The Dust Factory

(2004)

Fabrica de praf

Poster The Dust Factory Postere The Dust Factory

Sinopsis The Dust Factory

Mai mult
Un tanar cu dificultati invata o lectie valabila despre incredere si intelepciune in aceasta drama fantastica. Ryan e un tanar caruia ii lipseste abilitatea de-a vorbi. Intr-o zi, el cade de pe un pod si se trezeste transportat intr-o stranie lume fantastica, unde se intalneste cu bunicul sau Randolph si cu o fata draguta pe nume Melanie: impreuna, Ryan si Melanie invata sa se ajute unul pe celalalt cu problemele lor si descopera cat de multa intelepciune pot castiga de la cei mai in varsta. “The Dust Factory” e primul efort… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 17 Iunie 2011 18:57
unul dintre cele mai bune filme vazute de mine ! filmul impresioneaza prin simplitatea faptelor , dar prin complexitatea lor in acelasi timp ! de multe ori acest film te face sa vrei sa traiesti in el , macra pentru cateva minute ! acolo totul era frumos ... inca din acest film se prefigurau doi mari viitori actori : Hayden Panettiere si Michael Angarano ! unul dintre cele mai impresionante filme , ce merita vazut si revazut de nenumarate ori !
1 0
Ava pe 28 Octombrie 2006 20:01
O alta idee despre cum ajungi in rai sau te intorci inapoi.
1 1
Saracutu Alin pe 10 Septembrie 2006 11:31
As vrea sa spun ca este cel mai super film vazut de mine vreodata, sincer sa spun am plans la acest film si nu stiu cum pot proceda, cred ca ar fi cel ma frumos vis sa-l mai vad inca o data.Va rog frumos daca ma puteti ajuta contactati-ma pe adresa de Email.Va multumesc.
1 1
xerses pe 02 Februarie 2014 14:24
Un film bun pentru adolescentii proaspat iesiti din copilarie care pot intelege cum sa accepte pierderile celor dragi.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Dust Factory

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells