The Big Kahuna

(1999)

Marele boss

Poster The Big Kahuna Postere The Big Kahuna

Sinopsis The Big Kahuna

Trei angajati ai unei firme pregatesc o camera de primire intr-un hotel de lux din Kansas, in asteptarea clientilor. Intre cei trei, aflati la varste diferite, apar adesea conflicte, desi au un tel comun: castigarea simpatiei necunoscutului Big Kahuna, presedintele unei puternice corporatii.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
victorina pe 16 Noiembrie 2011 10:41
Un film grozav pentru toti oamenii de vanzari, mesajul e ca inainte de a fi oameni de marketing, suntem oameni si, daca vrem sa fim ascultati in promovarea a ce vindem, trebuie sa ne vindem imaginea de OM, adica sa cream acea legatura unica, intre oameni, sa ii intrebam de famillie, de aspiratii, cum zicea deVito, de multe ori poti sa ai 5-6 intalniri cu un potential client pana ii poti prezenta ce vrei sa ii prezinti, ca sa fii sigur ca te asculta, ca s-a creat acea legatura si te poate recomanda ulterior si altora. Asa e in lucrul cu oamenii, nu suntem "roboti". Filmul e de pus ca material la cursurile de vanzari. Cat despre actori, nu mai comentez, a fost un deliciu sa il vad.
3 0
Rapture pe 14 Aprilie 2009 16:39
3 tipi care stau intr-o camera de hotel si vorbesc, un film bun.
3 2
vyl25 pe 29 decembrie 2011 16:09
replicile sunt uimitoare!
Vegetarian pe 28 Decembrie 2012 01:09
Este un film potrivit si pt lista : Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani = agent de vanzari pt uleiuri industriale = Kevin Spacey la 40 de ani

Este un film potrivit si pt lista : Categoria 50 - 60 de ani = filme cu actori in rol principal intre 50 si 60 de ani = agent de vanzari pt uleiuri industriale = Danny DeVito la 55 de ani
. . . In anii 60 - 80 majoritatea filmelor americane erau pt aceasta grupa de varsta , pt ca barbatii mergeau in majoritate la cinema . Acum studentele , adolescentele , copii sunt principalii clientii care aduc bani cinematografelor . Barbatii de 40 si 50 de ani apar in majoritatea cazurilor doar ca politisti .. Cele in care apar in alte roluri sunt facute parca sa fie plictisitoare , fara actiune .. etc , care sa ii plictiseasca si pe cei care sar putea identifica in rolul personajelor principale… citeşte

1 0
CANTALUP pe 29 decembrie 2012 02:04
Daca va fi sa inseli , inseala-ti stomacul . Daca va fi sa simti foame , simte foame de iubire . Daca va fi sa pierzi , pierde-ti frica . Daca va fi sa furi , fura o sarutare . Daca va fi sa minti , minte in privinta varstei tale . Daca va fi sa te infierbanti , infierbanta-te la soare . Daca va fi sa plangi , plange de bucurie . Daca va fi sa doresti sa fii fericit , doreste-ti in fiecare zi . Dragostea si gelozia pot orice .
lili22 pe 05 Ianuarie 2022 00:19
Cred ca e o comedie foarte buna, merita urmarita, are un mesaj pozitiv.Kevin Spacey a fost bun.
0 0
andystarx pe 06 Ianuarie 2016 20:49
Un film foarte foarte plictisitor,regret sa spun ,dar cred ca cel mai slab film al lui Spacey ! TOt filmul reprezinta dialoguri anoste,nimic deosebit ! Un film pe care nu il recomand nimanui !
0 0
mihaiboghiu pe 30 Noiembrie 2015 19:44
enervant
M-a scos din sarite Kevin Spacey in rolul din acest film. Poate ca mi se intampla sa fiu la fel de incisiv si agresiv ca personajul pe care il joaca insa sincer sa fiu, m-a scos din sarite acest film. Nu il consider a fi un film exemplar pentru a invata sa te comporti in relatia cu clientii. Pentru fiecare in parte, trebuie sa fii potrivit pentru vanzari, nu cred ca oricine poate vinde orice si oricui. Asta tine de experienta ta sociala, de cunostinte, spontainetate si viclenie in cazul celor care sunt in stare sa calce si peste cadavre pentru a vinde.
0 0
alex_il_fenomeno pe 01 Octombrie 2011 19:58
nu este deloc un film ce merita lepadat , insa difera fata de comediile clasice cu Danny DeVito la care razi minut de minut . are o poveste placuta , relaxanta , comica pe alocuri , si se bucura si de prezenta , in afara de a celui sus-numit , si de a lui Kevin Spacey , un alt actor ce nu mai are nevoie de nicio prezentare . pentru ca filmul sa fie bun cu adevarat , ar fi recomandat sa nu ai mari asteptari de la el si sa il urmaresti foarte atent , pentru ca la urma vei spune ca timpul acordat chiar a meritat .
0 1
sensi pe 26 Februarie 2012 10:33
despre caracter
Impresionanta si f. adevarata pledoaria despre caracter a personajului interpretat de D.DeVito
0 2

Spune-ţi părerea despre The Big Kahuna

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Big Kahuna
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells