2013 10:58
Un film englezesc SF foarte bun , la care nu vreau sa ma gandesc cum ar iesi daca ar fi fost facut de americani azi (de fapt numai la asta m0am gandit pe tot parcursu lui , dar nu vreau sa va spun pentru ca s0ar declansa primul razboi mondial pe cinemagia , asta presupunand ca injuratorii mei de serviciu se mai uita si la filme ca niste filme, nu isi consuma tot ftimpul cu injuraturi si cu Avengeri verzi pe pereti plini de Spidermani)
2 3
eduard_stratan pe 9 noiembrie 2021 16:27
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
alex_il_fenomeno pe 19 Septembrie 2011 16:29
un clasic al genului , plin de scene neasteptate , dar desfasurate intr-o atmosfera ambianta , in mare parte din cauza anului in care s-a realizat filmul , an in care nu se punea accent pe efecte speciale ! il recomand pe acesta mult mai mult decat pe cel facut remake din 1995 .
0 0
cosmin_kedii pe 18 August 2013 09:32
Punerea în scenă este extrem de moderna și eficienta, efectele speciale sunt destul de corecte, și nu este nimic de spus despre muzica. Și asta nu e tot: atmosfera înfricoșătore este foarte mare, iar atmosfera apăsătoare rămâne în vigoare atât timp cât filmul durează. Wolf Rilla ne prezintă un fel de minune, un cocktail delicios de science-fiction și de anxietate. Alb-negru adaugă autenticitate filmului
0 2

Spune-ţi părerea despre Village of the Damned

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Village of the Damned
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells