Păreri Todos lo saben

(2018)

Everybody Knows

Ordonează după
lavara_laiarna pe 29 Decembrie 2018 08:05
Spiritul latin întro confruntare de suflet plină de viață.
1 0
stricted pe 16 Ianuarie 2019 22:13
Utilizând o simbolistică apăsătoare (orologiul, poarta izbită de vânt), dispuse pe cărările unei tragedii antice pune degetul pa rană: dezordinea socială și seismele din intimitate, oferind spectatorilor șansa de a constata singuri cine-a creat ambiguitatea în Everybody Knows.
0 0
sabinalin pe 12 Ianuarie 2019 22:11
Am citit ca unii sunt deranjati de modul in care se termina filmul, n-ar trebui, e ca in viata, in realitate nu e ca in majoritatea filmelor facute la Hollywood, ne place sau nu, e de inteles tendinta catre escapism, macar pe ecran sa fie bine daca in viata nu, interesanta asocierea dintre inca tanarul regizor iranian Ashgar Farhadi si trioul Cruz-Bardem-Darin, inca o drama intensa cu solide elemente de thriller bine scrisa si regizata de iranian dupa "Le passe" si "Clientul", n-am vazut inca "A separation", l-am vazut pe un izmenit englezit pronuntand Pinilopi cand se referea la frumoasa actrita din rolul principal, e Penelope toata ziua ca-i spanioloaica pana in maduva oaselor, Cruz e la fel cum o stim, foarte buna in rol, e valabil si pentru partenerii sai Bardem si Darin.
0 0
lili22 pe 11 Ianuarie 2019 10:39
Dezamagitor.Ma asteptam la mai mult din partea acestui mare regizor.Istoria cu fata facuta cu alt barbat e de telenovela.
0 0
dany6960 pe 05 Ianuarie 2019 22:33
Ce se intampla atunci cand ai familie numeroasa si cand nu stii sa tii un secret.
0 0
blackmore pe 27 Decembrie 2018 00:53
O sa incep prin a imi arata din nou indignarea fata de sinopsisul cinemagia, care nu are nicio legatura cu filmul.In film nu e nicio Carolina , e o Laura care revine intr-un sat (nu intr-un orasel ) care nu se stie la ce distanta e de Madrid , doar cu copii nu cu sotul.Cred ca este cel putin al 100-lea sinopsis gresit de pe cinemagia , deci oricum nu eceva nou.Filmul l-am vazut pt ca este scris si regizat de iranianul Asghar Farhadi , caruia i-am urmarit toate filmele , La filmul asta am fost in dubii daca sa il vad sau nu pt ca "joaca"in el Penelope Cruz o"actita"insipida ca sa nu ma exprim mai dur stricata , daca mai era ceva de stricat la jocul ei si de filmele hollywoodiene,si pt ca juca Javier Bardem , care stia candva sa joace , apoi s-a prostituat la Hollywood.In cazul lui Penelope Cruz am avut dreptate , nu a jucat nimic , iar acest rol ii putea oferi ocazia sa arate ca e… citeşte
0 3
nathalie_dinu pe 24 ianuarie 2019 03:58
Penelope Cruz este o actrita care are are un premiu Oscar, cincizeci si doua de alte premii si o suta treisprezece nominalizari. Nu e rau pentru o actrita insipida si stricata. Penelope a avut un joc foarte nuantat si o imensa incarcatura dramatica. Javier Bardem are si el un Oscar, o suta unu de alte premii si optzecisitrei de nominalizari. Surprinzator ca s-a achitat bine de rol, intr-adevar.
nathalie_dinu pe 24 ianuarie 2019 05:58
*Optzeci si trei

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells