The Story of Luke

(2012)

Povestea lui Luke

Poster The Story of Luke Postere The Story of Luke

Sinopsis The Story of Luke

Mai mult

Luke e un tânăr care are autism și locuiește împreună cu bunicii săi, cei care îi poartă de grijă. Băiatul e aruncat într-o societate care nu se așteaptă la nimic bun din partea lui, dar Luke crede că are de oferit multe și e determinat să își găsească un serviciu și chiar și iubirea adevărată. Cu toate că nu i se oferă multe șanse și nici nu are parte de încrederea celorlalți în el și capacitățile sale, Luke n-are de gând să accepte să fie refuzat și respins doar…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cristian8759 pe 17 Aprilie 2013 22:55
Nota 9 pentru lectiile invatate din acest film.
Acest comentariu reflecta opinia mea, si vreau sa fie perceput doar atat, nu mai mult. Fiind opinie personala nu o face adevarata sau falsa, buna sau rea, gresita sau corecta.

Daca nu ai vazut inca filmul, iti recomand sa-l studiezi. Daca vrei sa-l vezi din alte motive, ca divertisment ii dau 5 din 10, iar ca drama 2 din 10 (deoarece Luke este un invingator in ochii mei).

I-am dar nota 9 (obligatoriu de vazut) pentru ca mi-au placut lectiile care mi le-a transmis acest film. In ciuda faptului ca povestea este regizata si nu este inspirata din realitate, mesajul transmis a fost unul cutremurator. Fara exagerare. Daca esti o persoana cu trairi puternice emotionale, ca mine, ar putea avea acelasi impact si asupra ta. Daca nu, sunt curios de reactia ta.

Autisti au desprinderi psihice fata de realitate si viata interna puternica. Fiind emotional as… citeşte

3 0
marta.b pe 6 iulie 2014 00:04
Prin felul sau de-a fi inocent, dar foarte politicos si cu bun simt, Luke a reusit sa-si faca rudeniile care initial l-au tratat cu ostilitate, nu doar sa-l accepte, dar sa-l indrageasca si sa-l aprecieze. Consider ca filmul ne-a oferit tuturor o lectie de viata si ne-a transmis sa nu etichetam nedrept oamenii mai speciali, pentru ca toti merita o sansa, insa societatea nu prea le-o ofera. Comentariul tau e foarte pertinent.
lili22 pe 11 Octombrie 2014 10:36
un film bun
Chiar daca foarte putini autisti reusesc aceste performante.Actorul din rolul principal a fost bun.
0 1

Spune-ţi părerea despre The Story of Luke

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells