The Last of the Fast Guns

(1958)

The Last of the Fast Guns

Poster The Last of the Fast Guns Postere The Last of the Fast Guns

Sinopsis The Last of the Fast Guns

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Bibi_TM pe 08 Iulie 2013 08:45
Brad Ellison, un vestit pistolar american, este cooptat de un bogat om de afaceri in scopul de a-i gasi fratele care se ascundea undeva prin Mexic.
Intr-un final, acesta il gaseste in locul numit ''printre coline" (Cuernavaca, Morelos, Mexic), insa, isi da seama ca lucrurile nu-s chiar asa de simple precum credea la inceput.

1 0
ciuciubau pe 15 Februarie 2024 07:24
Ultimul pistolar rapid
Sinopsis
Vestitului pistolar american Brad Ellison, aflat în drum spre Abilene, în urma unui schimb de focuri într-un orăşel de pe traseu, i se solicită de către un oarecare John Forbes (un om de afaceri din Est, aflat pe moarte), contra unei mari sume de dolari, să-l găsească pe fratele (moştenitorul acestuia) care dispăruse în urmă cu 30 de ani, hoinărind prin lume şi primind veşti de la el când şi când. Ultima dată, aflând că s-ar ascunde undeva prin Mexic, a trimis 2 oameni după el, dar aceştia au fost ucişi, primind o scrisoare în care i se cerea să nu mai trimită pe nimeni după el. Brad Ellison se angajează să-i aducă fratele, iar dacă nu e în viaţă, să-i aducă orice fel de dovadă, în acest sens. Plecat în Mexic în căutarea lui Edward Forbes, află că acesta este mort, dar nimeni neştiind locul unde ar putea fi îngropat,… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre The Last of the Fast Guns

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells