Sherrybaby

(2006)

Sherrybaby

Poster Sherrybaby Postere Sherrybaby

Sinopsis Sherrybaby

Mai mult

La trei ani dupa ce a intrat in inchisoare pentru ca furat bani ca sa-si cumpere droguri, Sherry Swanson (Maggie Gyllenhaal) isi incepe prima zi de libertate. O detinuta model care s-a transformat in bine in timpul petrecut in inchisoare, Sherry porneste imediat pentru a recastiga custodia fetitei ei, Alexis (Ryan Simkins), ingrijita intre timp de fratele Bobby (Brad Henke) si sotia lui Lynn (Bridget Barkan).

Deloc pregatita se traiasca dupa regulile lumii in care tocmai a reintrat, sperantele lui Sherry de a duce o…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
O nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Sundance
Vezi toate premiile
Maggie Gyllenhaal Maggie Gyllenhaal Sherry Swanson Michelle Hurst Michelle Hurst Dorothy Washington Sandra Rodríguez Sandra Rodríguez Desi
Anna Simpson Anna Simpson Sabrina Danny Trejo Danny Trejo Dean Walker Giancarlo Esposito Giancarlo Esposito Hernandez
Kate Burton Kate Burton Marcia Swanson Brad William Henke Brad William Henke Bobby Swanson Sam Bottoms Sam Bottoms Bob Swanson Sr.
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Big Beach Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

IFC Films

Țara

SUA

Site oficial

Sherrybaby

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marta.b pe 29 Martie 2013 01:08
Un film despre dificultatile unei foste detinute de reintegrare in societate, de apropiere de fetita sa si a luptei cu proprii sai demoni. Realitatea crunta, neromantata.
3 0
lili22 pe 27 August 2013 13:53
nu am prins inceputul
filmele date de tvr nu sunt semnalizate chiar daca sunt mai bune decit cele difuzate pe alte canale.De ce oare?
2 2
Iulidesprefilme pe 04 Mai 2015 22:15
Film cu finalitate educativă, o "felie" de viaţă, cu gust amar...Maggie Gyllenhaal îşi construieşte rolul fără inhibiţii, hotărâtă să spargă canoane de interpretare, reuşind să întruchipeze femeia ratată, care însă încearcă să se agaţe de viaţa normală prin ceea ce are mai scump, propria fetiţă...
1 0
mladitza pe 22 Februarie 2022 23:50
Un film bun și destul de trist, totuși finalul vine cu un pic de blândețe și speranță. Maggie Gyllenhaal - excelentă în rolul mamei ce și-a pierdut fiica din cauza dependenței de droguri și a vieții dezordonate, fiind foarte convingătoare în disperarea cu care încearcă să se reabiliteze și mai ales să recâștige inima copilului, să fie recunoscută ca mamă de micuța și drăgălașa ei fetiță.
0 0
serban_ionescu pe 16 Aprilie 2017 12:16
O drama sociala deloc rea strict artistic vorbind, dar profund apasatoare si deprimanta prin tristetea adanca pe care o provoaca vizionarea ei.
Frumusica si atractiva actrita Maggie Gyllenhaal interpreteaza foarte bine drama profunda a unei tinere mame devenita probabil inca din adolescenta victima atat a consumului de droguri, dar se pare si a unei relatii incestuoase cu propriului ei tata natural, asa cum discret lasa sa se inteleaga scurta scena in care in timp ce ea isi plange soarta de mama ratata in bratele tatalui ei, acesta in mod profund ABJECT gaseste de cuviinta sa-si introduca mana in decolteul generos al propriei lui fiice mangaindu-i si apoi strangandu-i libidinos sanii. Filmul amplifica si mai mult drama de origine oglindind totodata marea slabiciune si deci neputinta a personajului principal de a-si invinge propriile sale mari vicii atat in ceea ce priveste consumul de droguri cat si viata sa sexuala tipica de femeie usoara,… citeşte
0 0
xerses pe 16 August 2014 00:41
Cu interpretari foarte convingatoare si un scenariu bine inchegat, filmul mi-a captat repede interesul.
0 1

Spune-ţi părerea despre Sherrybaby

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells