The Love Letter

(1999)

Scrisoarea de dragoste

Poster The Love Letter Postere The Love Letter

Sinopsis The Love Letter

Mai mult
Helen (Kate Capshaw) conduce o librarie intr-o comunitate micuta din New England unde toata lumea pare sa cunoasca toate afacerile si vietile celor din jur. Mama singura, la 42 de ani, Helen are o atitudine distanta fata de oameni si priveste cu retinere orice eventuala relatie.
George (Tom Selleck) o cunoaste pe Helen din scoala si este indragostit pana peste cap de ea inca de cand erau colegi. Timiditatea l-a facut pe George sa nu reuseasca sa se apropie mai mult de Helen din convingerea ca ea nu ar simti niciodata pentru el…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 09 Octombrie 2015 07:47
Farmecul dragostei
Viața câtorva locuitori ai unui orășel american este dinamizată de apariția unei scrisori de dragoste, despre care fiecare își imaginează că este scrisă pentru el de către persoana iubită. Farmecul nu durează decât puțin timp pentru că vechile obiceiuri revin iar.

”The Love Letter” este o comedie romantică ușurică cu o poveste destul de convențională, dar care îți va ridica pulsul pe timpul vizionării sale, făcându-te să trăiești emoțiile dragostei alături de personaje. Un film plăcut pentru o seară petrecută împreună cu persoana iubită.

3 0

Spune-ţi părerea despre The Love Letter

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells