Tarde para la Ira

(2016)

The Fury of a Patient Man

Poster Tarde para la Ira Postere Tarde para la Ira

Sinopsis Tarde para la Ira

Madrid, August 2007. Curro este cel prins de poliție pentru jaful unui magazin de bijuterii. Ana, iubita lui, împreună cu fiul lor, îl așteaptă să iasă din închisoare.  Jose este un bărbat reținut și solitar care pare să nu iși găsească locul nicăieri, până când ajunge în barul în care lucrează Ana. Curro iese în sfîrșit  din închisoare, visând să o ia de la capăt cu Ana, însă într-un timp foarte scurt, totul pare să se fi schimbat.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 28 Februarie 2017 15:46
Daca americanii au preferat sa duca in derizoriu grandioasa ceremonie a premiilor Oscar, aceasta fiind politizata anul acesta dincolo de limitele bunului simt, alte doua importante cinematografii europene au acordat cele mai importante distinctii nationale pe criterii valorice: italienii au premiat foarte interesantul "Perfetti sconosciutti" in vreme ce spaniolii au onorat cu Goya acest thriller stilizat care mi s-a parut a fi o combinatie de "Contele de Monte Cristo" si... 'Caini", bineinteles ca fortez serios nota insa cred ca asertiunea are totusi un sambure de adevar. Spectaculoasa asemanarea actorului care interpreteaza rolul principal cu Greuceanul american Chuck Norris!
2 0
tonymaestrul pe 26 Ianuarie 2022 09:33
Acest film , ne arata , cat de mult conteaza pt un om sa isi razbune fiinta iubita. Sa astepti 8 ani de zile pt a face asta este un lucru mare. Finalul are si un mic twist. Merita vazut.
0 0
lili22 pe 28 Iulie 2021 11:32
Un film interesant desi ideea celui care isi face dreptate singur nu e noua
Interpretarea foarte buna.

0 0
mihaelatb pe 02 Decembrie 2019 20:09
Un film interesant la inceput, care se pierde la final. Idea scenariului deosebita si jocul actorilor este bun, cu o mentiune, jocul foarte bun al lui Antonio de la Torre. In rest? Cateva scene exagerate si un final pe care foarte multi nu l-au inteles. Si ma refer inclusiv la critici. Parerea mea este ca Raúl Arévalo trebuie sa continue sa ramana in randul actorilor. Este mai talentat!
0 0

Spune-ţi părerea despre Tarde para la Ira

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells