Greta

(2019)

Greta

Poster Greta Postere Greta

Sinopsis Greta

Greta

Greta este un thriller psihologic despre o văduvă singură și misterioasă, a cărei prietenie cu o tânără naivă devine din ce în ce mai obsesivă și mai sinistră. Frances, o tânără drăguță care încearcă să aibă succes în NYC, nu stă pe gânduri atunci când vine vorba să returneze geanta pe care o găsește în metrou, proprietarului de drept.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • The Widow

Produs de

Sidney Kimmel Entertainment

Distribuitorul international

Focus Features

Țara

Irlanda, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dmsteaua pe 03 Noiembrie 2019 03:47
Am fost profund dezamăgit. Totul în acest film este atât de neverosimil încât nu am mai suportat. Poate Hitchcock făcea o capodoperă cu scenariul acesta, dar așa nu a ieșit decât un film anost,cu o batrânică în stare să terorizeze două tinere,un restaurant,un detectiv și niște polițiști. Penibil.
2 0
vasilescu_aurel pe 18 Mai 2019 20:12
palpitant
Palpitant si psihologic in acelasi timp .Nota 9 pentru actori principali unde ii mai vazusem si in alte filme tot la fel de interesante .
2 3
elianna pe 24 Aprilie 2021 19:31
Subiectul se vrea palpitant, un thriller psihologic, dar a iesit cam lungit si anost. Teme similare mai sunt in Run (2020) sau Berlin Syndrome (2017).
1 0
pisicuta1 pe 06 Iunie 2019 13:17
un film bun!.......................................
1 2
xerses pe 15 Mai 2019 17:47
Da, o varianta de psihopata interpretata destul de bine de Isabelle Huppert.
1 2
Horatiucrisan pe 14 Septembrie 2023 13:20
Un thriller bunicel părerea mea, subevaluat în condițiile în care majoritatea tinerilor de azi prefera filmele cu super eroi și prințese roz.
0 0
user-64876574c95a8 pe 17 August 2023 21:08
Scenariu slab, lipsit de imaginație și logică. toți actorii își fac treaba cât mai bine posibil cu materialul dat. Are chiar și câteva scene bine realizate. Problema este că începe plictisitor, rămâne așa pentru o perioadă destul de lungă și apoi devine ridicol, mai mult de 5 nu ai cum să i dai:)) acestui film
0 0
natalia_castego pe 10 Decembrie 2022 02:26
Un film perfect, intens, cu niște actrițe care reușesc să te țină în priză în fiecare secundă. Încă nu concep cum am ratat aceasta capodoperă până la momentul actual, este un thriller psihologic mult prea bun, și pot spune că de astăzi intra în topul meu de filme favorite. Nu voi explica mai multe și vă las pe voi să vedeți filmul.
... la doar 12 ore după ce am văzut acest film pentru prima data, am decis sa îl revăd. M-a uimit prin simplitatea și profunzimea sa, are tot ceea ce ți-ai putea dori de la un film. Acum realizez ca, personal, cel mai mult îmi plac filmele cu 2-3 personaje, sunt mult mai intense.

0 0
bainca pe 05 Noiembrie 2021 02:36
nota 8 bun
L-am terminat de vazut . Un thriller cu psihopati foarte bun din punctul meu de vedere , subiectul nu este unul nou ca am mai vazut cateva asemanatoare dar actiune foarte buna de la inceput pana la final cu un pic de suspans , un strop de mister si actori buni . Mie mi-a placut , de mult nu am mai vazut un thriller si acesta mi-a prins bine , ii ofer nota 8 pentru subiectul destul de bine dezvoltat , actiune buna si actori ,,populari '' buni
0 0
Omu_Problema pe 02 Ianuarie 2020 03:24
Nota 5, cu indulgență!

Ce o să comentez conține SPOILERE!!!

Nu știu cum s-a gândit regizorul acestui film că ăsta e un scenariu de tras pe peliculă, pentru că nu are ce ar trebui să aibă un film bun, soluția problemei este acolo (fetele răpite) acum soluționarea problemei nu ar trebui să fie floare la ureche dacă vrem să fie palpitant.
După ce fata răpită îi taie degetul și îi arde și un făcăleț in mufă răpitoarei s-ar părea că acum poate să o lege fedeleș și să plece liniștită din casă, nu o face, bun, să zicem că nu mai gândea logic, după fuge la ușă, închisă, bineînțeles, caută cheia, nu e acolo, în schimb era ditamai geamul de lemn pe care putea cu ușurință să-l spargă, în schimb ce face, se duce la subsol unde vede un geam minuscul din zidărie de sticlă și se apucă să împingă în el.
citeşte

0 0
Aishor pe 07 Octombrie 2020 23:44
Dar știți cât m-am speriat? Bine că s-a terminat! I-am dat 7, pentru că a băgat ceva fiori în mine. Nu e genul meu de filme...Chiar nu știu de ce m-am uitat...
0 1

Spune-ţi părerea despre Greta

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Greta
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells