The Hippopotamus

(2017)

Hipopotamul

Poster The Hippopotamus Poster The Hippopotamus

Sinopsis The Hippopotamus

Mai mult

Concediat din postul său de critic de teatru, poetul decăzut Ted Wallace profită de oportunitatea de a se stabili pentru o vreme la Swafford Hall, conacul de la țară al prietenilor săi. Mai multe vindecări miraculoase inexplicabile s-au produs de curând și Ted ia urma autorului acestor fenomene, adolescentul excitat David Logan ai cărui părinți cred că are mâini care vindecă. Neștiind că David recurge la niște metode mai degrabă neortodoxe, Lord și Lady Logan sunt pregătiți să…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4
Adrian Bouchet Adrian Bouchet Marcus Andronicus Lyne Renee Lyne Renee Valerie Paul Bown Paul Bown Roddy
Matthew Modine Matthew Modine Michael Logan Fiona Shaw Fiona Shaw Anne Logan Roger Allam Roger Allam Ted Wallace
Geraldine Somerville Geraldine Somerville Rebecca Logan Tommy Knight Tommy Knight David Russell Tovey Russell Tovey Rupert Keynes
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Electric Shadow Company, The

Distribuitorul international

Lightyear Entertainment

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mark35 pe 03 Februarie 2018 18:42
E un film bun care merita vazut.Te tine in suspans pana la final desi pare monoton si actiunea demareaza treptat, dialogul e interesant si replicile de multe ori neasteptate te iau prin surprindere. Imi place filmul si o sa il revad daca am ocazia.
1 0
margochirila24_69 pe 10 Februarie 2018 14:39
Sex, alcool si un cuvantul din 4 litere folosit cu generozitate sunt ingredientele acestei comedii satirice care merita vazuta! N-am citit romanul, dar filmul e bine facut!
1 1
elianna pe 24 Iunie 2018 07:52
Scenariu bun, poveste interesanta, jocul actorilor excelent. Un film cu o atmosfera tipic englezeasca, despre un poet uitat si ratat (n-a mai avut inspiratia de a scrie ceva de mai bine de 3 decenii) si care merge la conacul de la tara al unor prieteni pentru a cerceta de ce toata lumea crede despre fiul lor mai mic (intimplator si finul lui) ca are puteri vindecatoare. Cinic si neincrezator in miracole, poetul vrea sa stie ce se intimpla cu adevarat. Dezvaluie realitatea care-i tulbura si intristeaza pe prietenii sai, dar pleaca de acolo schimbat si plin de inspiratie.
0 0
ramonacristinamanu_gmail_com pe 09 Mai 2018 23:06
Un film englezesc minunat, cu un umor...englezesc desãvârșit, așa cum doar englezii știu sã facã!! Din partea actorilor - acting, dicție și o limbã englezã, impecabile. Decoruri mirifice(specifice insulei) : lacuri, pãduri și gazon de un verde ireal. Conace englezești impresionante, cu interioare bogat decorate, mobilate și adeseori, apãsãtoare pt.spectator. Nelipsitul pahar (sticlã :)) cu whisky care ...stimuleazã logica(și imaginația) pt. rezolvarea intrigii. În concluzei, un film de vãzut și revãzut, cu o notã rușinos de micã pe Cinemagia și IMdb.(Rușinos pt. cei care l-au notat!!) De aceea, eu īi dau nota 10.
0 0
mihai_chindris pe 20 Iulie 2017 12:15
meh...
Un film slabut. Nu e prea interesant. Se putea si mai bine. 5/10
0 2
utzag pe 08 Februarie 2018 22:39
neah
Un film la care nu te poti uita nici daca esti constipat si te doare-n c*r de la hemoroizi.
0,1/10

0 4

Spune-ţi părerea despre The Hippopotamus

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells