The X Files: Quagmire

(1996)

Sezonul 3, episodul 22

Poster Quagmire Poster Quagmire

Sinopsis Quagmire

Mulder si Scully pornesc spre Georgia, acolo unde in jurul unui lac oamenii dispar in mod misterios. Scully nu stie sigur ceea ce vor cerceta pana cand nu vede, la intrarea in micul orasel unde se afla lacul, panouri cu un monstru albastru. Localnicii spun ca este o versiune a monstrului din Loch Ness, acesta fiind numit Big Blue. Cu ajutorul serifului, cei doi agenti incearca sa descopere monstrul acvatic, dar doar Mulder crede ca exista asa ceva.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Manusa
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1
David Duchovny David Duchovny Fox Mulder Gillian Anderson Gillian Anderson Dana Scully Chris Ellis Chris Ellis Sheriff Lance Hindt
Tyler Labine Tyler Labine Stoner Timothy Webber Timothy Webber Dr. Paul Farraday Mark Acheson Mark Acheson Ted Bertram
R. Nelson Brown R. Nelson Brown Ansel Bray Peter Hanlon Peter Hanlon Dr. Bailey Terrance Leigh Terrance Leigh The Snorkel Dude
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

20th Century Fox Television

Distribuitorul international

Fox Network

Țara

SUA, Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 21 Decembrie 2012 15:07
Preistorie?
Exista monstrul din Loch Ness? Suntem contemporani cu creaturi monstruoase care au ajuns in vremurile noastre direct din preistorie si nu suntem constienti de acest lucru? E doar negot si atractie turistica sau e mai mult? Surpriza e spectaculoasa, watch and you will see!
0 0
Manusa pe 21 Mai 2012 18:11
Un episod foarte bun, care a avut, spre surprinderea mea destul de mult suspans fata de celelalte episoade anterioare. Se pare ca cei doi agenti urmaresc un mit, la fel ca si monstrul din Loch Ness.
0 0

Spune-ţi părerea despre Quagmire

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells