Maze Runner: The Death Cure

(2018)

Labirintul: Tratament letal

Poster Maze Runner: The Death Cure Postere Maze Runner: The Death Cure

Sinopsis Maze Runner: The Death Cure

Maze Runner: The Death Cure RO

Finalul epic al seriei Maze Runner, Thomas conduce grupul său din Luminiș în ultima și cea mai periculoasă misiune de până acum. Pentru a-și salva prietenii ei trebuie să intre în Ultimul Oraș, un labirint controlat de RAU care se dovedește a fi cel mai periculos dintre toate. Oricine scapă cu viață va obțne răspunsuri la întrebările pe care cei din Luminiș le-au pus încă de la început.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Maze Runner III
  • Maze Runner III: The Death Cure
  • Maze Runner 3
  • Maze Runner: La Cura Mortal

Produs de

Twentieth Century Fox

Distribuitorul international

20th Century Fox

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Box office Maze Runner: The Death Cure

Weekend premieră (22.01.2018)
  • Loc 1
  • Spectatori 52.156
  • Încasări (RON) 1.262.003,00
Total
  • Spectatori 155.285
  • Încasări (RON) 3.606.678,00
  • Încasări (USD) 961.332,34

Părerea criticului

Gloria pe 24 Ianuarie 2018 16:35
Action thriller post apocaliptic
Primul film Maze Runner, Labirintul: Evadarea, ne crease o așteptare uriașă - aceea de a afla ce este dincolo de labirint, iar la al doilea film atuul era universul de fall-out de dincolo de ziduri și o acțiune expandată, cum protagoniștii scăpaseră din labirint. În cel de-al treilea film al seriei, Labirintul: Tratament letal, cu premiera pe 26 ianuarie 2018, acțiunea, efectele speciale, metropola post- apopcaliptică, plus coregrafia confruntărilor armate sunt spectaculoase.

Dincolo de acțiunea de calibrul unor filme Transformers, ce dă greutate filmului este ambiguitatea morală a eroinelor Dr. Paige (Patricia Clarkson) și Teresa (Kaya Scodelario), plus o dilemă morală dificilă pentru un adult, darămite pentru un tânăr/adolescent - binele personal trebuie să primeze față de cel general? Salvarea omenirii e mai prețioasă decât salvarea… citeşte

7 9

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
danna_r91 pe 07 Februarie 2018 11:16
Un film care nu merita vazut la cinema
Acest film este mult sub asteptari, cu replici ieftine si plictisitoare, parca negandite si cu multe actiuni exagerate, care depasesc limita bunului simt. Mi-a placut totusi ca finalul filmului a fost imprevizibil, dar nu recomand nimanui sa piarda 2 ore din viata doar pentru atat!
12 19
Phantom_sub pe 28 Ianuarie 2018 09:18
Meah...
Cascadoriile, scenele de acțiune și decorurile sunt mișto. Unele personaje au unele momente bune, dar ce o mai lungeau în al treilea act.... Primul act incepuse chiar mișto, apoi... Când era vorba de dialog serios... Meah...
9 8
denis68 pe 29 Ianuarie 2018 22:20
Filmul este mai bun decat volumul 3 al cartii. Fara a avea pretentii in legatura cu credibilitatea scenelor de lupta sau cu partea stiintifica a povestii, m-am bucurat de firescul, bunatatea, devotamentul si spiritul de jertfa al personajelor. In privinta dilemei morale a Binelui colectiv sau personal, am simtit inca o data ca Binele, oricat de necesar ar fi, nu se poate face fara libertatea personala a celor implicati.
8 5
serban_ionescu pe 15 aprilie 2018 00:21
Desi a trecut foarte mult timp de cand am vizionat primele doua parti ale acestei trilogii (aproximativ 3 ani ), astfel incat nu-mi mai amintesc prea bine decat subiectul general de tip "basm" fantastic dar totusi interesant realizat si plin de mister, fara a mai tine minte detaliile dar totusi relevante ale primelor doua parti si in special ale partii a-2-a, care sa faca bine legatura cu unele aspecte de continuitate EXACTA cu aceasta a-3-a parte (probabil ultima), consider totusi ca acest ultim film a fost net mai bun calitativ decat prima parte ('Labirintul") din anul 2014, dar si ceva mai bun si decat partea a-2-a din anul 2015 ! As explica acest lucru prin faptul ca desi acestui film aproape ca ii lipseste misterul, cel foarte prezent in special in prima parte dar si in partea a-2-a, de data aceasta actiunea propriu-zisa nu numai ca a fost la un nivel de 100%, dar i-a mai si fost atribuita in mod FOARTE REUSIT de catre echipa tehnica de realizatori si un aspect CRESCENDO constant si permanent pe masura ce filmul avansa tot mai mult din punctul de vedere a duratei lui, astfel incat partea a-2-a a lui, practic a tintuit permanent la un nivel de maxim interes pe spectatorul amator de acest gen de filme si in general aproape pe orice spectator. In al-2-lea rand, SUSPANSUL a atins si el cote chiar la limita lui maxima in special in ultima parte, fiind prezent totusi intr-un mod placut pe tot parcursul filmului, nelipsindu-i catusi de putin suficiente aspecte si ale genului thriller, inclusiv cu situatii de tip imprevizibil si chiar cu redresari extrem de spectaculoase in cazul unor situatii extreme in care totul parea definitiv pierdut. O alta nota pozitiva este si aceea a oglindirii unor legaturi de adevarata prietenie dusa pana dincolo de limita infruntarii oricarui risc si chiar a acceptarii pana si al pericolului vital pentru tinerii evadati din labirint, atunci cand este nevoie ca unul dintre ei sa fie salvat de la un pericol aproape inexorabil de moarte din partea fortelor raului. Realizatorii filmului au in acelasi timp marele merit ca au reusit sa induca spectatorului o foarte mare doza de simpatie dar si mai ales de maxima apropiere spirituala cu tinerii eroi principali pozitivi ai acestui film, chiar pana aproape de identificarea sufleteasca cu acestia. In concluzie, consider ca acest film merita o nota de 7,5, putand fi probabil notat fie cu 7 stele CU PLUS, fie tot atat de bine chiar cu 8 stele CU MINUS, eu personal alegand aceasta ultima varianta, acordandu-i din partea mea personala UN BONUS SUPLIMENTAR pe considerente de simpatie.
imaximilian pe 29 Ianuarie 2018 20:14
Primele parti au fost super. am mers purtat de mari asteptari la partea a treia, poate prea mari. Filmul e ok, dar pe final devine foarte plictisitor, previzibil. Per total dezamagitor.
8 6
romtelecom2014 pe 27 Ianuarie 2018 00:22
Ultima serie din ,,Labirintul" este sub asteptari probabil ca regizorul s-a grabit atat de mult fara sa isi de-a seama ca filmul prin actiunea sa isi pierde firul povestii.Nu va recomand sa il urmariti la cinema , ci mai.degraba sa il vedeti acasa pe o zi ploioasa
7 6
VerbalKint94 pe 18 Ianuarie 2018 03:52
Sper sa nu mai existe astfel de filme
De ce apar astfel de filme? Sunt niste copii tampite ale peliculei Battle Royal. Ma refer si la Hunger Games dar si la Maze Runner. Nu va mai duceti la astfel de porcarii. Merita sa dau banii pe un film care nu iti aduce nicio implinire?
7 28
user-5a55e1a447e94 pe 03 Februarie 2018 09:22
Superba partea partea a treia, extrem de emotionanta... mi a placut f mult.. pe masura asteptarilor...
6 7
user-5a6740477f43b pe 23 Ianuarie 2018 16:08
Seamana sau nu filmele intre ele, nu e nevoie sa aruncati comentarii aiurea. Nimeni nu va obliga sa cumparati bilet sau sa va uitati la film. Chiar dacă seamănă ideea, filmul e de nota 10.
6 8
lavara_laiarna pe 11 Aprilie 2018 12:03
Misterul ..lipsește total,dar compensează prin lungime și agitație..Poantele comice nu se mai pun.
5 4
emy_sinaia pe 21 Aprilie 2018 19:25
Lung si plictisitor, cenusiu si fara actiune deosebita, cel putin nu ca in seriile precedente.
5 5
user-5a81e24747ddb pe 12 Februarie 2018 20:56
Am fost la acest film si sincer nu inteleg de ce oamenii sunt asa prosti incat sa spuna ca acest film a fost slab.Mie mi.a placut enorm datorită faptului ca filmul nu a fost doar actiune sau sf a fost DE TOATE dar cel mai mult drama.Este un film cu un final trafic pentru unii oameni iar pentru ceilalți poate fi amuzant sau sf.Nu mai comentați aiurea si stricați oamenilor părerea despre film.
Merita vazut daca le.ati vazut si pe celelalte.
Mergeți!

5 7
vampyritza pe 25 Ianuarie 2018 10:18
Mai vreau!
Ar mai fi necesar inca un "episod". Poate cel mai palpitant, emotionant si interesant film de la sf anului 2017 -inceputul 2018.
Toate cele 3 serii au fost de exceptie si nu au dezamagit. Merita vazut :0 maia les in avrianta 4DX

4 10
FunnyX pe 01 Februarie 2018 01:56
Un film bun, insa lucrurile sunt legate de ce s-a intamplat in primele 2 parti. Actiunea incepe alert si continua asa pana la final. Un final apocaliptic, sau mai degraba post-apocaliptic. Mult suspans, decizii de luat si (se putea altfel??) salvari in ultima secunda. Exista si victime, una surprinzatoare pentru mine, dar lucrurile merg inainte si eu cred ca vom avea inca o continuare.
3 4
user-5a63bcb0330d5 pe 21 Ianuarie 2018 00:06
Da hai sa ne uitam toata viata la battle royal... Asa nu ar mai trebui sa vedem nimic...Toate filmele se invart in jurul unor idei
2 8
Phantom_sub pe 26 ianuarie 2018 10:01
Orice se inspiră din orice... "tot ceea ce are formă, un obiect în trei dimensiuni (de exemplu, o masă) sau în două dimensiuni (o literă scrisă), sau chiar gânduri, idei, senzaţii, sentimente, dorinţe, degajă informaţie, care e energie. Informaţia este generată de propria structură şi se poate reflecta pe sine. Şi astea se transmit din generaţie în generaţie. Nimic nu mai poate fi 100% original. Caută pe google teoria câmpului morfic sau morfogenetic.
Phantom_sub pe 28 ianuarie 2018 09:19
În câteva luni.
danut_iulian pe 16 Aprilie 2018 20:52
Un film SF foarte bun cu o poveste frumoasa si plina de actiune mia placut enorm.
1 4

Spune-ţi părerea despre Maze Runner: The Death Cure

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Maze Runner: The Death Cure
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells