Skater Girl

(2021)

Skaterița

Poster Skater Girl Poster Skater Girl

Sinopsis Skater Girl

Skater Girl

O adolescentă din India rurală își descoperă pasiunea pentru skateboarding, care îi va schimba viața, însă drumul spre competiții nu e deloc ușor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Mac Productions

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA, India

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stricted pe 25 Iunie 2021 13:37
Când o adolescentă din India rurală descoperă o pasiune pentru skateboarding, ea se confruntă cu un drum dur în timp ce își urmărește visul de a concura.
1 0
tony_mondyalu pe 11 Martie 2022 11:43
un film care te cutremura in interior, o poveste cat se poate de reala intr-o ''lume diferita'', in care partea feminina are interzis la anumite lucruri, insa chiar si asa, protagonista este decisa sa isi urmeze visul de a fi skaterita , este fascinant sa vezi zambetul pe fata acestor copii din tari mai putin dezvoltate, atunci cand primesc chiar si o ''acadea'', este trist, insa din pacate este prea adevarat , recomand cu drag acest film, probabil unii vor scapa chiar si o lacrima doua....
0 0
Mihai2508 pe 27 Ianuarie 2022 20:13
Un film foarte bun
Un film simplu cu o poveste interesanta prezentata intr-un mod artistic. Pe mine m-a atras acest film si in special viata grea din acele zone si cat de putine sanse au acei copii sa descopere lumea dar si cum unele lucruri pe care unii le luam ca atare pentru altii sunt doar vise la ani lumina departare. Filmul este construit frumos, iar coloana sonora foarte bine gandita. Este un film motivational cu o poveste frumoasa in spate pe care il recomand cu drag.
0 0

Spune-ţi părerea despre Skater Girl

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells