The Girl in the Photographs

(2015)

The Girl in the Photographs

Poster The Girl in the Photographs Poster The Girl in the Photographs

Sinopsis The Girl in the Photographs

În Spearfish, o comunitate în care nu se întâmplă niciodată nimic ieșit din comun, plictiseala care plutește în aer este tulburată odată ce o tânără localnică începe să primească fotografii în care sunt portretizate femei omorâte în moduri cât se poate de inimaginabile și brutale. Însă tânăra nu reușește să își dea seama dacă fotografiile sunt autentice sau trucate într-un program de editat imagini.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: RedFelix
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zdraveius pe 09 Aprilie 2016 01:33
Din pacate, printre oameni, se gasesc si dereglati care impart suferinta si moarte dupa bunul plac, in virtutea unor criterii si credinte proprii. Ca autoritate, institutie de judecata, nu i-as trimite la medic, la inchisoare cu regim special. I-as executa direct. Nu injectia letala. Ceva mai crud. Astia nu se vindeca. Si unii chiar au discernamant. Se cred eroi, dar nu isi asuma identitatea si faptele violente. Legea le apara drepturile. Dreptul la sanatate, libertate, la viata. Insa ei au ignorat drepturile altora si obligatiile lor in societate. Si cand ucizi pe cineva in mod deliberat, premeditat,, ti-ai anulat dreptul la viata.
1 0
Anonimusk pe 19 Aprilie 2016 16:35
O salată de scene fără sens. Îi lipsește cu desăvârșire suspansul și emoția. Actorii nu au reușit sa îmi stârnească nici măcar un sentiment dacă nu pui la socoteala plictiseala. Este un film oarecum clișeic și după părerea mea, nu aduce nimic nou. Victimele nu au avut absolut nici o șansă, nu au putut lupta, nu s-a întâmplat nimic, nici măcar nu le-am putut simți groaza și panica. Pur și simplu oamenii erau omorâți fără vreun pretext. Un film slab, plictisitor care m-a făcut sa îmi pierd timpul. Nu merita văzut. Nota 3
1 1
xerses pe 09 Aprilie 2016 16:36
Chiar daca filme cu psihopati sunt destul de multe, acesta vine cu o idee noua ceea ce-l va face usor memorabil...
0 0
alyn.alyn pe 09 Aprilie 2016 22:39
Din punctul meu de vedere un film enervant, pre nu le da personajelor nici o sansa sa scape :))
0 1

Spune-ţi părerea despre The Girl in the Photographs

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Girl in the Photographs
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells