Te doy mis ojos

(2003)

Ia-mi si ochii

Poster Te doy mis ojos Poster Te doy mis ojos

Sinopsis Te doy mis ojos

Un film mai eficient ca orice campanie impotriva violentei domestice. O femeie isi lasa barbatul, care o agreseaza fizic din te miri ce, dar ii mai da o sansa atunci cand acesta incepe s-o curteze intens si-o convinge ca n-o sa se mai repete. 7 premii Goya
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Take My Eyes

Produs de

Alta Producci

Țara

Spania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
blackmore pe 09 Decembrie 2019 00:15
Un film pe care l-am vazut fiind foarte entuziasmat (Steaua a castigat , Cancerul Fotbalului Romanesc a pierdut si a pierdut si locul 1 , Juventus a pierdut, Norvegia a castigat stafeta feminina la schi fond , Rusia a castigat stafeta masculina la schi fond , Norvegia a castigat stafetele masculin si feminin la biatlon ,Rusia a zdrobit Romania la handbal, de mult nu am mai avut un weekend cu atatea satisfactii) si crdeam ca acesta este un film depresiv picat in momentul cel mai bun ca sa il vad.Filmul nu e deloc depresiv , depresiv e cand Ioh Anus deschide orificiul buco-anal.
0 0
not.Who.you.think pe 19 Mai 2010 01:48
Nu e filmul care ti-l doresti sa-l vezi, nu te va binedispune, insa cu siguranta te va captiva. Icíar Bollaín scrie si regizeaza o povesta destul de comuna din pacate, o poveste puternica, emotionanta, filmul fiind realizat foarte bine. Laia Marull si Luis Tosar au o prestatie formidabila ce iti transmite un puternic realism. Nu este un film de recomandat, insa nu prinde rau daca totusi este vizionata aceasta foarte buna drama.
0 2

Spune-ţi părerea despre Te doy mis ojos

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells