Princess

(2014)

Prințesă

Poster Princess Poster Princess
  • Regia

    Tali Shalom-Ezer
  • Cu

    Shira Haas
  • Gen film

  • Durata

    92 minute

Sinopsis Princess

În timp ce mama ei lipsește, Adar, în vârstă de 12 de ani, și tatăl ei vitreg împing jocurile de rol către o zonă periculoasă. Căutând o evadare, Adar găsește un băiat visător și îl aduce în familie, fapt ce va avea consecințe tragice.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Israel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 14 Iunie 2017 02:59
Tema contrastului dintre inocenţa copiilor/adolescenţilor şi jocurile perverse ale adulţilor, precum şi consecinţele ce decurg din intersectarea (uneori inevitabilă) a acestor două lumi este interesantă şi bine aleasă, dar realizarea lasă mult de dorit. Este prea simplistă, minimalistă chiar, iar ideea de a reda acea lume a copilăriei prin tot soiul de scălâmbăieli o găsesc total nefericită (inocenţa putea fi redată şi altfel, de exemplu prin plimbări în natură sau apropierea faţă de necuvântătoare). Totuşi, există o anumită tensiune, un anumit dramatism în toată povestea, iar micuţa Shira Haas are şi momente de sclipire în interpretare, chiar dacă este inegală. Descoperirea sexualităţii este un lucru firesc, dar folosirea ei pentru atingerea unui scop pur hedonist nu mai este. Avem dreptul să îi atragem pe adolescenţi în propria lume, plină… citeşte
0 0
gbanescu pe 03 Martie 2017 20:05
Iubire interzisa
O drama psihologica care “paseste” pe un teren tabu. O introspectie in viata unei familii compuse din 1. o mama senzuala si feminina, 2. o fiica adolescenta care descopera sexualitatea si 3. Iubitul mamei, un tip care pare super de treaba (mama e despartita de tatal fetei).
De fapt, totul este “messed up”: femeia oscileaza intre comportamente de mama iubitoare, prietena si confidenta a fiicei, pe de o parte, respectiv de respingere, raceala si gelozie (!?) fata de fiica sa, pe de alta parte.
In film apare un tanar efeminat, copie fidela a fetei, cu care aceasta se imprieteneste. E greu de stabilit daca este un personaj real sau unul imaginar, daca derularea actiunii in continuare este realitate sau fantezie, daca fata este doar nesigura de sexualitatea ei sau e vorba de o tulburare bipolara sau, in fine, daca e vorba de o tusa estetica a regizorului.
Simpaticul… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Princess

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells