State of Grace

(1990)

Stare de gratie

Poster State of Grace Postere State of Grace

Sinopsis State of Grace

Mai mult
Dupa o absenta de 12 ani, Terry Noonan se intoarce in cartierul in care a crescut, plin de spelunci si de mafioti irlandezi. Prietenii lui din copilarie, nemilosul sef de banda Frankie Flannery si psihopatul sau frate, Jackie, sunt hotarati sa mentina vie traditia crimei organizate – si extrem de violente – in cartier. Terry se alatura bandei lui Frankie si se impaca cu iubita din tinerete, sora lui Frankie, Kathleen. Dar pe masura ce politia se apropie de banda lui Flannery, devine evident ca sentimentele Terry sunt periculos de… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2

Caseta tehnică

Produs de

Cinehaus

Distribuitorul international

Orion Pictures Corporation

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 09 Decembrie 2012 19:39
Prea multe clisee in filmul asta, politistul sub acoperire, prietenia cu un mafiot si iubirea pentru sora acestuia, loialitatea pusa la incercare... si as mai putea continua asa pana maine. Daca va plac filmele gen The Godfather, Godfellas si ce filme de genul asta mai stiti, merita vazut.
4 2
cotzofica pe 24 Aprilie 2014 18:09
Un film cu un subiect nu tocmai inedit, în care un poliţist sub acoperire se infiltrează printre cunoscuţi şi foşti prieteni, iar la un moment dat are mustrări de conştiinţă privind scopul său, având de ales între datorie şi onoare, pe de o parte, şi legăturile strânse de prietenie, pe de altă parte.
Spre deosebire de majoritatea filmelor cu mafioţi, în care sunt prezentaţi italienii, aici irlandezii sunt în prim plan.
Un film destul de interesant. Recomand.

2 1
catasmile17 pe 29 Octombrie 2012 14:17
Un film extrem de bun si foarte interesant. Mi-a placut ideea lui.
2 1
cezarika21 pe 24 Aprilie 2012 08:22
Un film despre Mafie foarte bine realizat, dar care suferă un pic la psihologia personajelor. Jocul actorilor mi s-a părut a fi excelent.
2 1
cosmin_kedii pe 05 Aprilie 2013 15:17
Acest film este superb. , susținută de actori extraordinari care deservesc o poveste minunată foarte bine stăpânita, în narațiune și realizarea ei. Gary Oldman are un set de intensitate incredibilă și de neuitat
2 2
pisicuta1 pe 23 Aprilie 2012 20:50
.
f bun interesant nu il ratati!...........................
1 3
Dragos.87 pe 02 Februarie 2024 03:00
Foarte bun filmul, mi-a plăcut ideea cât și actingul, la mare înălțime..Acțiunea se dezvoltă foarte încet și meticulos..Un thriller care creste foarte mult în intensitate, te face să reflectezi mult asupra lucrurilor, recomand cu încredere..!
0 0
Smrs pe 29 Iulie 2021 03:27
Mediocru
Un film cu și despre mafioți, cu un scenariu simplist, previzibil din cauza clișeelor, așa cum bine sublinia un alt cinefil. A fost tare totuși să văd o serie de actori mari d pe vremea când errau mai tineri decât eram obișnuit. Nota 6,5-7.
0 0
lavara_laiarna pe 18 Decembrie 2017 21:52
un film despre prietenie și minciuni întro gălăgie permanentă bazătă doar pe Țipete lipsite de...împușcături.stresant chiar obositor din cauza agitației de multe ori inutilă.
0 1

Spune-ţi părerea despre State of Grace

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu State of Grace
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells