Sonic the Hedgehog: The Movie

(1999)

Sonic the Hedgehog: The Movie

Poster Sonic the Hedgehog: The Movie Poster Sonic the Hedgehog: The Movie

Sinopsis Sonic the Hedgehog: The Movie

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.3
Martin Burke Martin Burke Sonic the Hedgehog (voce) Yasunori Matsumoto Yasunori Matsumoto Knuckles the Echidna Edwin Neal Edwin Neal Dr. Robotnik / President
Masami Kikuchi Masami Kikuchi Sonic the Hedgehog Gary Dehan Gary Dehan Metal Sonic (voce) Sascha Biesi Sascha Biesi Sara (voce)
Lainie Frasier Lainie Frasier Miles 'Tails' Prower (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Japonia

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
PotatoMan pe 04 Iulie 2021 19:48
Filmul Sonic care defapt nu este un film
Pentru cei care nu stie, Sonic OVA NU ESTE UN FILM! Este o serie de 2 episoade facut din 1996 in Japonia. In America sa gandit sa combine aceste 2 episoade intr-un unul si sa zica ca a merge ca un Film. Acest "Film" se bazeaza mai mult despre jocul Sonic CD. La caractele sunt : Tails, Knuckles, Dr. Eggman / Robotnik si niste carectere umane si acel Bufnita care naiba stie ce nume are ca nu este important. Despre Main Villain il ai pe Metal Sonic un robot facut de Eggman care este singurul robot care poate sa aiba acelasi viteza ca si Sonic. Sonic OVA cum a mai zis nu este un Film, deci in concluzie daca vrei sa judeci ca si un Film nu a merge pentru ca nu era facut casa fie "un film" doar ca cei din America sau gandit ca a merge ca un film. Daca vrei sa te uiti la un Film Adevarat Sonic, iti recomand filmul din 2020.
0 0

Spune-ţi părerea despre Sonic the Hedgehog: The Movie

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells