The Haunting of Bly Manor

(2020) - Serial TV

Conacul bântuit

Poster The Haunting of Bly Manor Postere The Haunting of Bly Manor

Sinopsis The Haunting of Bly Manor

The Haunting of Bly Manor

Producătorii serialului "Casa bântuită" ne prezintă următorul capitol al antologiei bazate pe povestirile cu fantome ale lui Henry James.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Spuk in Bly Manor
  • La maldición de Bly Manor

Produs de

Intrepid Pictures

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
raluca_simona pe 16 Octombrie 2020 15:57
Nici seria aceasta nu a dezamăgit deloc! Povestea este unica, într-adevăr nu este la fel de "scary" ca și Hill House, este un altfel de "haunting". Dar recomand cu încredere sa-l vizionați. Mie mi-a plăcut
6 0
ValentinaV pe 07 Decembrie 2020 21:30
Recomand... E un mini serial aproape de perfectiune. Nu am ce spune, decat ca e "perfectly splendid"
5 1
Vlad_Filimon pe 30 Mai 2021 22:22
Este absolut fascinant, povestea din spate este una ce a mizat totul pe originalitate.
Recomand cu caldura acest serial cat si The Haunting of Hill House.

2 0
AdriAdrianna98 pe 12 Decembrie 2020 13:55
Personal, mi-a plăcut mai mult decât hill house. Hill house a fost mult mai horror, însă atmosfera de conac vechi de la Bly m-a cucerit și m-a făcut să apreciez mai mult acest sezon.
Totodată, mi s-a părut că totul s-a legat mai bine la final la Bly și parcrsul a fost mult mai poetic și metaforic. Mi-a plăcut ideea cu pălirea fețelor și twistul din penultimul episod.

2 0
xerses pe 25 August 2022 20:56
Un serial foarte bine realizat care capteaza interesul de la primul episod pana la sfarsit.
1 0
user-5fef8a113648c pe 08 Martie 2024 01:09
Foarte bun! Extraordinar serialul!! Am văzut The Haunting of Hill House și m-am gândit că e pe același stil însă e cu totul altceva! Este o capodoperă de serial! Primele 5 episoade te familiarizezi cu personajele și te face să vrei să afli cât mai multe iar de la episodul 6 îți rupe capul la propriu! E cel mai tare serial pe care l-am vizionat și au fost câteva! E de-a dreptul minunat! Prea frumos, prea bine realizat! Prea original și atât de intens! Foarte bun! Am fost transpus parcă în povestea filmului de nici nu puteam respira cum trebuie doar să nu pierd concentrarea de la povestea intrigantă, fascinantă și spre final extrem de emoționantă! Magnific este prea puțin spus pentru a descrie acest serial! Excepțional!!! De la episodul 7 sau 8 am văzut în cascadă, până la ultimul și nu mi-am dat seama când a trecut timpul. Formidabil! Nota 10 din partea… citeşte
0 0
mytzusky pe 24 Octombrie 2020 21:24
putin lungit
Daca vi se pare plictisitor la inceput si vreti sa va lasati de el, dati pe repede inainte pana la episodul 5 sau 6, pe final mai salveaza, dar in rest doar ok, nimic wow.
0 3
Domolul pe 18 Octombrie 2020 08:13
Iar cu Haunting
Al câte-lea care are cuvântul Haunting în titlu? Cred că scenariștii ăștia noi care au crescut toată copilăria in cartierul de blocuri și betoane, oameni modești care s-au obișnuit cu 25 metri pătrați, când din întâmplare vizitează o astfel de casă, superbă și mare, cu intrare de mașini ca la Marriott, așezată într-o zonă liniștită, cu propriul ei lac, cu propriul parc și propria capelă de dimensiunea unei mici bisericuțe din centrul orașului, atunci scriitorul de doi bani, transformă invidia în struguri acri: poate ca nici nu mi-ar plăcea să stau aici că dacă ar fi bântuit de cine știe ce stafii. Nici unul dintre noi nu a avut nici măcar prilejul de a pune cortul lângă o așa casă minunată .
0 11
Costirik pe 4 noiembrie 2020 02:08
Inca un "inteligent" al patriei....
ValentinaV pe 7 decembrie 2020 21:29
@Costirik : "Inca un "inteligent" al patriei...."- bine punctat :))

Spune-ţi părerea despre The Haunting of Bly Manor

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Haunting of Bly Manor
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells