The Boy Who Harnessed the Wind

(2019)

Îmblânzitorul de vânt

Poster The Boy Who Harnessed the Wind Postere The Boy Who Harnessed the Wind

Sinopsis The Boy Who Harnessed the Wind

The Boy Who Harnessed the Wind

Scris și regizat de Chiwetel Ejiofor, The Boy Who Harnessed the Wind (Îmblânzitorul de vânt) este bazat pe o poveste reală. Inspirându-se dintr-o carte de știință, un adolescent de 13 ani, Trywell Kamkwamba, construiește o moară de vânt, în încercarea de a salva satul său din Malawi de foamete.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Lily Banda Lily Banda Annie Noma Dumezweni Noma Dumezweni Edith Sikelo Chiwetel Ejiofor Chiwetel Ejiofor Trywell Kamkwamba
Joseph Marcell Joseph Marcell Wembe Aïssa Maïga Aïssa Maïga Agnes Kamkwamba Felix Lemburo Felix Lemburo John Kamkwamba
Lemogang Tsipa Lemogang Tsipa Mike Kachigunda Maxwell Simba Maxwell Simba William Kamkwamba Raymond Ofula Raymond Ofula Mister Ofesi
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Le garçon qui dompta le vent
  • Il ragazzo che catturò il vento

Produs de

BBC Films

Distribuitorul international

Netflix

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stricted pe 04 Martie 2019 21:25
Recomand acest film.Foarte frumos. .
3 0
777L pe 02 Mai 2019 00:49
Într-o tară macinata de sărăcie, corupție și foamete, un copil ambitios găseste o metodă de a combate foametea. Realizat după un caz real, povestea aceasta de viata te indeamna la speranta, atunci cand vrei cu adevarat, poti schimba lumea sau macar lumea din jurul tau.
2 0
MariusCiprian87 pe 27 Mai 2021 21:49
Un film pe cât de tulburător și dramatic, din păcate pe atât de real, de actual și de palpabil, în țări din lumea a treia precum Malawi, Mozambic, Kenya și multe alte țări de pe un continent atât de încercat chiar și în 2021, vremuri în care ne vrem evoluați, digitalizati și siguri de un viitor pe care ni-l putem proiecta în armonie, însă din păcate nu același lucru se vrea și pe acest frumos și bogat continent care este lăsat pur și simplu la voia întâmplării de guverne, președinți de stat și instituții cu putere de decizie mondială, locuri în care însă, așa cum ne oferă și filmul, se pot naște din sărăcie și nimic... "diamante" rare pentru omenire! Un film de neratat!!! O lecție de viață pentru toți!
1 0
ornitoring pe 27 Martie 2019 18:40
o capodopera de film, un film foarte trist si emotionant unde arata cu adevarat nivelul de trai al unui sat din africa...un film plin de emotie si tristete care poate concura usor cu filmul 12 ani de scalvie
1 0
MiereaNeagra pe 18 Decembrie 2020 00:54
Un film ce trebuie văzut
Foametea, sărăcia lipsurile sunt adesea impulsuri extraordinare. Când se mai împletesc și cu inteligenta, pot scoate lucruri incredibile.
0 0
Ghemot pe 21 Iulie 2020 22:29
Filmul în sine nu cred că poate fi considerat o capodoperă, însă pentru ideea lui, merită cel puțin nota 9!
0 0
lorenne pe 07 Mai 2020 13:32
In opinia mea, toata lumea trebuie sa vada acest film. Mai ales daca aveti copii spre adolescenti, va recomand sa l vedeti impreuna. Sunt multe de invatat si ne mai trezeste la realitate.
0 0
Horatiucrisan pe 11 Ianuarie 2020 13:56
Un film impresionant despre sărăcia Africii, foamete dar si despre ambiția unui copil dinyr-o familie saraca de a invata, de a-si depăși condiția modesta si de a-si ajuta familia. Filmul este emoționant, prin evidențierea determinării personajului principal, prin setea de cunoastere si motivatia sa în ciuda sorții potrivnice. Nota 9.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Boy Who Harnessed the Wind

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The Boy Who Harnessed the Wind
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells