A Rainy Day in New York

(2020)

O zi ploioasă în New York

Poster A Rainy Day in New York Postere A Rainy Day in New York

Sinopsis A Rainy Day in New York

Mai mult
A Rainy Day in New York

Gatsby Wells este student la colegiul Yardley, iar părinții lui sunt cetățeni bogați ai orașului New York. În ciuda unui sentiment de alienare și dispreț pentru majoritatea oamenilor de la Yardley, Gatsby continuă să meargă la cursuri pentru iubita lui, Ashleigh, o studentă bogată din Tucson. După ce obține un interviu cu legendarul regizor Roland Pollard pentru ziarul colegiului, Ashleigh pleacă la New York pentru întâlnire. Gatsby pleacă cu ea dorind să-i arate orașul pe care îl…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

AKA

  • Un jour de pluie à New York

Produs de

Gravier Productions

Distribuitorul international

Odeon

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
boghiu_andrei pe 25 Decembrie 2019 19:02
Hoinărind prin New York
Woody Allen revine la plăcerile lui vechi, la filmele care l-au definit, care i-au format cariera de regizor, producțiile dragi lui, cele care se concentrează pe importanța și atmosfera unor mari orașe. Iubește să scoată în evidență căldura și măreția unui oraș, să transforme orașele în personaje.

Hulit de oameni și evitat de oamenii importanți din Hollywood(interzis în cinematografele americane), motivele fiind legate de scandalul sexual în care se spune că a fost implicat, Woody Allen continuă să facă ceea ce îi place mai mult, continuă să respire artă, să trăiască prin construirea de noi filme, ăsta fiind un motiv care îl ține prezent, activ, pasionat, îl face să aibă un scop în continuare, după cum declara și el într-un interviu.

În "A Rainy Day in New York" vedem părți similare celor văzute în "Manhattan",… citeşte

4 1
mladitza pe 11 Ianuarie 2020 23:14
frumusel
Regizorului Woody Allan ii ierti alunecarea in manierism... Actori tineri si frumosi, cadre superbe, decoruri, costume... Sa comentezi la un film de Allan ca dialogurile sunt bune ar fi un fel de cliseu, dar daaaaa, sunt foarte bune. Film-teatru, teatru-film asa cum ne-am obisnuit sa vedem de la acest regizor. Mi-a placut foarte mult actorul din rolul principal (pe care l-am vazut si-n filmul istoric "The king", interpretandu-l magistral pe Henric al V-lea) si fetele: Elle Fanning in mod deosebit, dar si Selena Gomez a fost faina in rol secundar. Celelalte personaje insa sunt destul de sterse.
Finalul filmului este foarte fin.

3 1
Dragos.87 pe 03 Februarie 2022 03:45
Un film absolut genial..
Viata este făcută sa o trăiești liber iar dacă simți ca locul tău nu e unde trebuie,retrage-te ușor și subtil..Magnific acest film marca Woody Allen,mereu mi-a plăcut cum a abordat filmele sale care s-au concentrat pe relațiile umane cât si dialogurile succesive foarte echilibrate și mai ales presărate cu un subtil amuzament mai ales la scenele care semnifica drama iar acest film nu face excepție și nici nu am simțit cum au trecut 90 minute..are o poveste frumoasa carismatica cu niște tineri experimentați care au o prestație de mare clasa și este răsfirată în mai multe etape, exact ca într-o carte..Recomand neapărat..!
1 0
user-5c9f8c2e87074 pe 03 Aprilie 2021 23:59
Film marca W. Allen care excelează la capitolul comic de situație. Dialogurile subtile și fin ironice condimentează povestea in care ,pt a cata oara, se dovedește ca dragostea e ceva profund pt care poți renunta la tot. Într-adevăr minunata aceasta Elle Fanning o surpriza încântătoare pt mine. Film sensibil care te atrage de la inceput cel puțin eu am empatizat din start cu actorul principal. Măiestria regizorului e evidenta .
1 0
dorinagoilean70 pe 23 Aprilie 2020 23:48
Nu cred ca filmul nu are nici un mesaj, asa cum s-a comentat aici. Eu cred ca marile orase, cum e NY, reusesc sa scoata la suprafata adevarata personalitate a multora dintre noi, in cazul de fata a celor 2 protagonisti. Viata in provincie monotona nu i-a stimulat indeajunsi incat sa-si descopere si ale laturi ale personalitatii. Mama  lui Gatsby incearca prin posesivitate sa-l modeleze intr-o anumita directie, insuflandu-i aplecarea spre arta sau studiul la facultati de renume, tanarul rebel ajunge sa aiba un comportament la risc (joaca poker de exemplu), insa , in final realizeaza ca aceasta directie este perfect compatibila cu dorinta lui de a trai in NY.
0 1
lili22 pe 18 Octombrie 2020 13:17
M-a dezamăgit filmul.Manhattan a fost mult peste el.
0 2
El_KaPpa pe 02 Iunie 2020 23:37
6.9/10
Nu e ceva foarte bun, foarte captivant sau foarte bine jucat, dar se mentine peste medie fiind un produs pur Woody Allen, de la felul in care sunt scrise dialogurile si pana la personaje si legaturile dintre ele. Cine nu s-a saturat de stilul sau cu siguranta se va simti bine vizionandu-l , mai ales ca are in prim plan niste tineri actori simpatici. Daca Timothée Chalamet lasa motive de indoiala privind prestatia lui, Elle Fanning si mai ales Selena Gomez par sa se simta minunant in roluri.
0 2
jonny17 pe 02 Ianuarie 2020 15:21
O adiere ușoară marca Woody Allan, poate ultimul lui film in care ne reconfirmă marea lui iubire, acest oraș New York de care ne-am îndrăgostit și noi prin filmele lui.

Cu fiecare film Woody Allan mai face o descoperire: Elle Fanning, care face tot filmul. Însă nu la fel de inspirat a fost cu Selena Gomez care se potrivește ca nuca în perete. Jude Law pe care Woody îl vrea ca un surogat al său se achită foarte slab de acest rol.

Prin urmare pe mine ma cam dezamăgit acest film. E mai bine să te retragi înainte ca vremurile să te depășească.

0 3
bainca pe 5 ianuarie 2021 00:04
aveti o problema personala toti cu Selena gomez de parca va facut ceva personal , este cariera ei si joaca unde trebuie , , daca voua nu va place acum ce ar trebui sa faca , sa stea cu o punga in cap ca nu ii suportati voi fata sau sa se lase ca niste tampiti nu apreciaza rolul in sine, acum daca toti dupa cineamgia ar fii fost actori cred ca nimeni nu ar fii dat 2 bani sa vada filmul nici la tv darmite la cinema Joaca rolul unei fete care cunoaste pe cineva care acel cineva are iubita , care este nepotrivirea , este doar parerea stupida personala de hate pe care o averi asupra Selenei Gomez , ca doar nu va omorat familia
Dragos.87 pe 3 februarie 2022 03:51
Filmul asta nu e pentru oricine

Spune-ţi părerea despre A Rainy Day in New York

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu A Rainy Day in New York
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells