The End of the F***ing World

(2017) - Serial TV

Sfârșitul lumii

Poster The End of the F***ing World Postere The End of the F***ing World

Sinopsis The End of the F***ing World

În acest serial plin de umor negru un psihopat în devenire și o rebelă dornică de aventură pornesc într-o călătorie cu ghinion.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: denisa_liza
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Naomi Ackie Naomi Ackie Bonnie Jessica Barden Jessica Barden  Alyssa (3 episodes) Gemma Whelan Gemma Whelan  Eunice (5 episodes, 2017)
Matt King Matt King Wunmi Mosaku Wunmi Mosaku  Teri (5 episodes, 2017) Geoff Bell Geoff Bell Martin 1 episode, 2017
Christine Bottomley Christine Bottomley  Gwen (2 episodes) Adam Brown Adam Brown Kyle 1 episode, 2017 Alex Lawther Alex Lawther  James (3 episodes)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Dominic Buchanan Productions

Distribuitorul international

Netflix

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andrei_nechifor pe 10 Mai 2020 16:11
E british si se vede :)
Umorul e negru, copiii sunt fucked up in the head, muzica e buna, iar povestea curge natural, fara bling-bling-urile specifice americanilor. Nu pot sa nu fac comparatia cu Bonnie & Clyde, e prea evidenta asemanarea. 2 pusti antisociali, dar foarte diferiti, pleaca in aventura vietii lor, fiecare avand un scop bine definit. James e cel mai introvertit baiat posibil, dar in el zace un criminal nemilos. Sau cel putin asa crede... Alyssa e adolescenta tipica: rebela, se viseaza deja o femeie independenta si puternica, dar nu pretuieste cum ar trebui clipele atat de frumoase pe care varsta i le ofera.
Cei doi nu impartasesc o chimie grozava, dar creatorii seriei nici nu au mizat pe acest aspect. Ba chiar contrastul dintre ei da o tenta simpatica povestii. Sunt multe momente moarte (si la propriu si la figurat), tacerea lui James devine uneori iritanta, dar… citeşte

3 0
gynexx pe 25 Septembrie 2021 11:56
Un serial bun la sfarsitul caruia regreti ca a fost prea scurt.
1 0
catacris2003 pe 14 Iunie 2018 20:13
O porcarie de film. Nu as lasa un adolescent sa vada acest film, este antisocial, un exemplu negativ pentru o minte adolescentina.
0 9
bianca_tudor17 pe 8 iulie 2018 20:39
Doar ca pentru că tu crezi ca e porcărie de film, asta nu inseamna ca este un exemplu negativ. Multi dintre adolescenții din ziua de astazi sunt foarte receptivi si inteleg multe lucruri.
pceli2007 pe 29 noiembrie 2019 03:56
bianca_tudor17 ai "vorbit" ca să nu taci cu "inteligența" unui adolescent.... Adolescenții tuturor timpurilor au fost, sunt și vor fi doar niște creaturi neadaptate prin venele cărora clocotesc hormoni, creierele nu le mai funcționează și, de regula, au impresia ca le știu pe toate. E perioada cea mai grea din viata pentru ei, pentru părinții lor, pentru profesorii lor și alte persoane care-i înconjoară. E perioada când, de regula asimilează și manifesta cele mai rele comportamente.

Spune-ţi părerea despre The End of the F***ing World

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The End of the F***ing World
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells