The Passion of Darkly Noon

(1995)

Patimile lui Darkly Noon

Poster The Passion of Darkly Noon Poster The Passion of Darkly Noon

Sinopsis The Passion of Darkly Noon

Dupa moartea parintilor sai, tanarul Darkly, ratacit in padure, este gasit de un sofer. Acesta il duce la casa lui Callie si Clay, doi indragostiti care traiesc departe de oras. Callie il ingrijeste pe Darkly, care treptat, se indragosteste de ea. Dar dragostea lui se transforma in obsesie...
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 29 Ianuarie 2010 01:49
Recunosc ca, dupa inceput, mi-am zis ca filmul trebuie sa fie cam slab. Era sa si comut postul. Mare greseala as fi facut! Pelicula reuseste sa surprinda printr-o intriga densa si intensa ce are loc intre doar cateva personaje. De asemenea, anumite treceri de la un cadru la altul mi se par destul de originale, le-am intalnit mai rar. Inca mai meditez asupra sfarsitului - cred ca Callie a avut o revelatie in ultimul moment, dar a fost prea tarziu pt a evita tragedia - insa nu si pt a primi ulterior un cadou. Nu este insa un film pentru gustul publicului larg - cel putin, nu cred.
1 0
user-5e6b99b9b460d pe 31 Iulie 2020 14:32
Porcărie monumentala. Nu faceți prostia pe care am făcut-o eu, uitându-mă la acest "film".
0 0
Manusa pe 20 Iulie 2011 10:54
Un Brendan Fraser in rolul unui obsedat :), nu s-a descurcat rau in acest film. Actorii au fost foarte buni dar filmul nu mi-a placut deloc.
0 0
marta.b pe 19 Iulie 2010 00:59
Mi-a placut si m-a impresionat, cu toate ca nu prea ma dau in vînt după thrillere. Însă acțiunea filmului a fost susținută perfect de actorii aleși cît se poate de inspirat. Atît Brandon, cît și Asley au fost credibili și convingători prin prestația lor. Ceea ce mi-a atras atenția, a fost coloana sonoră, muzica accentuînd momentele dramatice ale filmului.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Passion of Darkly Noon

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells