The Right Kind of Wrong

(2013)

The Right Kind of Wrong

Poster The Right Kind of Wrong Poster The Right Kind of Wrong

Sinopsis The Right Kind of Wrong

The Right Kind of Wrong

Leo Palamino este un scriitor ratat devenit cunoscut pentru defectele si esecurile lui descrise intr-un blog de succes,"Why You Suck", scris de fosta lui sotie. Intr-o zi Leo o intalneste pe fata visurilor lui, Colette, in drum spre o nunta; nunta ei. Desi Colette e proaspat casatorita cu un barbat aparent perfect, Leo va face tot posibilul sa-i demonstreze ca ce e gresit pentru unii poate fi corect pentru ea.

Au contribuit la sinopsis-ul filmului: clau_ditza091, green_rose
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Octaz pe 26 Ianuarie 2015 20:49
Atentie SPOILER
A fost interesant cum a reusit sarmanul Leo Palamino sa intoarca din drum o femeie frumoasa casatorita cu un avocat bogat care o iubea destul din cate am observat. Dar na insistenta este mama reusitei. Asa ca baieti avem ce invata :)) Trebuie sa ne ducem la nunti de bogati, sa ne indragostim de mirese si sa incercam sa le cucerim, si vom reusi! NOT!
Ce mi s'a parut interesant in film a fost ipostaza in care a fost pus personajul Leo Palamino si anume cea de barbat imperfect si plin de defecte, si cum s'au facut bani pe spatele acestui subiect.

2 1
leo26 pe 1 ianuarie 2018 01:40
Bine spui omule, scenariu idiot ca asta n-am vazut pana acum.
mitso pe 15 Noiembrie 2014 22:51
o greseala perfecta!
Mi-a placut fiecare minut din acest film! M-am indragostit de peisajele Parcului National Banff, din Canada. Actorii sunt credibili, povestea are umor, plina de culoare.
A feeling-good movie!

1 0
xerses pe 21 Octombrie 2014 19:01
Filmul mi-a placut enorm....poveste , interpretare si regie.
1 0
crinageo pe 22 Mai 2014 20:47
un film categoric pe placul sexului feminin. O tipa se casatoreste cu un avocat de familie buna dar, pentru care ea este doar un trofeu, ier ei doi nu prea au nimic in comun. Asta o descopera pe parcurs, dupa ce, in ziua nuntii ei un alt tip(un scriitor fara succes care e spalator de vase intr-un restaurant) se indragosteste de ea.
O poveste despre dragostea la prima vedere dar si despre cum dragostea dureaza doar daca are la baza pasiuni comune, idei si idealuri comune.
Un film frumos! il recomand fetelor!

0 1

Spune-ţi părerea despre The Right Kind of Wrong

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Right Kind of Wrong
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells