The Coldest Game

(2020)

Un joc rece

Poster The Coldest Game Postere The Coldest Game

Sinopsis The Coldest Game

Un thriller cu spioni plasat în timpul Războiului Rece, The Coldest Game ni-l arată pe Bill Pullman în rolul lui Joshua Mansky, un matematician genial răpit de serviciile secrete americane şi forţat să participe la o competiţie de şah împotriva campionului sovietic en titre.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Watchout Studio

Distribuitorul international

Film & TV House

Țara

Polonia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 13 Aprilie 2020 22:19
In plina pandemie e bine sa ne aducem din cand in cand aminte ca ne pandesc pericole si mai mari iar unul dintre cele mai importante, poate chiar cel mai serios, e pericolul nuclear. Anii 1960, criza rachetelor din Cuba, amenintarea iminenta a unui razboi nuclear. Nu s-a intamplat, ar fi fost distrugator, cunoastem ceva din cursul ulterior al istoriei la nivel inalt chiar daca nu vom sti niciodata sigur de ce a fost asasinat JFK. Filmul sugereaza ca in zilele noastre pericolul se poate intoarce oricand, nu-si propune totusi sa fie un avertisment serios, nu depaseste nivelul de thriller onest, de propaganda facuta destept. Regizorul Lukasz Kosmicki se pricepe sa povesteasca astfel incat sa nu plictiseasca, atmosfera de razboi rece e atent evocata, ne "scufundam" cu placere in timp pentru a regasi Varsovia anilor 1960 si a urmari cu sufletul la gura confruntarea dintre americanii cei… citeşte
1 0
cristianboia pe 15 Martie 2020 21:35
Mie personal nu mi a plăcut... E plictiseala mare...
1 1
laurentiupopa79 pe 04 Iulie 2020 01:02
Dificil
Nu este un film lejer. Necesită atenție, deoarece suspecții sunt mulți, aproape oricine, iar răsturnările de situație sunt dese. Cine îl vede în timp ce butonează telefonul sau gătește ceva - s-ar putea să nu înțeleagă mare lucru și să îl depuncteze. Cine preferă doar împușcături, curse de mașini și explozii - va fi dezamăgit.

Este totuși un film despre spionaj. Foarte apropiat de real life, nu James Bond's glamour.

0 0

Spune-ţi părerea despre The Coldest Game

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu The Coldest Game
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells