Saw X

(2023)

Saw X

Poster Saw X Postere Saw X

Sinopsis Saw X

Mai mult
Saw X SUB

John Kramer (Tobin Bell) s-a întors. Saw X, în regia lui Kevin Greutert, explorează un capitol neștiut din jocul dement al lui Jigsaw. Plasat între evenimentele din Saw I și II, un John Kramer bolnav și disperat călătorește în Mexic pentru o procedură medicală riscantă și experimentală în speranța unui leac pentru cancerul de care suferă. John descoperă că întreaga operațiune este o înșelătorie care îi țintește pe cei mai vulnerabili. Înarmat cu un nou scop, infamul criminal în serie revine la opera…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

AKA

  • Juego macabro X
  • Saw 10

Produs de

Lionsgate Productions

Distribuitorul international

Lionsgate

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office Saw X

Weekend premieră (25.09.2023)
  • Loc 3
  • Spectatori 12.761
  • Încasări (RON) 341.953,00
Total
  • Spectatori 53.877
  • Încasări (RON) 1.355.431,00
  • Încasări (USD) 288.444,71

Părerea criticului

IoanaTisler pe 02 Octombrie 2023 15:38
"Saw X" (2023)
În ultimii ani, industria cinematografică s-a bazat masiv pe nostalgia audienței și pe reimaginarea francizelor consacrate pentru a atrage spectatorii în sălile de cinema. Într-un astfel de peisaj, riscul inerent vine din potențialul de a dilua originalitatea și forța primelor filme, făcând ca noua intrare să pară doar o umbră a gloriei sale anterioare. Cu toate acestea, "Saw X" nu cade în această capcană. În loc să se bazeze pur și simplu pe formula care a făcut seria faimoasă, filmul oferă o abordare originală, păstrând în același timp esența care a făcut din Saw un nume de referință în lumea filmelor horror. Cu un scenariu inteligent, care ne duce în zone neexplorate ale universului său, "Saw X" nu doar că se dovedește a fi demn de numele său, ci ridică standardul pentru viitoarele continuări și prequeluri.
Lansat în 2023, filmul… citeşte

4 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 30 Septembrie 2023 15:30
Cel mai bun film al seriei
Saw X este cel mai bun horror de pînă acum al sezonului halouinsitic 2023. Adevăratul motiv pentru care merită văzut este nuanța personajului Kramer/Jigsaw. Tobin Bell a fost bine ales în acest rol, dar de data aceasta ochii lui sunt plini de emoție și vrea doar să aibă speranță. Un om bolnav, pe moarte, care trăiește la limita subzistenței cu o pensie umilitoare. Un om care merită toate apreciarea și considerația noastră. De asta se va ocupa Amanda, personajul binefăcător și revigorant interpretat de Shawnee Smith. Cred că majoritatea spectatorilor îl vor aprecia pe Jigsaw, iar aici este meritul regizorului și al actorului, oamenii din sală vor vărsa o lacrimă în punga de popcorn și la sfîrșitul filmului își vor suna buncii să-i întrebe de sănătate.

Prima parte este diferită de restul acțiunii. Fundația este neclintită, adică un… citeşte

6 4
preda_diana pe 2 octombrie 2023 13:25
In sfarsit citesc un comentariu pozitiv din partea ta, si de aceea merita sarbatorit evenimentul. Din toate seriile, doar ultimul Saw mi-a placut, desi, ca si restul seriilor, a fost un pic cam prea dur pentru mine. Oscilez intre a merge si a nu merge...ma mai gandesc.
user-63aff3df9a5cb pe 25 Septembrie 2023 17:46
Doar oamenii bolnavi la cap pot comite asemenea atrocități
4 8
dannnnn pe 8 noiembrie 2023 11:16
Ți se pare că filmul este despre oameni normali? I-a prezentat cineva în film ca fiind normali la cap?
alex_delpy pe 12 Octombrie 2023 17:13
Acest ultim SAW parca se leaga si aduce mai mult cu primele 3 din serie. Am vazut toate seriile si SAW e SAW ... pentru cei ce l-au inteles il recomand , pentru restul nu , ca doar nu sunt si ei psihopati( cum spune cineva pe aici) ????
3 0
rareshinho pe 13 Octombrie 2023 08:02
GE-NI-AL
Desi , James Wan nu mai e printre protagonisti (cum eram obisnuiti din primele parti) , scenariul m-a surprins in mod placut , la un moment dat am zis : "asta e dement" , foarte bun , unele scene destul de crude , dar oaspetii lui John Kramer "ei insisi si-au ales soarta" ... un film de neratat pentru fanii genului , probabil cel mai bun din seria SAW
3 1
6Patronul9 pe 16 Octombrie 2023 12:17
Este printre cele mai bune din serie. O explorare pana acum nemaivazuta a lui Jigsaw si poate cea mai buna interpretare din serie de la Tobin Bell. Antagonistii din film sunt insuportabili. Chiar te face sa vrei ca acestia sa nu castige jocurile.
2 0
preda_diana pe 09 Octombrie 2023 15:47
M-am incumetat si am mers sa il vad. Desi genul acesta de filme nu face parte din aria mea de interes, filmul mi-a placut, chiar mai mult decat as vrea sa recunosc.
2 0
dumitrache_adrian1989 pe 01 Noiembrie 2023 10:44
Desi primele 3 sunt de departe cele mai bune, acest nr:x se apropie. Foarte bun , un pic cam scarbos dat bun.
1 0
andrei_oarga pe 31 Octombrie 2023 19:44
De departe cea mai bună continuare a filmului original pe care-l consider printre cele mai bune filme horror moderne,atmosfera e apăsătoare,are unele momente dure,greu de privit,povestea e bine scrisă iar Tobin Bell a jucat excelent,recomand cu încredere!
1 0
Smrs pe 24 Octombrie 2023 23:38
Bun
Saw x nu se dezminte, e la fel de bun ca celelalte. Teribil film, nu horror cât extrem de explicit..
1 0
africanus pe 01 Octombrie 2023 10:27
De urmarit neaparat.
Inca nu l-am vazut, dar pot spune ca e o serie care iti da de gandit, primele 3 din serie mi-au placut cel mai mult, ideea filmului este originala si cred ca ar trebui aplicata peste tot in lume ca o masura de pedepsire a persoanelor corupte, oricum justitia de peste tot e corupta si cu foarte multe lacune, dar trecand peste asta astept cu foarte mult interes si acest ultim episod chiar daca este o lectie brutala, din viata lui JIGSAW.
1 2
Dragos.87 pe 28 Februarie 2024 00:09
Filmul e bun, are un ritm alert în destule scene, dar ca intensitate lasă de dorit..Știind cum au evoluat și au decurs lucrurile în toată seria SAW, modul de abordare în această parte nu are nici o încărcătură emoțională și nici suspans..e ca un joc cu toți de față care să scape de moarte, nu e învăluit într-un mister macabru ca celelalte care să te atragă..Oricum, o vizionare nu strică dar o nouă continuare în modul ăsta, va dezamăgi complet..
0 0
user-5f1d76026cd33 pe 12 Decembrie 2023 16:07
Am văzut toate filmele din seria saw frumos îmi plac toate filmele le am descărcate pe PC toate cel 10 filme sunt fan jigsaw !! De bea aștept următorul film saw Xl sper sa fie bestial și acel film care urmează să apară pe 24 septembrie 2024 !!!
0 0
zdraveius pe 07 Decembrie 2023 02:02
Aceeasi tema, aceeasi idee.
Interesant de inteles cum, de unde si CAND a reusit dl Kramer sa organizeze toate dispozitivele alea intr-o hala abandonata, intr-o tara straina, intr-un timp record.
Explozibili, tehnica, fierastraie, camere de filmat, lanturi, scripeti pe dedesubt, platforme, instrumente de tortura, echipamente si produse medicale, sange, lumini,
proiectoare, girofaruri, gaze, cronometre, legaturi electrice samd. In conditiile in care este si pe jumatate mort. Ej nebun??
Si cum reusea domnisoara care il ajuta sa pregateasca niste chestii elaborate in asa timp scurt.
Detalii de regie, dar in film se succed ca si cum nu exista pauze si timpul curge normal. De la momentul in care se reface dupa "operatie" pana cand se reintoarce la hala aceea sunt, teoretic, 2 saptamani, cat a durat "tratamentul". abia apoi incepe sa ii vaneze, abia din acel… citeşte

0 0
xerses pe 22 Octombrie 2023 10:29
Doamne fereste! Sunt scene pe care realmente nu le poti privi. Atat de bine este realizat filmul sa produca groaza!
0 0
alexandru_fejer pe 22 Octombrie 2023 12:25
Am văzut toata seria si mi-a plăcut I si IV. In rest frecție la picior de lemn cu niște scene de îți vine sa vomiți ( la propriu). Noul film nu l-am văzut si nici bani nu as plăti la cinema ca sa vad un film grotesc.
0 3

Spune-ţi părerea despre Saw X

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Saw X
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
  • listă cu 24 filme, creată de Adalwulf pe 9 Aprilie 2023
jinglebells