Vegetarian pe 06 Februarie 2013 01:13
Este un film potrivit si pt lista : Categoria 50 - 60 de ani = filme cu actori in rol principal intre 50 si 60 de ani = la 57 de ani Billy Connolly in rolul unui fost recuperator , sculptor cu expozitie permanenta in centrul orasului ,
3 1
marianab pe 23 februarie 2013 00:27
Razboaiele nu hotaresc cine are dreptate ci cine ramane in viata .
zeno.marin pe 18 Noiembrie 2012 11:36
Sheep and wolves
Iata un film violent, bine jucat, bine regizat, intens si impresionant. O drama brutala si traumatizanta care pune la grea incercare ideea iertarii si reabilitarii pe fondul eternei confruntari intre bine si rau. Aceasta tema e plasata intr-un cadru ingenios construit, realist, cu o poveste un pic diferita de scenariile standard, adica asa cum filmele hollywoodiene nu prea reusesc sa o faca vreodata (si probabil nici nu se straduiesc macar).

Binele si raul schimba polii, iar cei prinsi in valtoarea intrigii au fiecare o portie de umanitate sau macar circumstante, nefiind cu totul niste bestii. Inclusiv sceleratul Flipper, pare a fi o victima la randul sau, fiind poate doar un dezorientat care si-a ales idolul gresit la varsta cosurilor de pe spate. Confruntarea finala mi s-a parut un pic teatrala dar e doar o parere personala. In fond e un film. Unul pe care il recomand cu… citeşte

0 2
BaetuAndrei pe 14 Martie 2012 21:55
Edinburgh, anii `70. Un temut colector de datorii, Nickie Dryden, ajutat de coruptul poliţist Gary Keltie, terorizează oamenii sărmani. Prins, arestat, după mai mulţi ani de închisoare, eliberat, Dryden îşi scrie autobiografia şi începe să sculpteze. Dar trecutul îl urmăreşte….
1 2
zeno.marin pe 18 noiembrie 2012 10:46
Scuze Andrei, de unde ai tras concluzia ca politistul Gary Keltie ar fi fost corupt?... Oare am vazut acelasi film?.... Poate n-ar fi rau sa nu copiezi pe viitor sinopsisurile mai ales daca sunt scrise gresit.