To Sir, with Love II

(1996)

Domnului profesor cu dragoste II

Poster To Sir, with Love II Postere To Sir, with Love II

Sinopsis To Sir, with Love II

Mai mult
Dupa 30 de ani ca profesor intr-o scoala de mahala din Londra, Mark Thackeray se pensioneaza si se reintoarce in orasul sau natal, Chicago. Intamplator, printre planurile sale de relaxare si odihna, apare o provocare. I se cere sa predea istoria la o scoala vestita ca avand cei mai rebeli elevi din Chicago. Desi obosit dupa o cariera dedicata educarii copiilor-problema, profesorul nu poate rezista in fata unei asemenea oferte. De aceasta data, Mark are de-a face cu violenta, ignoranta si teribilismul tinerilor dintr-o societate… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Sidney Poitier Sidney Poitier Mark Thackeray Judy Geeson Judy Geeson Pamela Dare Neil Flynn Neil Flynn Detective Dennis
Irma P. Hall Irma P. Hall Old Woman Daniel J. Travanti Daniel J. Travanti Horace Weaver Dana Eskelson Dana Eskelson Evie
John Beasley John Beasley Greg Emory Jason Winer Jason Winer Leo Radatz Christopher Birt Christopher Birt Mark Taylor
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Smrs pe 29 Iunie 2023 15:35
Bun
Nu știu dacă am greșit văzând această parte a doua înaintea primeia, dar singura legătură este că pleacă din Anglia în America, în rest, povești diferite. Din păcate, filmul abundă de clișee americane ale anilor 90, dintre care cel mai important este prejudecata față de copiii din familiile defavorizate și mai ales rasismul social, manifestat atât prin violențe contra negrilor și dificultatea acestora de a se integra pe piața muncii. Aici intervine profesorul-erou, care este luat la mișto inițial, apoi toată lumea plânge după el. Scenariul este predictibil, dar mă așteptam la ceva mai mult interes și sentiment în discursurile sale ..altfel, totul pare destul de forțat și chiar ireal de ușor. Mai dramatice sunt poveștile lui de viață.. 7,5 pentru că finalul e ceva mai simpatic, dar departe de filme precum Dead poets society..
0 0
xerses pe 10 Februarie 2012 15:58
Cu mare drag revad acest film de fiecare data.Un film despre vocatia apostolatului.
0 0
ioana S pe 13 Iulie 2006 09:29
Am vazut acest film pe HBO, si tare mi-as dori sa fie dat si pe alte posturi sa il vada cit mai multi oameni. Dar oare posturile comerciale nu vor avea un rating prea scazut cu un asemenea film????
0 0
Ioana S pe 13 Iulie 2006 09:25
Il recomand cu caldura tuturor profesorilor, din invatamintul romanesc,invatamant care e si-asa in cadere libera .Un film de la care ai multe de invatat!!!
0 0

Spune-ţi părerea despre To Sir, with Love II

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu To Sir, with Love II
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells