Vengeance: A Love Story

(2017)

Răzbunare: O poveste de dragoste

Poster Vengeance: A Love Story Postere Vengeance: A Love Story

Sinopsis Vengeance: A Love Story

Vengeance: A Love Story

John Dromoor este un detectiv care își îneacă amarul în alcool pentru a mai uita de probleme. Devine interesat de cazul unei mame singure, atacate în mod brutal de patru bărbați în fața fiicei sale de 12 ani. În timp ce femeia atacată, Teena, se recuperează în spital, Droomor încearcă să îi găsească pe făptași. Însă, un judecător incompetent și un avocat sunt deciși să îi pună bețe în roate. Droomor ia atitudine și începe o investigație pe cont propriu.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Dragos.87
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2

Caseta tehnică

Produs de

Patriot Pictures

Distribuitorul international

101 Films

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Cristy1134 pe 05 August 2017 02:31
Chiar dacă filmul nu este foarte impresionant, ideea credibila și deznodământul potrivit, îl fac un film care nu reprezintă o pierdere de vreme.
2 0
Dragos.87 pe 22 Iulie 2017 23:03
Filmul abordeaza un subiect delicat dar realist.Abuzurile sexuale sunt la ordinea zilei in toata lumea,din pacate.Filmul este prea modest regizat in ciuda scenariului ofertant.Mi-a placut mult prestatia micutei care s-a descurcat excelent.Comparativ cu ultimele filme slabe in care a aparut Nicolas Cage,acesta este destul de bun.
2 0
ciprica77 pe 13 Mai 2017 18:02
- ciudat este ca si in SUA in loc de dreptate va castiga pledoaria unui avocat
- un rol bine facut de Nicolas
- desi scenariul este previzibil, totusi are acel ceva care te prinde.

2 0
serban_ionescu pe 09 Mai 2017 19:03
Foarte "subtire" scenariul acestui film.
Este un film mediocru, menit exclusiv sa starneasca de altfel fireasca aversiune si furie extrema fata de violatori, dar din pacate prin mijloace scenaristice extrem de superficial gandite si chiar pueril si extrem de naiv conecepute in ceea ce priveste ridicolul plan de aparare avocateasca a violatorilor. Este un film care se situeaza cu foarte mult sub valoarea filmului "Accused" din anul 1988, cu actrita Jodie Foster in rolul principal al fetei violate si pe care vi-l recomand sa-l vizionati pentru a vedea marea diferenta de calitate artistica net in favoarea acestui film vechi din anul 1988, fata de acest film mediocru din acest an 2017, din absolut toate punctele de vedere. Se poate totusi spune ca acest film contine totusi si unele firave insa momente ceva mai bune de… citeşte
1 0
monallyssia pe 16 iulie 2017 22:10
Am văzut filmul în seara asta pe HBO; e un film care te poate prinde, acțiunea fiind foarte bine structurată, la obiect (Mai ales Cage a fost la obiect :)) ) dar mie personal mi-a pus întrebarea: ce părere trebuie să avem despre procedura detectivului care dorește să facă dreptate acolo unde legea nu ajunge? Nu intru în amănunte..Mi-ar fi plăcut însă un impact psihologic mult mai puternic aferent deznodământului, drept pentru care îl consider și eu cam mediocru. M-ai făcut curioasă cu „Accused”; nu l-am văzut până acum dar am să-l caut.
stricted pe 17 Aprilie 2017 22:17
Film bun,suspans,drama ,o lectie de viata.. .
1 0
GiulianoDirt pe 13 August 2021 19:11
Povestea e bună, filmul mediocru. Polițist vigilante, fază fumată și departe de realitatea americană.
0 0
OviStof pe 18 August 2018 21:50
Interesant până la răzbunare, apoi previzibil. Cu toate acestea, un film vizionabil. Fetița pare o actriță promițătoare, dacă va urma cariera. Mi s-a părut cel mai bun actor. Film cam de 6,5-7
0 0
lavara_laiarna pe 05 Decembrie 2017 21:14
Cage este înfipt bine în subiect și reușește să rezolve repede cazul unui viol în grup într-un stil ceva mai simplu decât un proces.
0 0
Manusa pe 11 August 2017 22:58
Un film bun, cu o prestatie a actorilor foarte buna. Cum ne este aratat in film, se intampla si in viata reala, justitia nu isi face datoria pe deplin, unii infractori scapa basma curata, aici in film in urma unei povesti bine spuse de un avocat, bun ce-i drept, ca altfel nu i-ar fi scapat pe cei patru. Sincer ma asteptam la un film mai slab, dar eu zic ca merita urmarit, este bun.
0 0
emy_sinaia pe 09 August 2017 01:23
Un scenariu simplu la fel ca si rolul detectivului tacut care face pe razbunatorul ascuns pentru o cauza buna.
0 0
xerses pe 23 Iunie 2017 23:18
Chiar daca filmul nu este ce realizare, actorii isi interpreteaza credibil personajele, asa ca per total, filmul "merge".
0 0

Spune-ţi părerea despre Vengeance: A Love Story

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu Vengeance: A Love Story
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells