The Philadelphia Experiment

(2012)

Experimentul Philadelphia

Poster The Philadelphia Experiment Poster The Philadelphia Experiment

Sinopsis The Philadelphia Experiment

Mai mult

Experimentul Philadelphia este unul dintre cele mai cunoscute experimente ce au avut loc în timpul celui de-al II-lea Război Mondial, la care au luat parte marii savanți ai timpului.

În acest film guvernul încearcă printr-un proiect îndrăzneț să reinvie primul experiment "Philadelphia" din cel de-al Doilea Război Mondial, ce încerca să facă invizibilă o navă de luptă. Când acest al doilea experiment reușește, aduce înapoi vasul "The Eldridge" ce…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: user_1977
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.1

Caseta tehnică

Produs de

Rainbow Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

IPA Asia Pacific

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Utube pe 02 August 2015 22:15
Este un film realizat pentru televiziune, având un subiect extraordinar de interesant dar foarte slab dezvoltat și exploatat. Pelicula pare a fi un remake a celei din 1984 dar la fel de bine există posibilitatea de a fi catalogat ca și original, singura nedumerire, în acest caz, fiind coincidența de nume.

Din primele 10 minute de vizionare se observă foarte ușor că filmul are un buget redus ca și argumentare fiind numărul redus de actori care apar în el precum și numărul nefiresc de mic de oficialități și unități guvernamentale (pompieri, poliție, salvare, FBI, CIA, Secret Service, etc) care apar în scenele din film când, într-o astfel de situație de criză ca și cea generată de evoluția experimentului, numărul celor implicați ar fi fost extrem de mare. Ridicol, la acest capitol, în întreg filmul, singurul reprezentant guvernamental care… citeşte

0 0
Beastmaster pe 19 Ianuarie 2014 14:30
pierdere de timp
am crezut ca este un episod din vre-o serie noua, dar se pare ca asta este un film...desi multe episoade din seriile SF arata mult mai bine...un remake fara rost. ...in cel mai pur stil american cred ca o sa urmeze si un serial de aici...i-am dat totusi 2 stelute fiindca au avut bunul simt sa nu foloseasca cameramani bolnavi de Parkinson (pe principiul - daca n-ai ce le da, ameteste-i macar).
0 0
xerses pe 10 Octombrie 2013 16:21
In afara de careva scene mai interesante, filmul nu vine cu prea multe chestii originale...
0 0

Spune-ţi părerea despre The Philadelphia Experiment

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Philadelphia Experiment
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells