Police

(1916)

Charlot spargator

Poster Police Postere Police

Sinopsis Police

Mai mult

Dupa ce a ispasit o condamnare Charlie este din nou liber in fata portii inchisorii. Langa el apare un fals predicator care sub pretextul ca e dornic sa-l ajute sa se indrepte-i va fura banii din buzunar. Dupa ce se desparte de el Charlie ajunge langa un vanzator de fructe si, dupa ce gusta mai multe mere (fara sa aiba intentia sa le plateasca) va dori sa cumpere o banana, dar va constata ca nu mai are niciun ban. Charlie isi va da seama ca a fost pacalit dupa ce va fi abordat de un al doilea fals…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
Charles Chaplin Charles Chaplin Charlie Edna Purviance Edna Purviance Wesley Ruggles Wesley Ruggles
Leo White Leo White Fruitseller/Flop House Manager/Policeman John Rand John Rand Policeman at House James T. Kelley James T. Kelley Drunk with Pockets Picked/Second Flophouse Customer
Bud Jamison Bud Jamison Third Flophouse Customer
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Charlie in the Police

Produs de

The Essanay Film Manufacturing Company

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

General Film Company

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 07 Ianuarie 2017 15:46
Vrea, nu vrea, dă permanent de belea
Proaspăt eliberat din închisoare, Charlot este jefuit de un escroc și nu mai este primit într-un adăpost de noapte. Un fost coleg de celulă îl recunoaște și îl convinge, de voie de nevoie, să participe la spargerea unei case. Poliția intră pe fir. Va reuși ”micul vagabond” să scape liber?

”Police” conține mai puține gaguri decât celelalte scurtmetraje realizate de Chaplin pentru studiourile Essanay, bazându-se în mare măsură pe comicul buf. Viziunea simplistă a unei lumi populate de escroci și de naivi nu reușește să convingă decât pe idealiștii iremediabili. Și totuși Chaplin reușește să înduioșeze publicul, oferind imaginea unui personaj constrâns să facă fapte rele de situația grea în care se află și nu de o convingere infracțională.

Umorul este unul duios: râzi de personaj, dar îl și compătimești… citeşte

2 0
cosmin_kedii pe 19 August 2013 14:43
Unul dintre primele filme ale lui Chaplin, care s-au dovedit geniul său și titlul de King of Comedy
0 1
cetateanu pe 02 Octombrie 2010 18:01
Film care il are in rol principal pe celebrul actor de comedie Charles Chaplin in plus el asigurand si regia.Un actor care pe langa mimica specifica avea o mobilitate extraordinara putand face ce vrea cu corpul sau.
0 1

Spune-ţi părerea despre Police

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells