Fira'ti "comedia" sa-ti fie . Si parca nu ar fi destul ca-i proasta rau, o si programeaza saptamanal la acest canal tv., pur si simplu ingrozind pe cei care iubesc filmele bune.
Aceasta saga ramane originala prin nazbatiile si tampeniile pe care le fac tot felul de incurca lume la tot pasul: fie politisti sau dusmanii lor. Noi recruti se ridica la standardul unora de pe la noi. Va recomand sa-l vedeti pe Steve Guttenberg si in comedia sf horror din 1988 High Spirits.
pe langa intamplarile care mai de care mai dementiale sau mai hazlii , acest film vine si cu un aer revigorant , oferit de prezenta lui Sharon Stone , care , desi nu era atat de celebra , reusea o prestatie remarcabila , care avea sa o propulseze pe prima scena a Hollywood-ului ! din nou , in acest film avem parte de buna dispozitie , comploturi esuate , incurcaturi la orice pas ( unele atat de ridicole , incat te fac sa mori de ras , iar tratarea acestora este si mai neobisnuita ) . vi-l recomand si pe acesta spre vizionare , ca mai toata seria , de altfel !
Crezând că forțele de poliție sunt reduse numeric și suprasolicitate pentru a face față valului de infracțiuni în creștere, comandantul Lassard propune recrutarea unor voluntari civili care să fie instruiți pentru a-i ajuta pe polițiști și a contribui la protejarea orașului. Tot felul de ciudați iau cu asalt academia de poliție, unde sunt învățați, printre altele, cum să mănânce gogoși.
Dornici să-și recâștige publicul pe care-l pierduseră în urma catastrofelor cinematografice ”Academia de Poliție 2” și ”Academia de Poliție 3”, producătorii seriei l-au readus pe căpitanul Harris, fără a-i oferi și o partitură comică pe măsură. Filmul este o colecție de poante de prost gust, adunate împreună fără vreo intenție de a alcătui o poveste. ”Police Academy 4: Citizens on Patrol” atinge un nivel tot mai înalt de… citeşte
În opinia mea, de obicei primul dintr-o serie de filme e intotdeauna cel mai bun, pentru că deja de la al doilea ai termeni de comparație. În al doilea rând, pe măsură ce înaintezi in vârstă intervine teoria „Mutației valorilor estetice” a lui Lovinescu, adică pe măsură ce înaintăm în vârstă, experiența de viață și educația ne rafinează gusturile pentru frumos. De exemplu, dacă în copilărie îți plăceau filmele western, acum nu cred că te-ai mai uita cu aceeași plăcere la un film cu cowboy și indieni. Sau dacă atunci îî admirai pe Stan și Bran, cred că acum te-ai plictisi, glumele lor părându-ți-se expirate.
Cred că filmele ne plac mai ales atunci când am trăit vremurile prezentate în peliculă și am trăit niște sentimente, ce ne creează acum amintiri sau suntem contemporani cu ele. De aceea, eu cred că Academia de Poliție… citeşte