The Sting II

(1983)

Cacialmaua II

Poster The Sting II Postere The Sting II

Sinopsis The Sting II

Mai mult
Un excelent remake dupa Cacialmaua cu arhicunoscutii Paul Newman si Robert Redford. De aceasta data rolurile lui Redford si Newman sunt preluate de actorii Jackie Gleason si Mac Davis.

Actiunea filmului se desfasoara in lumea celebrelor cluburi de noapte newyork-eze bantuite de gangsteri, dame de companie, limuzine si sampanie.

Jackie Gleason (Gondorff), un personaj respectat in aceasta lume fara scrupule, este fortat sa rupa cu trecutul, devenind un adversar de temut al mafiotilor si falsificatorilor de…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.9
O nominalizare Oscar
Vezi toate premiile
Oliver Reed Oliver Reed Doyle Lonnegan Cassandra Peterson Cassandra Peterson O'Malley's Girl Teri Garr Teri Garr Veronica
Karl Malden Karl Malden Gus Macalinski Ron Rifkin Ron Rifkin Eddie Larry Hankin Larry Hankin Handicap
Val Avery Val Avery O'Malley Larry Bishop Larry Bishop Gellecher (Lonnegan's 2nd Guard) William Prince William Prince Tuxedo
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 16 Octombrie 2014 13:16
O continuare bună a unei capodopere cinematografice
Acest film este o continuare a primului "The Sting" (1973), dar introduce o serie de modificări cu privire la evenimentele şi personajele principale din filmul original. În afară de schimbările operate în scenariu, au fost operate modificări în colectivul de producţie. Genialii Paul Newman, Robert Redford şi Robert Shaw au fost înlocuiţi cu mult mai puţin cunoscuţii Jackie Gleason, Mac Davis şi Oliver Reed, care deşi nu au carisma primilor trei reuşesc să se descurce foarte bine în rolurile acestora. Nici regizorul George Roy Hill nu participă la realizarea acestui film.

Scenaristul David S. Ward este cooptat de producători pentru a scrie scenariul sequel-ului, iar acest lucru este de bun augur. El preia personajele principale din filmul original (escrocii Gondorff şi Hooker şi gangsterul Doyle Lonnegan) şi elaborează o nouă cacealma, destul de… citeşte

6 3
cotzofica pe 23 Martie 2013 13:56
The first is....the first
Filmul nu este un remake al celui din 1973, ci este o continuare a acestuia. Dacă în prima parte protagoniştii erau interpretaţi de Paul Newman, Robert Redford şi Robert Shaw, în partea a 2-a aceştia sunt interpretaţi de Oliver Reed, Jackie Gleason şi Mac Davis, cărora li se adaugă Karl Malden, fiind cel de-al 2-lea "ţepuit" de gaşcă.

Şi în acestă parte cacealmaua este elaborată, se menţine suspansul, însă cred totuşi că prima parte merită toţi banii. De aceea a şi luat 7 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film.

2 1
Vegetarian pe 11 Decembrie 2015 19:18
Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani ... = La 45 de ani Oliver Reed (Lonnegan) unul dintre periculosii gangsteri pune la cale o teribila razbunare in lumea celebrelor cluburi de noapte newyork-eze bantuite de gangsteri, dame de companie, limuzine si sampanie .

Jackie Gleason (Gondorff), un personaj respectat in aceasta lume fara scrupule, este fortat sa rupa cu trecutul, devenind un adversar de temut al mafiotilor si falsificatorilor de bani.

0 3
Vegetarian pe 11 decembrie 2015 19:19
Oamenii adevarati fac alegeri bune .

Spune-ţi părerea despre The Sting II

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Sting II
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells