The Midnight Sky

(2020)

Cerul de la miezul nopții

Poster The Midnight Sky Postere The Midnight Sky

Sinopsis The Midnight Sky

The Midnight Sky trl 2 SUB

Povestea plasată într-o lume post-apocaliptică urmărește aventurile în paralel ale lui Augustine (Clooney), un singuratic om de știință din Arctica și ale unui astronaut aflat la bordul navei spațiale Aether, care încearcă să revină pe Terra, în vreme ce Augustine se află într-o cursă contracronometru pentru a stabili legătura cu nava.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Vezi pe Netflix
O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Anonymous Content

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 16 Decembrie 2020 15:34
Era ceva incredibil de ataşant în premisa poveştii unui echipaj de astronauţi care, după ce explorează un posibil nou cămin al umanităţii, se întoarce pe un Pământ distrus de o misterioasă apocalipsă. Cum ar fi ca cea mai bună veste din istoria omenirii să se trezească, pe neaşteptate, fără principalul destinatar? Iată ce ne-a atras pe noi spre The Midnight Sky, filmul lui George Clooney care se lansează pe Netflix pe 23 decembrie şi care era prezentat de revista Variety drept un concurent de frunte la Oscarurile de la anul. Lucrurile nu stau, din păcate, chiar aşa.

Fără să-i lipsească şi alte elemente ataşante, acest SF despre cum un succes al ştiinţei devine practic imponderabil într-un nou context social îşi scoate prea multe obstacole în faţă şi se împiedică de toate, unul după altul. I-am apreciat poezia, dar nu şi pompa, iar… citeşte

0 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sebybog pe 27 Decembrie 2020 08:20
prostie
Ce de obicei, o idee bună prost ambalată... O catastrofa loveste Terra, treptat, dar nimeni nu trimite un mesaj radio echipajului ce revine din zona planetei Jupiter ( iar unui mesaj radio nu-i trebuie mai mult de 30 - 40 minute pentru a ajunge acolo), dar absolut nimeni. Un bătrân bolnav cade în apa polară, în plin viscol, dar înoată ca un salvamar în piscină, ce șoc termic?!, iese și abia dacă are un frison, două. Mai mult, străbate drumul pe jos...Și a naibii ciudățenie, gheața e bine mersi, doar sub acel modul s-a topit/crăpat. Modulul fiind și el un rebut plin de găuri, care s-a umplut imediat cu apă. Plus alte detalii ce sar în ochi și strică toată plăcerea ...Da, nici peste cateva zeci de ani nu vom scăpa de sutele de luminițe ce clipesc pe dulapurile sistemelor IT
Un film pe care l-am așteptat cu maxim interes, dar care s-a dovedit un mare… citeşte

4 3
hitman78 pe 25 Decembrie 2020 14:37
O drama-sf foarte bine realizata care nu m-a dezamagit cu toate ca am avut asteptari foarte mici m-a surprins placut filmul asta.Mi-a placut abordarea lui George Clooney desi nu e chiar originala dar e bine pusa in scena.Muzica e foarte buna si in ton cu ce se intampla in film cat despre melodia pe care o cantau membrii echipajului in timp ce reparau sistemul de comunicatii m-a facut s-o caut ptr ca e superba.
3 1
Costirik pe 08 Ianuarie 2021 15:27
Din punct de vedere vizual filmul arata impecabil. In schimb, iti insulta inteligenta de inceput pana la final. E mult prea lung si nici macar twist -ul de final nu te surprinde. Daca esti atent iti dai seama pe parcursul filmului cine e fetita. Inspirata alegere a actritei, seamana izbitor cu o Felicity Jones copil.
3 2
user-5fe726d9efbeb pe 26 Decembrie 2020 14:07
Un film prost, timp pierdut.. Nu recomand. Dupa 20 de minute l-am oprit.
2 5
lavara_laiarna pe 24 Ianuarie 2021 17:27
Frumusețea vieții răzbate prin toți porii acestui film lipsit de acțiune. .și speranță.
1 0
pisicuta1 pe 24 Ianuarie 2021 00:55
sint destule filme sf mai proaste decit acesta.
depinde de fiecare daca ii place sau nu

1 0
MariusCiprian87 pe 27 Iulie 2021 23:24
Un Sf natural, uman, cu un mesaj apocaliptic subtil, din ce în ce mai evident al zilelor noastre și cu un George Clooney într-un rol atipic, inclusiv regizoral! Pentru pasionații de SF, filmul este de văzut, însă pentru cei care caută efecte speciale cu duiumul, poc-poc și alte scamatorii, evitați-l sau pentru cultura voastră generală, vizionați-l :) !
1 1
petricaciobanu pe 22 Februarie 2021 23:59
Un film foarte bun.
În două cuvinte, se pleacă în toate direcțiile spre găsirea unor alte tărâmuri locuibile pentru că bătrâna Terra își pierde atmosfera din cauza vântului solar (lucrul ăsta se întâmplă în mod real, de fapt și asta chiar înaintea pârjolirii Pământului prin transformarea Soarelui într-o stea roșie fenomen urmat de o explozie catastrofală). Toți încearcă să părăsească Planeta iar ultimii locuitori caută oaze de oxigen. Savantul Augustin, rămas pe Pământ vede o himeră, o fetiță care se dovedește a fi chiar nepoțica lui.
1 1
nikolaesia pe 9 iunie 2021 11:10
fiica lui nu nepoata
Decibalus pe 28 Decembrie 2020 11:14
eroare
filmul dezamageste total. tot ce era bun in acest film a fost omis.
1 4
dany6960 pe 26 Decembrie 2020 16:42
Pfaaaaaiiiii, cat de tare e! Si nu, nu filmul, ci pustoaica care joaca alaturi de Clooney, pe nume Caoilinn Springall. M-am indragostit de ea pur si simplu. Asa ceva.... Si afurista de ea nu vrea sa zica decat o replica in tot filmu'.
1 5
jokeru28 pe 28 August 2022 16:56
Un film care nu captivează. În afara efectelor vizuale, se remarca, as zice eu, George Clooney ca actor, și fetita, care e impecabila. În rest filmul nu prea pare credibil. Și e prea lung.
0 0
nikolaesia pe 09 Iunie 2021 11:04
Mie mi a plăcut. Spoiler fetita era doar o halucinație reprezentata de fiica lui. Fiica lui fiind astronauta însărcinată.
0 2
mirceathekid pe 24 Decembrie 2020 18:31
Păcat, putea sa fie un film de nota 10 finalul neînțeles după 2 ore de vizionare.
0 3
xerses pe 26 Decembrie 2020 20:19
Este un film la care te cam prinzi de ce se intampla cu personajele....
0 4
user-5fea19962733d pe 28 Decembrie 2020 19:47
Nu vreau sa cred ca am văzut filmul degeaba, nu am înțeles ce era cu fetita ????
0 7
petricaciobanu pe 22 februarie 2021 23:52
Fetița era chiar nepoata sa, ea defapt nu era fizic alături de el. Mama sa, blonda, a avut o relație cu tânărul om de știință Clooney. Îi arată o secundă într-o mașină. Bun filmul.
nikolaesia pe 9 iunie 2021 11:09
fetita era fiica lui, care era o halucinație. ea fiind de fapt astronauta însărcinată

Spune-ţi părerea despre The Midnight Sky

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Midnight Sky
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells